Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Premier League: Arsenal – Tottenham de kraker van deze ronde

Beste weddenschappen Premier League dit weekend

We gaan in deze speelronde van de Premier League voor de wedstrijden Crystal Palace – Aston Villa, Leicester – Bournemouth en de topper Arsenal – Tottenham Hotspur. Weet Zaha de eerste goal te scoren? Het levert een meer dan uitstekende quotering op! De weddenschap dat Leicester wint lijkt een zekerheidje en de afsluiter van dit weekend is een wedstrijd om van te smullen. $ucces!

Tips wedden op voetbal: Arsenal - Man City en meer!

Crystal Palace – Aston Villa: beide met zelfvertrouwen

Zaterdag 31 augustus 16.00 uur. Crystal Palace heeft vorige week goede zaken gedaan. Ze hebben Manchester United verslagen op hun eigen terrein met 1-2. Ik denk dat bijna niemand deze score voor mogelijk had gehouden, laat staan op gewed heeft. Dit is een uitstekend resultaat voor Crystal Palace om met voldoende zelfvertrouwen deze wedstrijd in te gaan. De tegenstander van dit weekend is Aston Villa.

Beide teams gaan scoren

Aston Villa heeft ook knap werk geleverd door thuis te winnen van Everton. Met 2-0. Dat is een prima resultaat en ze zullen hongerig zijn in deze wedstrijd. Aangezien beide teams met groot zelfvertrouwen de wedstrijd in gaan, verwacht ik dat beide teams zullen gaan scoren en dat het een aantrekkelijke wedstrijd wordt om te kijken.

Goal Zaha voorspellen

We gaan bij de bookmakers inzetten op de weddenschap Both Teams to Score @1.75. Een mooie notering voor een wedstrijd met twee teams die in een goede flow zitten. Mijn tweede tip voor het wedden op Premier League is ‘Zaha to Score First’ met een quotering van 6.00. Dit is zeker een poging waard aangezien dit de man bij Crystal Palace is die de doelpunten maakt. En als Zaha in vorm is scoort hij aan de lopende band.

Beide Teams Scoren voor 1.75 x de inleg

1e goal Zaha voor 6.00 x de inleg

Leicester City – Bournemouth

Zaterdag 31 augustus 16.00 uur. Leicester zit in een hele goede flow. Sinds de nieuwe trainer Brendan Rodgers is aangesteld  doen ze goede zaken en is het alweer een hele poos geleden dat ze een wedstrijd verloren. Ik denk dat Leicester City een goede kans maakt om misschien zelfs in de top 6 van de Premier League te eindigen als ze dit niveau blijven houden. Dit gezegd hebbende hebben ze dit weekend een mooie thuiswedstrijd om deze prima reeks voort te zetten. Bournemouth komt op bezoek.

Weinig kans door blessures

Bournemouth is zeker geen slechte tegenstander, maar heeft in het verleden geregeld laten zien dat ze in uitwedstrijden vaak de wedstrijd verliezen. Ook zie ik dat helaas hier gebeuren. Niet alleen omdat ze een uitwedstrijd hebben, maar ook omdat ze een waslijst aan geblesseerden hebben en dat zijn niet de minste. Onder andere zijn Brooks, Cook, Daniels en Stanislas geblesseerd. Voorin hebben ze nog genoeg kwaliteit rondlopen, maar ik denk dat dit weekend Leicester een maatje te groot voor ze is.

We gaan dan ook spelen voor de bet ‘Leicester Winst’ @1.75. Een zekerheidje als je het mij vraagt.

Winst Leicester voor 1.75 x de inleg

Arsenal – Tottenham voorspelling

Zondag 1 september 17.30 uur. Als laatste dit weekend wordt er een topper gespeeld; de Londense Derby Arsenal tegen Tottenham. Een zeer mooie afsluiter van deze Premier League speelronde.

Kan Arsenal terugslaan tegen Spurs?

Beide teams zijn vorige week onderuit gegaan en moeten deze ronde laten zien waar ze staan. Arsenal verloor van Liverpool. Nou is dat natuurlijk geen schande, maar het laat zien dat Arsenal nog steeds nog grote moeite heeft om zich met de top te meten. Arsenal ging met 3-1 onderuit in Liverpool en daarbij viel de verdediging toch twee doelpunten aan te rekenen en dat bedoel ik vooral David Luiz. Arsenal heeft David Luiz extra gehaald voor de stabiliteit, maar hij heeft zich toch laten kennen tijdens deze wedstrijd. Ze zullen terug moeten slaan, maar gaat dat lukken tegen Tottenham Hotspur?

Geen goals voor Harry Kane, Son en Lucas

De Spurs hebben duur puntenverlies geleden vorige week thuis tegen Newcastle. Tottenham heeft niet kunnen scoren en dan te bedenken dat je voorin Harry Kane hebt rondlopen, en Son stond in de basis en Lucas. Ze zullen gretig zijn en een positief resultaat willen neerzetten tijdens deze klapper van een wedstrijd.

Wedden op doelpunten

Ik denk dat het een genot wordt om te kijken en met deze wedstrijd gaan we wedden op goals. Beide teams zullen deze wedstrijd willen winnen en zullen op de aanval spelen. We gaan dan ook spelen voor de bet Both Teams to Score + over 2.5 @1.85. Om deze voetbal weddenschap te winnen moeten beide teams een goaltje maken en moet één van de teams er minstens nog een maken. Let’s Go!

BTTS + over 2,5 goals voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top