Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal: APOEL – Ajax Champions League play off voorspellen

APOEL Nicosia – Ajax Champions League voorspellingen

Deze week staan weer play-offs voor de Europese bekercompetities op het programma. We beginnen dinsdag met APOEL – Ajax in de Champions League en donderdag in de Europa League komen AZ, PSV en Feyenoord in actie. Onderaan deze voorbeschouwing geven wij jullie vandaag de beste wedtips voor de wedstrijd van Ajax.

APOEL – Ajax Champions League

APOEL Nicosia is al jaar en dag het grootste team van Cyprus. Vorig seizoen werden ze kampioen en dat betekende plaatsing voor de voorrondes van de Champions League. APOEL heeft al twee voorrondes overleefd, ze hebben dus één wedstrijd meer gespeeld dan Ajax.

In de eerste voorronde rekenden de Cyprioten gemakkelijk af met FK Sutjeska Niksic; 4-0 over twee wedstrijden. In de tweede voorronde hadden ze het een stuk moeilijker. In de eerste wedstrijd thuis werd er met 1-2 verloren van Qarabag. In de uitwedstrijd ging het een stuk beter en werd het 0-2.

Matig niveau APOEL

Bij APOEL spelen mannen als Boy Waterman en Reza Ghoochannejhad die we allebei nog kennen uit de Eredivisie. Dat is ook ongeveer het niveau van het team, ze hebben geen spelers die er ver boven uit steken of talenten die een wedstrijd zo maar kunnen beslissen. Ze moeten het van het team en het harde werken hebben.

Bookmakers: APOEL – Ajax Champions League play off voorspellen | Getty

Ziyech mee met Ajax

Ajax won afgelopen weekend in de Eredivisie eenvoudig van VVV-Venlo, maar Promes en Ziyech moesten afhaken met een blessure. Promes is thuisgebleven, maar het ziet er naar uit dat Ziyech wel kan starten.

Ajax gaat defensie dol spelen

Tegen PAOK had Ajax het moeilijk, met name door het fysieke voetbal van de Grieken en de lange bal die zij hanteerden. APOEL Nicosia zal zich gaan ingraven, maar zullen ook af en toe naar voren komen om toch te gaan voetballen.

Ze spelen vaak in een 5-3-2 opstelling met aanvallende backs. Dit geeft Ajax kansen in de omschakeling en de halfruimte. Voorin met spelers als Ziyech, Tadic en Neres kan Ajax de verdediging compleet dol spelen, zeker als de backs naar voren staan.

Voorspellingen APOEL – Ajax

Ajax is de grote favoriet in deze Champions League play off en wij verwachten dan ook een eenvoudige overwinning. De moeilijkste tegenstander hebben de Amsterdammers Ajax al verslagen en de kampioen van Nederland moet dinsdag gewoon eenvoudig kunnen winnen van de kampioen van Cyprus.

Wedden op winst Ajax

Wij verwachten dat Ajax het in de eerste wedstrijd al af wil maken en een aantal goals weet te scoren tegen de toch matige tegenstander. We gaan voor deze handicap weddenschap met prima odds:

Ajax -1 voor 2.23 x de inleg

De weddenschap is gewonnen als Ajax wint ondanks een virtuele achterstand van 1 goal bij aanvang.

Gokken op goal Hakim Ziyech

Hakim Ziyech is alweer goed in vorm en speelde tegen PAOK een geweldige wedstrijd. De Champions League lijkt hem extra te motiveren. De tegenstander zal moeite hebben met het bewegelijke aanvalsspel van Ajax en daardoor zal Ziyech ook in deze wedstrijd genoeg kansen krijgen. Met het wedden op Champions League levert inzetten op een goal van Ziyech 3.00 x de inleg op bij een goede voorspelling.

Ziyech to score @3.00

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top