Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Duitsland – Nederland voorspellingen: de beste EK kwalificatie bets

Duitsland – Nederland voorspellingen
EK voetbal kwalificatie 6 september 2019

Helaas geen competitievoetbal dit weekend door het interlandweekend. Om de pijn een beetje te verzachten hebben we natuurlijk wel een paar mooie wedtips voor jullie voor de EK kwalificatie Duitsland – Nederland.

Duitsland top in EK Kwalificaties

Duitsland doet het tot nog toe geweldig in de EK kwalificatiewedstrijden. Ze wonnen alle drie de wedstrijden en wisten maar liefst 13 keer te scoren. Wel moet daarbij gezegd worden dat ze acht keer scoorden tegen Estland. Ze wonnen met 0-2 van Wit-Rusland en met 2-3 van Nederland.

Het Duitse team heeft ook nu weer een geweldige lichting met talenten. Spelers als Kai Havertz, Julian Brandt, Leon Goretzka en Jonathan Tah ontwikkelen zich tot wereldspelers. Daarnaast heeft Duitsland natuurlijk ook een aantal spelers dat al jaren bij de wereldtop hoort.

Unibet bonus ➙ 50 x je inleg als Nederland van Ecuador wint

Nederland doet weer mee

De toekomst van het Nederlandse voetbal ziet er ook een stuk rooskleuriger uit dan een dik jaar geleden. Ajax haalde de halve finale van de Champions League, het Nederlands elftal haalde de finale van de Nations League en we hebben verschillende spelers bij de absolute top spelen. We hebben zelfs de beste speler, verdediger en middenvelder van het afgelopen Champions League seizoen.

Nederlands elftal nog niet 100%

De zwakte bij het Nederlands elftal zit hem in de wisselvalligheid, zowel in de vorm als in het niveau van de spelers. Op sommige plekken staan wereldtoppers, maar op de beide backposities bijvoorbeeld hebben we geen echte topper. Ook voorin is het (nog) niet geweldig, maar dat lijkt wel steeds beter te gaan.

Duitsland – Nederland voorspellingen

Wedden op voetbal? Bij beide ploegen hangt een positieve sfeer en beide ploegen zijn dan ook goed op weg om het EK voetbal te halen. Bij de bookmakers zijn de Duitsers favoriet en wij snappen dat wel. Duitsland heeft op dit moment een team dat van elk land kan winnen waarbij het in Nederland nog niet echt duidelijk is op welk niveau we nou echt zitten.

Beste weddenschappen Duitsland – Nederland

Wij verwachten een doelpuntrijke wedstrijd, omdat beide ploegen willen voetballen en aanvallen. Beide ploegen scoren vrij gemakkelijk, zeker Duitsland, en willen de bal graag hebben. Daarom verwachten we dat Duitsland wint en beide teams scoren. De odds zijn prima: 2.20.

Hebben we nog een tweede weddenschap met een redelijke quotering voor je: de ‘over 2.5 goals’ voor @2.00. Je wint die bet indien er minimaal drie doelpunten worden gescoord.

Duitsland wint + BTS voor 2.20 x de inleg

‘Over 2.5 goals’ @2.00

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top