Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal tips dit weekend: winst Ajax, Barcelona en goals Chelsea

Na de competities in Nederland, België en Engeland beginnen dit weekend ook de Spaanse en Duitse voetbalcompetities weer! En daar hebben wij natuurlijk de beste tips voor…

Athletic Bilbao – FC Barcelona

Vrijdag 16 augustus. We beginnen dit artikel met een wedstrijd uit Spanje. Athletic Bilbao opent het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Barcelona.

Aduriz weg, Inaki Williams blijft 9 jaar

Athletic Bilbao kende tot nu toe een rustige transferperiode. Er zijn twee spelers weggegaan, maar dat waren zeker geen basisspelers. Daarnaast is Aritz Aduriz gestopt moet voetballen, ondanks zijn leeftijd zal Bilbao deze spits zeker gaan missen.

Tegelijkertijd was er ook geweldig nieuws voor de Athletic fans, Inaki Williams heeft zijn contract verlengd met maar liefst negen jaar. Het jeugdproduct is de laatste jaren uitgegroeid tot sterspeler. De voorbereiding was nog niet geweldig voor Athletic Bilbao. Ze kregen erg veel goals tegen (ze hebben maar één keer de nul gehouden) terwijl ze vooral tegen slechte teams speelde.

Betting tips FC Barcelona - Real Madrid en Manchester United - Liverpool

FC Barcelona kan ieder team aan

FC Barcelona heeft tot nog toe natuurlijk een fantastische transferperiode gehad en lijkt nog niet klaar te zijn. Met het team dat ze nu hebben moet Barca zeker in staat zijn om vrijwel elk team in La Liga te verslaan.

Frenkie de Jong geliefd bij fans

Frenkie de Jong heeft in de voorbereiding de harten van de fans al gestolen. Hij versnelt het spel waardoor de aanvallers meer ruimte hebben. Een aanval met Dembele, Suarez, Griezmann en natuurlijk Messi staat wat ons betreft garant voor goals. Dit hebben ze in de voorbereiding ook al laten zien. Zo wonnen ze laatst nog met 4-0 van Napoli.

Voorspelling: Barcelona wint dik

Wij verwachten dat FC Barcelona deze wedstrijd meteen een verpletterende indruk gaat maken. In de voorbereiding was het spel goed en werden er ontzettend veel kansen gecreëerd. Daar staat tegenover dat Athletic Bilbao veel goals tegen krijgt en een stuk moeilijker scoort. Daarom zetten wij in op een dikke overwinning van Barcelona. Met een 3- way handicap weddenschap kun je een mooie winst pakken:

Barcelona wint -1 handicap voor 2.88 x de inleg

VVV-Venlo – Ajax

Zaterdag 17 augustus. In de tweede wedstrijd gaan we wedden op de Eredivisie. VVV neemt het in eigen huis op tegen Ajax.
Venlo begon het seizoen met een knappe overwinning op RKC Waalwijk, maar dit werd opgevolgd door een vervelende nederlaag tegen Sparta.

Niks in de brengen

In de wedstrijd tegen RKC had VVV het bij vlagen al moeilijk, maar wisten ze wel veel te scoren (het werd uiteindelijk 3-1). Tegen Sparta ging het voor VVV-Venlo mis in de tweede helft. In de rust stonden ze nog 0-1 voor, maar in de tweede helft kregen ze vier goals tegen. VVV had eigenlijk niks in te brengen en de score had zelfs nog hoger kunnen oplopen.

Ajax verdedigend minder stabiel

Ajax heeft zich deze week verzekerd van Europees voetbal door PAOK uit te schakelen. Het was zeker geen goede wedstrijd, maar het resultaat was het belangrijkste. De Eredivisie begon voor Ajax niet geweldig met het gelijke spel tegen Vitesse, daarna wonnen ze dik van FC Emmen met 5-0.

Ajax scoort er weer lustig op los, maar verdedigend is het met het vertrek van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt een stuk minder stabiel. Zelfs FC Emmen kreeg een aantal kansen.

Gokken op winst en tegengoal Ajax

Ajax is natuurlijk de favoriet en ze gaan deze wedstrijd ongetwijfeld ook winnen. Maar de verdediging van Ajax is niet geweldig en VVV-Venlo scoort elke wedstrijd. Wij verwachten daarom dat Ajax gaat winnen, maar wel een goal tegen krijgt. Onze betting tip:

Ajax wint en ‘beide teams scoren’ voor 2.20

Chelsea – Leicester City

Zondag 18 augustus. De laatste wedstrijd die we hebben uitgekozen komt uit de Premier League. Chelsea neemt het in eigen huis op tegen Leicester City. Beide ploegen hopen op hun eerste overwinning van het seizoen.

Lampard positief over zijn ploeg

Chelsea verloor de eerste wedstrijd onder Frank Lampard nogal beschamend met 4-0 van Manchester United. Ondanks de vier tegengoals was Lampard toch positief. Hij vond dat zijn ploeg grote delen van de wedstrijd controle had en bij vlagen goed voetbalde.

Wij zijn het met Lampard eens, de goals van United kwamen voort uit counters. Eigenlijk was Chelsea het betere spelende team. Ze combineerden goed en creëerden ook kansen, maar die werden niet afgemaakt.

Leicester City weer middenmoter

Leicester City begon het seizoen met een bloedeloze 0-0 tegen Wolverhampton Wanderers. Leicester was zeker wel de betere partij, met maar liefst 70% balbezit over de hele wedstrijd. Ze hadden ook wel wat kansen, maar wisten niet tot scoren te komen. Dat kwam met name door de stugge verdediging van Wolverhampton.

Leicester had 16 schoten, waarvan maar drie binnen de zestien. Ze kwamen er dus nauwelijks doorheen. Het team is weinig veranderd en men verwacht dat ze wederom mee gaan doen in de middenmoot.

Beste weddenschap: over 2.5 goals

Chelsea maakte een goede indruk in de vorige wedstrijd, ondanks de vier tegengoals. Leicester had wel controle over de wedstrijd maar wist weinig te creëren.

Beide ploegen willen graag voetballen wat vaak mooie wedstrijden oplevert. Wij verwachten dan ook zeker een aantal goals. Met meer ruimte om te voetballen hebben zowel Leicester als Chelsea meer kans op het creëren van grote kansen. De beste bet is inzetten op minimaal 3 doelpunten:

Over 2.5 goals‘ voor 1.93 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top