Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – PSV tips Eredivisie: bet winst, goals en corners voor hoge odds

Wedden Ajax – PSV | voorspellingen voetbal

Dit weekend staat er een echte topper op het programma in de Eredivisie. Ajax krijgt in eigen huis bezoek van PSV. De laatste jaren zijn de wedstrijden tussen Ajax en PSV vrijwel altijd een garantie voor spektakel.

We hebben een paar Ajax – PSV wedden tips samengevoegd in een bet-builder (een soort combinatie weddenschap) zodat we een mooie totale quotering krijgen. Onderaan daarover meer.

Tips wedden KNVB Beker halve finale Heerenveen-Ajax Vitesse-VVV

Ajax – PSV Eredivisie zondag 2 februari

Ajax wordt volgens alle media makkelijk kampioen. Zeker nu PSV en Feyenoord zover achter staan. Maar Ajax is niet goed uit de winterstop gekomen. Ze hebben maar liefst vier van de laatste zeven duels in de competitie verloren. Na de winterstop speelde Ajax tegen Sparta en FC Groningen. Van Sparta werd met moeite gewonnen en er werd met 2-1 verloren van Groningen.

Gemis Hakim Ziyech en Neres

In beide wedstrijden was Ajax niet best en creëerde het veel te weinig kansen. De voornaamste reden hiervan is natuurlijk het ontbreken van Hakim Ziyech. De spelbepaler is het absolute brein van de ploeg, maar is nog een tijdje niet beschikbaar. Daarnaast is ook David Neres nog steeds niet beschikbaar. Het team lijkt wat creativiteit te missen en daar zal Ten Hag wat op moeten vinden.

Crisis bij PSV

PSV doet het natuurlijk ongelooflijk slecht. Na de winterstop heeft de ploeg nog niets gewonnen. Ze speelden gelijk tegen VVV, verloren in de beker van NAC en speelde daarna gelijk tegen FC Twente.

Geen Steven Bergwijn meer

Er heerst ontzettend veel onrust binnen de club. Supporters eisen het ontslag van de technisch directeur. Terwijl de media aangeven dat er binnen de spelersselectie nog steeds veel onrust is door het ontslag van Mark van Bommel. Afgelopen week is ook nog eens Steven Bergwijn verkocht. Bergwijn was misschien niet geweldig in vorm, maar was zeker een van de beste spelers van de club.

Ajax gaat winnen van PSV

Beide ploegen doen het niet geweldig de laatste weken en missen ook een belangrijke speler. Wij verwachten een spannende wedstrijd, waarbij Ajax uiteindelijk wel aan het langste eind gaat trekken.

Ajax speelt thuis en heeft wat recht te zetten, de ploeg wil ongetwijfeld laten zien dat ze zonder Ziyech ook goed kunnen voetballen. PSV moet natuurlijk ook wat rechtzetten, maar er lijkt sinds het ontslag van Mark van Bommel geen echt team meer te staan.

Tip beste weddenschap Ajax – PSV

Voor het wedden op Eredivisie Ajax – PSV hebben we een ‘bet builder’ gemaakt. Dat houdt in dat we een paar picks gaan samenvoegen voor een mooie hoge quotering.

Wij verwachten dat Ajax met een minimaal verschil zal winnen. PSV zal de bal aan Ajax laten en vanuit de counter gevaarlijk willen worden – wat een logische keuze is met de snelle aanvallers van PSV en de aanvallende backs van Ajax.

PSV mist alleen doelgerichtheid, zeker nu Bergwijn weg is. Ajax zal dus veel aanvallen en ongetwijfeld veel op doel schieten, daarom zetten we ook in op het aantal corners dat Ajax krijgt. Kies je bij de bookmakers voor de weddenschappen ‘Ajax wint’, ‘Onder 3.5 goals’ en ‘Ajax over 6.5 corners’ dan komt de totale odd voor deze bet-builder uit op 4.90.

Bovenstaande Bet-Builder voor 4.90 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top