Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League: de PSV, AZ en Feyenoord voorspellingen

Europa League voorspellingen Feyenoord, AZ en PSV

Het voetbalseizoen is nog maar net begonnen en dat houdt ook in dat er veel kwalificatiewedstrijden voor de Champions en Europa Leuage op het programma staan. Momenteel zijn nog liefst vier Nederlandse clubs in de race om Europees voetbal te halen en die zijn allemaal nog maar één horde zijn verwijderd van plaatsing.

Onderstaand de voorbeschouwing en over het wedden op Europa League. We sluiten af met een mooie combi bet.

PSV, AZ en Feyenoord Europa League

Terwijl Ajax dinsdag al heeft gevoetbald voor de Champions League komen Feyenoord, PSV en AZ op donderdagavond in actie voor de Europa League. Ze starten de eerste wedstrijd allemaal in eigen stadion, alwaar ze hopelijk goede uitgangsposities voor de return weten neer te zetten. Hieronder de voorbeschouwingen van de wedstrijden van Feyenoord, PSV en AZ, afgesloten met onze tip voor de beste weddenschap bij de bookmakers.

Feyenoord – Hapoel Beer Sheva

Het eerste team dat donderdagavond mag aantreden voor een plek in de Europa League is Feyenoord. De Rotterdammers trappen thuis af tegen Beer Sheva om 19:30 uur. De tegenstander komt uit Israël en eindigde vorig jaar op plek 4 in de eigen competitie.

Via play-offs wisten zij via een poulefase zich net aan te kwalificeren voor de Europa League voorrondes. In de vorige ronde versloeg de ploeg het Zweedse Norrkoping.

Feyenoord in EL beter dan in Eredivisie

Feyenoord daarentegen kent een stroeve start in de Eredivisie, maar redt zich prima in de Europa League. Hier moet wel bij gezegd worden dat Feyenoord in de vorige ronde tegen een club uit Georgië speelde dat van een heel ander kaliber was. Of Norrkoping veel beter is dan deze tegenstander, is moeilijk te zeggen.

Voorspelling winst Feyenoord

Normaal gesproken is de Nederlandse competitie van een hoger niveau dan de Israëlische voetbalcompetitie en Feyenoord zou in eigen huis moeten winnen. Daarom raad ik jullie aan om Feyenoord op winst te zetten, het heeft een redelijke quotering van 1.45 bij bookmaker Mr Green Sport.

AZ – Royal Antwerp in Enschede

AZ is de volgende die mag gaan proberen zich te kwalificeren voor de Europa League. De Alkmaarders nemen het op tegen het Belgische Royal Antwerp dat vorig jaar goed wist te presteren.

AZ speelt de wedstrijd in het stadion van FC Twente. Na een flinke storm die over Alkmaar raasde, is een deel van het dak van het AZ stadion ingestort.

AZ en Antwerp aan elkaar gewaagd

Antwerp is eveneens het seizoen goed begonnen en heeft zes punten na drie wedstrijden. AZ gaat het naar mijn mening dus helemaal niet makkelijk krijgen donderdagavond in de Europa League aangezien Antwerp helemaal geen slecht team heeft. Daarnaast is de Belgische competitie vergelijkbaar met de Eredivisie, waardoor ik denk dat beide teams aan elkaar gewaagd zullen zijn.

Ik verwacht weinig doelpunten en niet meer dan 1 goal in de eerste helft, wat je een prima quotering oplevert.

PSV – Apollon Europa League

De laatste Nederlandse club die donderdagavond uitkomt voor de kwalificatie van de Europa League is PSV. De Eindhovenaren nemen het op tegen Apollon; een team dat PSV naar mijn mening niet mag onderschatten.

Vorig jaar in de Europa League werd Apollon uitgeschakeld in de groepsfase, maar hielden knap Marseille onder zich. Clubs als Lazio en Frankfurt moesten ze wel voorrang verlenen, wat zeker geen schande is. PSV is dus gewaarschuwd en moet waken voor dit Cypriotische team.

Gokken op goals PSV

Maar PSV kwam vorig jaar in de Champions League uit en moet Apollon op papier eigenlijk oprollen. PSV beschikt over veel meer kwaliteit waardoor het winnen van de wedstrijd geen probleem moet zijn. Ik verwacht dan ook dat er wel een aantal doelpunten gaan vallen donderdagavond. Ik raad jullie aan om over 2,5 doelpunten te spelen bij deze wedstrijd, wat je wederom redelijke odds oplevert.

De drie bovengenoemde voetbal wedden tips hebben samen een quotering van 3.38 bij bookmaker Mr Green. Een prima Nederlandse Europa League combi weddenschap, die zeker de moeite waard is om mee te spelen. Succes!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top