Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Speelronde 3 Premier League: betting tips Chelsea, United en meer

Premier League voetbal betting tips

De derde speelronde in de Premier League biedt mogelijkheden genoeg voor interessante voorspellingen. Onderstaand mijn tips voor dit weekend. $ucces!

Tips Everton – Chelsea, Tottenham – Burnley en Newcastle – Southampton

Norwich – Chelsea Premier League

Zaterdag 13.30 uur wordt er afgetrapt met de wedstrijd Norwich tegen Chelsea. Norwich heeft zijn vorige wedstrijd knap weten te winnen met 3-1 tegen Newcastle United. Norwich heeft een prima spits, genaamd Pukki, rondlopen dat aan de lopende band scoort. Ik geloof dat deze man ook Chelsea pijn kan doen.

Chelsea kan goed resultaat boeken

Chelsea is niet lekker aan het seizoen begonnen en ze zullen alle zeilen moeten bijzetten om positieve resultaten neer te zetten. Chelsea speelt met vlagen niet slecht, maar doelpunten blijven vaak uit waardoor ze de wedstrijd niet naar zich toe kunnen trekken. Norwich lijkt een uitgerekende kans om eens met een goed resultaat te komen, maar of ze dat gaat lukken?

Best bet Norwich – Chelsea

Wij gaan spelen voor de weddenschap Both Teams to Score + Over 2.5 Goals met een quotering van 1.90 bij de bookmakers. Mooie hoge odds voor een prima bet. Norwich heeft laten zien dat ze het net makkelijk kunnen vinden en Chelsea zal wel moeten! Wie er naar huis zal gaan met de 3 punten is afwachten, ik verwacht een open wedstrijd met veel doelpunten.

BTTS + minstens 3 goals voor 1.90 de inleg

Manchester United – Crystal Palace

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een interessante wedstrijd. Crystal Palace heeft het lastig in de Premier League. Ze hebben 1 punt behaald in twee wedstrijden en nog nul keer weten te scoren. Ze hebben weliswaar Zaha weten te behouden tijdens de transferperiode, maar of hij gelukkig is bij Crystal Palace? Ik betwijfel het. Bij Crystal Palace moeten de doelpunten van Zaha komen. Als hij niet in vorm is dan krijgen ze het heel moeilijk.

Prima team Man United

Bij Manchester United lijkt het steeds beter te gaan. Ze hebben dan wel punten verspeeld bij Wolves, maar ze hebben zeker niet slecht gespeeld. Veel teams van de Big Six in de Engelse competitie hebben het zwaar bij Wolves. Manchester United oogt fris en heeft voorin snelheid, dat is niet normaal. Achterin met de twee nieuwe aanwinsten Wan Bissaka en Maguire hebben ze een flink blok weten neer te zetten en je moet van goede huize komen wil je je hier doorheen voetballen.

Gokken op winst United zonder tegengoal

Voor deze wedstrijd hebben we dan ook gekozen voor de bet ‘Manchester United Win to Nil’ @2.15 bij de bookmakers.
Dat wil zeggen dat United deze wedstrijd moet winnen zonder een tegendoelpunt te incasseren. Dan is de weddenschap gewonnen.

United wint zonder tegengoal voor 2.15 de inleg

Watford – Westham

Zaterdag 16.00 uur. Als laatste wedstrijd voor het voetbal wedden dit weekend heb ik gekozen voor Watford tegen Westham. Ook Watford kent een slechte start van het seizoen. Ze hebben de beide wedstrijden verloren (tegen Everton en Brighton). Ze zullen hun uiterste best moeten doen om de eerste wedstrijd van het seizoen te gaan winnen. Aan de selectie ligt het niet want Watford heeft al zijn sterkhouders weten te behouden en hebben zeker een goede selectie. Gaan ze punten pakken tegen Westham?

Teams zijn gelijk aan elkaar

Westham heeft 1 punt behaald in de eerste twee wedstrijden. Nou is dat geen ramp want de eerste wedstrijd was tegen Manchester City. Het is een hele opgave wil je die wedstrijd winnen. In deze wedstrijd kunnen ze wél iets laten zien. Beide teams zijn tegen elkaar opgewassen en zijn voor mijn gevoel gelijk aan elkaar.

Zowel Watford als Westham heeft laten zien dat het kan scoren maar dat het helaas ook te makkelijk doelpunten tegen krijgt. Ook hier verwacht ik een open wedstrijd met veel doelpunten.

Wedden op zeker 3 goals

Ik vind dan ook dat de weddenschap ‘Over 2.5 doelpunten’ verrassend hoog genoteerd staat. Maar wees er snel bij want ik verwacht naarmate we dichter bij het weekend komen dat de odds zullen zakken. We gaan spelen voor de Pick Over 2.5 Goals voor 1.80 x de inleg.

Over 2.5 goals @1.80

Fijn voetbal weekend en bal hoog!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top