Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – APOEL Champions League kwalificatie: winst zonder tegengoal

Voorspellen Champions League Ajax – APOEL
kwalificatie woensdag 28 augustus 2019 21.00 uur

Woensdagavond moet Ajax zich ten koste van APOEL Nicosia plaatsen voor de Champions League. De eerste wedstrijd was zeker niet best van Ajax, maar met 0-0 in een uitwedstrijd deden ze het op papier wel oké.

Ajax – APOEL zonder Mazraoui

Ajax speelde tegen APOEL Nicosia misschien wel de slechtste wedstrijd onder Ten Hag. Ajax had maar liefst 72% balbezit, maar echt grote kansen werden er nauwelijks gecreëerd en APOEL kwam er een aantal keer erg gevaarlijk uit. Naast het slechte spel pakte Ajax ook heel wat kaarten, je kon erop wachten dat er een rode kaart ging vallen. Die eer kwam uiteindelijk toe aan Mazraoui, die er in de 80e minuut af moest.

Blessure Donny van de Beek

Naast de afwezigheid van Mazraoui zal ook Donny van de Beek niet meedoen. Van de Beek is geblesseerd geraakt op de training en staat waarschijnlijk twee tot vier weken aan de kant. Ook zonder Van de Beek en Mazraoui is Ajax natuurlijk favoriet, maar ze zullen wel een stuk beter moeten. Gelukkig voor Ajax weten ze in de Johan Cruijff Arena vaak een stuk beter te spelen.

Musa Al Taamari beste speler APOEL

APOEL Nicosia had in de heenwedstrijd misschien wel meer verdiend dan een 0-0, maar de ploeg kwam uiteindelijk niet tot scoren, vooral door een goede Onana.

Bij APOEL was er één speler die het verschil maakte, namelijk Musa Al Taamari. Taamari speelde een geweldige wedstrijd, hij dribbelde af en toe dwars door de verdediging en creëerde goede kansen voor zichzelf. De rest van het team was bij lange na niet zo goed als Taamari. Zonder Taamari had Apoel waarschijnlijk niks gecreëerd.

APOEL net als Ajax rust

APOEL had afgelopen weekend net als Ajax geen wedstrijd. De competitie op Cyprus zou eigenlijk beginnen, maar APOEL heeft net als Ajax rust gekregen van de voetbalbond.

Champions League Ajax – APOEL voorspelling

Ajax speelde vorige week in de Champions League kwalificatie ontzettend slecht, maar had toch nog zes schoten op doel en 72% balbezit.

Ajax kan eigenlijk alleen maar beter gaan spelen en dan zullen ze ook ongetwijfeld een aantal keer scoren. Als ze Taamari in bedwang kunnen houden, is er weinig te vrezen van APOEL Nicosia en is de Champions League groepsfase in zicht. Wij verwachten dan ook een overwinning van Ajax, zonder tegengoals.

De beste Ajax weddenschappen

Voor deze Champions League wedstrijd is de best bet ‘Ajax wint zonder tegengoals’ met een quotering van 1.98 bij bookmakers. Een mooie combi bet is ‘Ajax wint’, ‘Onder 4.5 goals’ en ‘Ajax over 6.5 corners’ met een totale odd van 2.80 bij Mr Green Sport.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top