Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League betting tips Liverpool, Arsenal en United – Leicester

Premier League voetbal betting tips 14-15 september

De interlandperiode zit er alweer op en het is tijd voor een nieuwe ronde Premier League waarin een paar mooie wedstrijden op het programma staan. Hieronder lichten we de drie beste duels voor het wedden op Premier League uit waarvan wij denken dat we de bookmakers ermee kunnen verslaan.


Liverpool – Newcastle United

Zaterdag 13.30 uur. Liverpool is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen. Ze hebben maar liefst 12 punten uit vier wedstrijden en gaan daarmee aan de leiding in de Premier League – met Manchester City achter zich dat twee punten minder heeft. Liverpool MOET dus winnen willen ze aan kop blijven.

Geen stunt te verwachten

Bij Newcastle United loopt het niet lekker en ze gaan waarschijnlijk dit jaar vechten tegen degradatie. Op dit moment staan ze 14e en ze moeten ieder punt pakken wat er te pakken valt anders zie ik het somber in voor ze. Helaas geloof ik niet dat ze een stunt kunnen uithalen tegen Liverpool. Liverpool is op eigen veld te machtig om onderuit te gaan tegen Newcastle United.

Voetbal betting tips Napoli - Lazio en Liverpool - Man United

Best bet Liverpool – Newcastle

Wij gaan dan ook spelen voor de bet ‘Liverpool Win to Nil’ met een quotering van 1.80. Aardig hoge odds. Newcastle kampt nog altijd met een waslijst aan blessures en ze mogen blij zijn als ze lang de nul kunnen houden, maar meer dan dat gaat het niet worden. Liverpool Win to Nil is de weddenschap die wij gaan spelen.

Liverpool wint zonder tegengoal voor 1.80 x de inleg

Manchester United – Leicester City

Zaterdag 16.00 uur. We weten allemaal dat het op dit moment niet zo lekker gaat met United. Ze zijn best aardig het seizoen begonnen qua voetballen, maar de punten blijven uit. United heeft te vaak onnodig puntverlies geleden en er is nog een hoop werk aan de winkel voor trainer Solksjaer. Toch blijft Manchester United gevaarlijk; vooral voorin hebben ze enorme snelheid. Antony Martial is gelukkig ook weer hersteld van blessure.

Leicester doet het prima in Premier League

Leicester is nog ongeslagen dit Premier League seizoen en doet het uitstekend. Ze staan lekker op de 3e plek met 8 punten. Dat zijn er 3 meer dan United. Toch heeft Leicester in het verleden het altijd moeilijk gehad op Old Trafford – hoe goed ze ook zijn. Er wordt nagenoeg altijd verloren terwijl ze wel vaak een doelpuntje mee kunnen pikken.

Beste weddenschap is de BTTS

Als we gaan kijken hoe beide teams de afgelopen wedstrijden hebben gespeeld dan gaan we in deze wedstrijd spelen voor de weddenschap Both Teams to Score @1.75. Ik neig ook naar Leicester Double Chance @2.00, maar aangezien ze het vaak moeilijk hebben tegen United denk ik toch dat we voor goals moeten gaan. Both Teams to Score is de bet voor deze wedstrijd.

Beide Teams Scoren voor 1.75 x de inleg

Watford – Arsenal

Zondag 17.30 uur. Bij Watford is het onrustig op het moment. Ze hebben de trainer Javi Garcia ontslagen omdat ze laatste staan in de Premier League met maar 1 punt behaald uit vier wedstrijden. De rust zal moeten terugkeren – vorig jaar hebben ze met hetzelfde team nog uitermate goed gepresteerd. Is er verandering op komst voor Watford?

Aubameyang, Lacazette en Pepe

Arsenal is goed van start gegaan. Ze hebben laten zien dat ze er een stuk beter voor staan dan vorig jaar. Ik denk ook wel dat de nieuwe aanwinsten zeker voor versterking hebben gezorgd. Arsenal heeft voorin een paar uitstekende afmakers rondlopen en het is soms puzzelen voor de trainer om de juiste personen op te stellen. Als je Aubameyang en Lacazette tot je beschikking hebt en niet te vergeten de nieuwe aanwinst Pepe dan staat dat garant voor doelpunten.

Voorspelling: goals Arsenal

Aangezien Watford nog zoekende is verwacht ik goals in deze wedstrijd en we gaan dan ook spelen voor de weddenschap Arsenal over 1.5 Goals met een quotering van 1.75. Ik weet niet zeker of ze er een overwinning uit gaan slepen maar ik verwacht zeker minimaal twee doelpunten van Arsenal.

Arsenal over 1.5 goals voor 1.75 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top