Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips return Europa League kwalificatie PSV, Feyenoord en AZ

Europa League voetbal voorspellingen

Vorige week speelden maar liefst drie Nederlandse clubs de heenwedstrijd voor een plek in de Europa League. Zowel PSV, Feyenoord als AZ verloren hun wedstrijden niet en dat biedt een goede uitgangspositie voor de returns vanavond. PSV verdedigt net als Feyenoord een 3-0 voorsprong, terwijl AZ een zware klus te wachten staat en het moet doen met de 1-1 van vorige week. De vraag is dan ook of het twee of drie Nederlandse clubs worden, die in de Europa League groepsfase mogen uitkomen.

Hoe dan ook, er komt voor het wedden op voetbal een mooie periode aan. Hieronder de voorbeschouwingen van de wedstrijden van PSV, Feyenoord en AZ, die allen worden afgesloten met een goede wedtip. De Europa League wedden tips van vorige week waren allemaal goed – laten we ook dit keer hopen op een goede afloop!

Wedden tips return Europa League kwalificatie PSV, Feyenoord en AZ | Getty

Hapoel Beer Sheva – Feyenoord

In de heenwedstrijd was er overduidelijk een team dat de overhand had en dat was Feyenoord. Feyenoord wist bijna de hele wedstrijd te domineren en kwam uiteindelijk drie keer tot scoren. Leroy Fer, die dit jaar terugkeerde naar Feyenoord, bewees zijn club een dienst met twee goals. Aanvaller Larsson was al in de eerste helft trefzeker.

Tegenstander Hapoel kon in de Kuip niet echt een vuist maken en wist maar twee schoten op goal te krijgen. Dit zal in de return anders moeten willen zij nog een kans maken op een plek in de Europa League.

Voorspellingen Hapoel – Feyenoord

Beer Sheva komt naar mijn idee veel tekort en ik verwacht ook niet dat zij in eigen huis van Feyenoord gaan winnen. Daarnaast verwacht ik vanavond een Feyenoord zoals in de return tegen Tbilisi. In de vorige ronde wist Feyenoord namelijk in de eerste wedstrijd al flink afstand te nemen van de tegenstander, waardoor zij in de return met minimale inzet gelijk speelden.

Gokken op maximaal 1 goal

Voor vanavond vermoedelijk een gelijk scenario, waardoor ik jullie aanraad om op doelpunten te gokken in de eerste helft. Feyenoord zal passief aan de wedstrijd beginnen en Hapoel Beer Sheva heeft te weinig kwaliteit om te scoren, waardoor er niet meer dan 1 doelpunt valt in de eerste helft. Dit levert je bij bookmakers een redelijke quotering op van 1.45.

Under 1,5 goal 1st half voor 1.45 x de inleg

Apollon – PSV Europa League

PSV wist net als Feyenoord een goed resultaat neer te zetten in de eerste wedstrijd. De Eindhovenaren kwamen tegen het stugge Apollon uiteindelijk tot drie goals, iets waar het er in de eerste helft zeker niet naar uit zag. Apollon hoopte de wedstrijd in Eindhoven op 0-0 te houden, wat tot de eerste helft dus lukte. Na de thee wist PSV wel door de verdediging van de Cyprioten te komen en werd het na 60 minuten 3-0.

Wedden op maximaal 3 goals

Voor de return verwacht ik een zelfde soort wedstrijd als bij Feyenoord. PSV verdedigt een 3-0 voorsprong waardoor zij het spel niet hoeven te maken. Tegenstander Apollon is aan zet en zal dan ook minimaal drie keer in eigen stadion moeten scoren om kans te maken om een plek in de Europa League. Daarom verwacht ik een afwachtend PSV dat met zijn snelle buitenspelers zal loeren op de counter.

Apollon mist naar mijn idee teveel kwaliteit om PSV vanavond pijn te doen, waardoor ik jullie aanraad om wederom op doelpunten te wedden: de zogenaamde over-under bet. We gaan voor de ‘under 3,5 goals’ in de gehele wedstrijd met de prima quotering van (wederom) 1.45. De weddenschap is gewonnen als er maximaal drie doelpunten vallen.

‘Under 3,5 goals’ voor 1.45 x de inleg

AZ voorspellingen

Wedden op Antwerp – AZ

AZ is de laatste Nederlandse club die nog kans maakt om dit jaar in de Europa League uit te komen, maar dan zal er wel gewonnen moeten worden van Royal Antwerp. In de thuiswedstrijd wist AZ uiteindelijk niet aan het langste eind te trekken en dat terwijl er bij Antwerp het laatste kwartier een man minder op het veld stond.

Overigens mocht AZ blij zijn dat zij in de laatste tien minuten van de wedstrijd gelijk wisten te maken, waardoor een kleine overwinning vandaag genoeg is voor het bereiken van een Europa League plek.

Gewaarschuwd

AZ is in de thuiswedstrijd wel gewaarschuwd wat betreft de kwaliteiten van de tegenstander. Antwerp is namelijk helemaal geen onaardige ploeg en wist in de heenwedstrijd aardig wat kansen te creëren. Hetzelfde geldt voor de Alkmaarders, die het doel vaak wisten te vinden maar vaak net tekort kwamen voor een doelpunt.

Inzetten op corners

Beide ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd, waardoor het lastig is om te zeggen wie de return gaat winnen. Ik raad jullie bij deze wedstrijd aan om op corners te gokken. In de heenwedstrijd vielen maar liefst 16 corners, waardoor de kans aanwezig is dat er in de return ook veel corners zullen vallen.

Prima odds bij bookmakers

AZ moet in de Europa League return vandaag minimaal een doelpunt maken en zal naar alle waarschijnlijkheid wat aanvallender spelen. Mocht Antwerp de Alkmaarse aanval afslaan dan zal dit leiden tot een corner. Over 9,5 corners over de gehele wedstrijd levert je prima quotes van 1.67 op bij bookmaker Mr Green.

‘Over 9,5 corners’ @1.67

Mocht je overtuigd zijn van alle bovengenoemde tips, kan je deze in een combi bet spelen. Deze drie tips leveren je dan samen een quotering op van 3.51. Succes!

Combi bet voor 3.51 de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top