Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League tips speelronde 2: weekend met verrassingen?

Voorbeschouwing en tips Premier League voetbal

We gaan speelronde 2 in van de Premier League en er staan een paar mooie wedstrijden op ons te wachten. We gaan er natuurlijk een paar uitlichten waarvan wij denken dat we de bookmakers ermee kunnen verslaan. We trappen af met de wedstrijd Arsenal tegen Burnley.

Premier League Arsenal – Burnley

Zaterdag om 13.30 uur. Beide ploegen hebben vorige week hun eerste wedstrijd weten te winnen. Heel erg knap. Arsenal heeft uit gewonnen van Newcastle United, dat altijd lastig is, en Burnley heeft verrassend thuis weten te winnen van Southampton met maar liefst 3-0. Burnley zal dan ook met een flinke dosis zelfvertrouwen naar Londen reizen, maar of er wat te halen valt?

Wij voorspellen ook een goal voor Burnley

Wij gaan betten op ‘Arsenal Wint + Beide Teams Scoren’ met een quotering van 3.10. Burnley heeft laten zien dat ze het net makkelijk kunnen vinden daarom verwacht ik ook dat ze een goaltje mee kunnen pikken, maar Arsenal zal een maatje te groot zijn. Ik ben benieuwd hoe Pépé, de nieuwe aanwinst van Arsenal, het gaat doen. Er wordt namelijk veel van hem verwacht.

Arsenal + BTS voor 3.10 x de inleg

Aston Villa – Bournemouth

Zaterdag 16.00 uur. Aston Villa is de nieuwe promovendus en heeft zelfs bijna voor een stunt weten te zorgen vorige week. Ze stonden maar liefst een dik uur voor uit tegen de Spurs, maar ze wisten helaas de voorsprong niet vast te houden. Ze verloren de wedstrijd uiteindelijk met 3-1. Toch knap gevoetbald. Bournemouth heeft dit jaar ook weer een prima selectie en de ploeg zorgt toch iedere wedstrijd weer voor spektakel.

Wedden dat beide ploegen gaan scoren

Met deze wedstrijd verwacht ik dan ook dat beide teams zullen gaan scoren. Aston Villa heeft laten zien dat ze kunnen scoren en van Bournemouth weten we dat ze kunnen scoren. Ze hebben bovendien beide spitsen weten te behouden; King en Wilson. Beiden staan garant voor doelpunten. De weddenschap Both Teams to Score met odds van 1.65 is de pick voor deze wedstrijd.

Beide Teams Scoren voor 1.65 x de inleg

Chelsea – Leicester City

Zondag 17.30 uur. Als laatste wedstrijd voor het wedden op Premier League voetbal dit weekend, hebben we gekozen voor Chelsea tegen Leicester. Chelsea, met nieuwe manager Lampard, heeft het zwaar te verduren. Sterspeler Hazard is weg en ze hebben ook nog eens een transferverbod.

Chelsea moet zich herpakken

De eerste wedstrijd ging met 0-4 tegen Man United dik verloren, maar ze hebben zeker niet slecht gespeeld. Doordeweeks hebben ze de Supercup moeten spelen tegen Liverpool en die hebben ze na een strafschoppenserie helaas ook verloren. Het zit Chelsea niet mee. Ze zullen zich moeten herpakken tegen een Leicester dat hongerig is en dat zeker een gooi wil doen om in de top 6 te eindigen. Leicester City speelde zijn eerste wedstrijd gelijk tegen Wolves.

Gokken op gelijkspel, of zelfs winst

Ik denk dat Leicester minimaal een punt kan pakken tegen dit Chelsea. Chelsea heeft geen slecht team, maar ze zullen de klap tegen Liverpool nog moeten verwerken en ik denk dat als Leicester georganiseerd blijft spelen, ze Chelsea zeker pijn kunnen gaan doen. We gaan dan ook wedden op ‘Leicester Double Chance’ @2.30. Een te hoge odd in mijn ogen om niet te spelen. Je wint deze weddenschap indien Leicester wint of gelijkspeelt.

Leicester Double Chance voor 2.30 x de inleg

Dit waren mijn picks voor het Premier League weekend. Let’s smash the bookies!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top