Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden tips Leicester – Chelsea en Manchester United – Wolverhampton

Premier League betting tips

Onderstaand onze Premier League voorspellingen voor dit weekend. Tips krijg je voor de wedstrijden Leicester – Chelsea, Crystal Palace – Sheffield United en Manchester United – Wolverhampton.

Wedden tips en odds Feyenoord - Vitesse en Ajax - AZ

Wedden op Leicester – Chelsea

Zaterdag 13.30 uur. De zaterdag in de Premier League wordt afgetrapt met de kraker Leicester City tegen Chelsea, de nummer 3 tegen de nummer 4. Beide ploegen zitten goed in hun vel en dit is dan ook een heerlijke pot om naar te kijken en om op te betten.

Vrijwel gelijke kansen

Leicester heeft de laatste paar wedstrijden slordig wat puntjes laten liggen, maar dat neemt niet weg dat ze het uitstekend doen met het team dat ze hebben. Thuis tegen Chelsea hoeven ze eigenlijk niet bang te zijn om hun eigen spel te spelen. Als ze dat doen dan zie ik wel kansen voor ze liggen.

Chelsea doet het ook goed. Ze hebben een nieuw jong team en dat is ook terug te zien in de resultaten; de vorige wedstrijd werd er thuis tegen Arsenal een 2-2 uitgesleept. Bij Chelsea kan het vaak een doelpuntrijke wedstrijd zijn of juist niet. En dit jaar zijn ze beter in uitwedstrijden dan in thuiswedstrijden. Soms is dat gewoon niet te verklaren waarom.

Beste bet Leicester – Chelsea

Als we kijken naar de beste weddenschap voor deze Premier League wedstrijd dan gaan we spelen voor de bet Beide Teams Scoren + Leicester Double Chance 1X @2.25. Dit is één bet en die houdt in dat beide teams moeten scoren, maar dat Leicester deze wedstrijd niet mag verliezen wil de weddenschap gewonnen zijn.

BTS + Leicester Double Chance voor 2.25 x de inleg

Crystal Palace – Sheffield United betting

Zaterdag 16.00 uur. Op papier misschien niet de leukste wedstrijd, maar wel een goede wedstrijd om op te wedden. Hier hoeven we eigenlijk niet zo heel lang over te praten. Beide ploegen zijn dit seizoen goed voor weinig doelpunten.

Weinig goals

Crystal Palace heeft op Watford na het minste aantal doelpunten gescoord en Sheffield United heeft er niet heel veel meer gemaakt. Beide ploegen weten vaak een 0-0 of een 1-0 eruit te slepen en heel soms worden er 2 of meer doelpunten gescoord. Hun vorige ontmoeting eindigde in 1-0 voor Sheffield United en ik verwacht hetzelfde in deze wedstrijd.

Goede quotering met Asian goal lines

We gaan spelen voor de weddenschap ‘Under 2 Asian Goal Lines‘ @2.00. Dat betekent dat er minder dan twee doelpunten gescoord moeten worden wil de bet goed zijn. Worden er twee goals gescoord dan krijg je je inzet terug, worden er meer dan twee goals gemaakt dan is helaas de weddenschap verloren. Gezien de statistieken van beide ploegen verwacht ik een Low Scoring Duel.

Under 2 Asian Goal Line voor 2.00 x de inleg

Manchester United – Wolverhampton

Zaterdag 18.30 uur. Manchester United is dit jaar nog steeds zoekende naar het goede spel. Ze hebben genoeg kwaliteit rondlopen ook al zijn er een paar belangrijke blessures. Toch is het spel vaak niet om aan te zien en wordt er onnodig verloren.

Aan elkaar gewaagd

United is op dit moment een hele jonge ploeg met weinig ervaring. Nu mogen ze het opnemen tegen Wolves. En dat is geen onbekende tegenstander aangezien ze nog niet zo heel lang geleden twee keer voor de beker tegen elkaar hebben gespeeld. United is daar als winnaar uitgekomen.

Wolves doet het ook goed. Ze hebben evenveel punten als Manchester United in de Premier League en ze zijn nog actief in de Europa League. Toch heeft Wolverhampton nog nooit weten te winnen op Old Trafford. Wolves hoeft in ieder geval niks te vrezen en als ze in topvorm zijn kunnen ze het United zeker hartstikke moeilijk maken.

Gokken op kleine zege United

Tip voor beste weddenschap is Manchester United -0.25 Asian Handicap @1.85. Dit wordt een zware pot voor beide ploegen, maar ik denk dat Man United aan het langste eind trekt. United heeft wat te bewijzen en nog wat goed te maken ten opzichte van de vorige wedstrijd. Deze wedstrijd zal een kleine overwinning.

Man United -0.25 Asian Handicap voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top