Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal tips EK kwalificatie wedstrijden: verrassend hoge odds

Tips EK kwalificaties voetbal

Het is de eerste interlandbreak van het nieuwe seizoen. Zeer leuk om naar uit te kijken en met veel duels waarin voor een hoop landen nog genoeg om te spelen is. Hieronder gaan we drie wedstrijden uitlichten waar wij van denken waar nog veel te halen valt. $ucces!

Wedden tips EK voetbal kwalificaties bookmakers | Getty

EK Kwalificatie Ierland – Zwitserland

Donderdag 20.45 uur. Zwitserland zal flink moeten aantreden willen ze bij de eerste twee eindigen en dat zal een behoorlijke opgave worden. Ierland doet het in de EK kwalificaties prima en staat zelfs eerste in de groep met maar liefst 10 punten. 5 punten los van de nummer 2 Denemarken. Een heerlijk uitgangspunt voor de Ieren.

Beste weddenschap is Asian goal line

Als ik naar de statistieken kijk springt er meteen een weddenschap voor me uit. En wel de voorspelling dat het tussen deze twee een duel wordt met een lage score. Zwitserland moet weliswaar, maar ik denk dat de Ieren het zo lang mogelijk dicht proberen te houden en de vraag is of de Zwitsers creatief genoeg zijn om er doorheen te voetballen.

Weinig goals Ierland – Zwitserland

Ik denk van niet en daarom gaan we spelen voor de bet Ierland – Zwitserland ‘Under 2 Asian Goal Line‘ met odds van 1.90. Dat betekent dat er maar maximaal 1 doelpunt gescoord mag worden wil de voorspelling goed zijn. Worden er in de wedstrijd 2 doelpunten gescoord, dan is de bet void en krijg je je geld terug. Worden er meer dan 2 goals gescoord is de weddenschap helaas verloren.

Under 2 Asian Goal Line voor 1.90 x de inleg

Schotland – Rusland voorspelling

Vrijdag 20.45 uur. Een interessant duel tussen twee landen die nog volop in de strijd zijn voor de tweede plek in de groep. Op de eerste plaats staat momenteel België met 12 punten uit 4. Ik verwacht dat de Belgen niks meer uit handen gaan geven en dat er wel nog gevochten kan gaan worden om plek twee. Rusland staat er op het moment beter voor met 9 punten. Schotland staat op de vierde plek met 6 punten. Voor Schotland is het dus een noodzaak om deze wedstrijd te winnen.

Hoge odds weddenschap BTTS

Rusland heeft een gevaarlijk team tot zijn beschikking en daar heb je niet zomaar van gewonnen. Toch zie je vooral in uitwedstrijden dat de Russen vaak een doelpunt tegen krijgen. Daarom gaan we bij de bookmakers ook spelen voor de bet Both Teams to Score met een quotering van 2.20. Naar mijn mening verrassend hoge odds; te hoog als je het mij vraagt en dat kunnen we niet negeren!

2.20 x de inleg voor Beide Teams Scoren

Slowakije – Kroatië voorspellen

Vrijdag 20.45 uur. Slowakije staat op het moment tweede in de poule met eenzelfde aantal punten als Kroatië, maar met een beter doelsaldo. Als Slowakije in eigen land moet spelen zijn ze behoorlijk sterk. Ze hebben van de laatste dertien wedstrijden er maar een verloren, een gelijkgespeeld en elf gewonnen.

Dit keer komt Kroatië op bezoek en dat is geen misselijke tegenstander. Kroatië heeft de punten voor de EK Kwalificatie keihard nodig en zal er vol voor gaan om de drie punten mee te nemen. Kroatië heeft ook dit jaar nog altijd een behoorlijk goed elftal.

Tip: Gokken op goals voor beide

De laatste tip van vandaag voor het wedden op EK voetbal… Ik denk dat dit een heerlijke wedstrijd wordt om naar te kijken en natuurlijk ook om op te wedden. Aangezien Kroatië goed voor de dag moet komen en Slowakije heeft laten zien dat ze ook altijd kunnen scoren, denk ik dat dit een wedstrijd is waar beide landen gaan scoren en wederom staan de odds voor deze bet weer verrassend hoog bij de bookies. We kunnen de weddenschap Both Teams to Score spelen voor 2.15.

BTTS voor 2.15 x de inleg 

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top