Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Estland – Nederland voorspellingen EK kwalificatie: handicap beste

Voorspellingen Estland – Nederland EK kwalificatie

Na de prachtige overwinning op Duitsland speelt het Nederlands elftal maandagavond tegen Estland. Als Nederland deze wedstrijd ook wint heeft Oranje de plaatsing voor het EK helemaal in eigen hand.

Onze voorspelling is een ruime zege voor Nederland. Pak prima odds met het meegeven van een handicap.

EK kwalificatie Noord-Ierland - Nederland tips: winst en weinig goals

Estland met 0 punten onderaan

Estland verloor vorige week verrassend van Wit-Rusland, dat tot dan toe nog geen wedstrijd had gewonnen. Estland staat door het verlies puntloos onderaan. In de vier gespeelde wedstrijden wisten ze maar twee keer te scoren en kregen ze maar liefst veertien goals tegen.

Er wordt wel eens beweerd dat er geen kleine landen meer zijn in het hedendaagse voetbal, maar Estland is er toch wel degelijk één van. Estland verloor tot nog toe met 8-0 van Duitsland, 2-1 van Noord-Ierland, 0-1 van Wit-Rusland en 2-0 van Noord-Ierland.

EK kwalificatie Nederlands elftal: dikke winst

Het Nederlands elftal speelde afgelopen vrijdag een geweldige tweede helft tegen Duitsland waardoor ze de wedstrijd uiteindelijk verdiend wonnen. In de tweede helft deed Koeman wat omzettingen en dat leidde tot een stuk beter veldspel. De creatieve spelers kwamen vaker aan de bal en met meer ruimte. Met name Babel, Depay, Wijnaldum en Frenkie de Jong gingen beter spelen, waardoor Nederland meerdere goede kansen creëerde.

Het Nederlands elftal heeft een goede ploeg, met genoeg kwaliteiten in de kleine ruimte om net als Duitsland dik te kunnen winnen van Estland.

Estland – Nederland voorspellingen

Wij verwachten dus een grote overwinning voor ons Oranje. Duitsland won met 8-0, dat wordt natuurlijk lastig maar een 3 of 4-0 zit er zeker in. Bij Nederland heerst een goede sfeer, de spelers vermaken zich, ze spelen goed voetbal en scoren makkelijk.

Inzetten met een handicap voor hoge odds

Estland kreeg vorige week een domper te verwerken door het verlies tegen Wit-Rusland. Dit alles maakt het dat wij met het wedden op EK voetbal inzetten op een dikke overwinning voor het Nederlands elftal. Bij de bookmakers pak je de beste quotering met een handicap weddenschap. De 3 Way Handicap ‘Nederland -3 goals’ levert 2.75 x de inleg op bij een goede voorspelling. Je wint de weddenschap als Oranje de wedstrijd wint ondanks een virtuele achterstand van 3 goals bij aanvang van de wedstrijd.

Denk je dat Donyell Malen weer weet te scoren? Pak dan de 1.78 bij bookmaker Mr Green Sport.

Nederland -3 goals voor 2.75 x de inleg

Goal Donyell Malen @1.78

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top