Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weekend bettingtips – AZ Alkmaar – Feyenoord

Dit weekend zit weer boordenvol met mooie voetbalwedstrijden, dus hebben wij weer de beste wedtips voor jullie. Onder andere AZ weddenschappen en tips.

Fiorentina – Atalanta

Voor de tweede wedstrijd gaan we naar Italië. Fiorentina neemt het in eigen huis op tegen Atalanta. Waar Atalanta prima draait en meedoet voor Champions league voetbal, speelt Fiorentina eerder tegen degradatie.
Fiorentina stelt enorm teleur dit seizoen, ze staan veertiende. Negen punten boven de degradatiestreep en net zoveel achter op de nummer vijf. Fiorentina wist de laatste drie wedstrijden niet te winnen. Ze verloren van Juventus, Inter en speelde gelijk tegen Genoa. Fiorentina heeft dit seizoen met name problemen met het scoren. Ze hebben nog maar 25 keer gescoord in 22 wedstrijden.

Atalanta doet het ook dit seizoen weer heel goed. Ze staan op de vierde plek en maken goede kans op opnieuw Champions League voetbal. Atalanta is wat wisselvallig de laatste weken. Ze wonnen onlangs nog met 0-7 van Torino, maar afgelopen weekend speelde ze 2-2 gelijk tegen Genoa. Atalanta is qua doelpunten voor veruit de beeste ploeg. Ze scoorde al 59 keer in 22 wedstrijden, terwijl Inter nog maar 44 keer scoorde en Juve 43.
Atalanta gaat deze wedstrijd winnen. Het is een super team, scoort makkelijk en ze geven weinig weg. Tegenover Fiorentina die het ongelooflijk moeilijk hebben dit seizoen en ze zijn zeker niet in staat om Atalanta tegen te gaan houden.

Atalanta wint & scoort meer dan 1.5 goals @ 2.00

AZ Alkmaar – Feyenoord

De laatste wedstrijd komt weer uit de eigen eredivisie. We hebben dit weekend een topper met AZ tegen Feyenoord. Oftewel de nummer twee tegen de nummer drie.
AZ doet het fantastisch dit seizoen, ze staan maar drie punten achter op de nummer één Ajax. AZ staat maar liefst zeven punten voor op Feyenoord. Door deze wedstrijd te winnen zet AZ een hele grote stap naar de voorrondes van de Champions League van volgend seizoen. AZ heeft na de winterstop alleen van Willem II verloren. Daarnaast werd er eenvoudig gewonnen van Top Oss, Heerenveen en RKC. AZ speelt ontzettend makkelijk en creëert elke wedstrijd een rits aan kansen, terwijl ze zelf weinig weggeven. Ze hebben maar liefst 46 keer gescoord en maar 15 goals tegen gehad in 21 wedstrijden. Daarmee hebben ze veruit de beste defensie van de Eredivisie.

Feyenoord staat derde en doen het eigenlijk sinds de komst van Dick Advocaat qua resultaat echt geweldig. Het spel is zeker niet altijd geweldig en Feyenoord heeft het nodige geluk gehad bij het halen van de resultaten. Met name verdedigend is Feyenoord nog steeds behoorlijk kwetsbaar. Ze kregen al 30 goals tegen. Voor de wedstrijd tegen Emmen kreeg Feyenoord maar liefst zeven wedstrijden op rij minimaal één goal tegen.
Wij verwachten een leuke wedstrijd waarin AZ de bovenliggende partij zal zijn. AZ speelt goed voetbal en heeft een topaanval. Zeker tegen verdedigers als Senesi en Botteghin die moeite hebben met snelle en bewegelijke spitsen zal AZ genoeg kansen kunnen creëren. Daarom zetten wij in op een grote overwinning van AZ.

AZ -1 goal handicap @ 2.20

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top