Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voetbal weddenschappen: winnen met Willem II, Barcelona en Dortmund

In de Eredivisie staat dit weekend de tweede ronde na de winterstop op het programma. In de rest van Europa zijn er ook genoeg leuke wedstrijden en dus zijn er bij de bookmakers weer genoeg mooie weddenschappen te vinden. Onze tips komen deze week uit de Bundesliga, Eredivisie en La Liga:

Bundesliga bet tip Dortmund – FC Köln

Vrijdag 24-01. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen is Borussia Dortmund tegen Köln. Dortmund staat vierde in de Bundesliga en is nog niet kansloos voor de titel. Terwijl Köln 13e staat en nog moet oppassen voor degradatie – ze staan maar vijf punten boven de degradatiestreep.

Wonderkind Erling Haaland

Dortmund staat dus vierde en heeft een goede kans om weer Champions League voetbal te halen. De eerste wedstrijd na de winterstop ging Dortmund vrolijk verder met wat ze in de eerste seizoenshelft ook deden: doelpunten maken. Ze wonnen met 3-5 van Augsburg, nadat ze eerst met 3-1 achter stonden. Het Noorse wonderkind Haaland deed ongeveer een half uur mee en liet zich direct zien met een hattrick.

Tips voetbal weddenschappen bookmakers: winnen met Willem II, Barcelona Dortmund

Knappe reeks FC Koln

FC Köln eindigde de eerste seizoenshelft met een knappe reeks overwinningen. Ze wonnen drie keer op rij, van Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt en Werder Bremen. Na de winterstop hebben ze deze reeks verlengd met een knappe overwinning op Wolfsburg. Daardoor zijn ze aardig gestegen op de ranglijst en staan ze nu dus vijf punten boven directe degradatie.

Köln heeft met name moeite met uitwedstrijden dit voetbalseizoen. Ze wisten nog maar twee keer te winnen in een uitwedstrijd, zes keer werd er verloren en er werd één keer gelijk gespeeld. In de negen gespeelde uitwedstrijden kregen ze maar liefst 21 goals tegen.

Gokken met handicap op Dortmund

Wij verwachten een leuke wedstrijd met veel goals en we gaan dus in ieder geval wedden op Bundesliga voetbal deze week. Beide ploegen scoren de laatste wedstrijden veel maar krijgen ook veel goals tegen. Met Haaland heeft Dortmund een echte spits en goalgetter erbij gekregen. Dat is iets wat de ploeg miste; ze kunnen geweldig voetballen, maar de gecreëerde kansen werden vaak niet afgemaakt. Nu Haaland erbij is verwachten wij toch een makkelijke overwinning voor Dortmund. We geven de ploeg een virtuele achterstand van 2 goals mee voor een hogere notering:

Dortmund -2 goals voor 2.80 x de inleg

Valencia – FC Barcelona voorspellingen

Zaterdag 25-01. Voor de tweede wedstrijd gaan we door naar Spanje. Valencia krijgt bezoek van koploper FC Barcelona.

Valencia staat op de zevende plaats in de Primera Division, maar heeft maar vier punten minder dan de nummer vier. Champions League voetbal halen is dus zeker nog een mogelijkheid dit seizoen. Valencia heeft na de korte winterstop in Spanje alweer twee wedstrijden gespeeld. Beide werden echter kansloos verloren. De eerste wedstrijd ging verloren tegen Real Madrid. Het werd in eigen huis 1-3, pas in de laatste minuut wisten ze nog een eretreffer te maken. De wedstrijd daarna was nog beschamender. Valencia verloor uit bij degradatiekandidaat Mallorca met 4-1.

Barca moet beter

FC Barcelona heeft natuurlijk Valverde ontslagen, maar onder de nieuwe trainer Setien gaat het nog niet veel beter. Ze staan nog steeds eerste in La Liga maar het voetbal moet en kan zeker nog stukken beter. De eerste wedstrijd onder Setien werd met 1-0 gewonnen van Granada. Er werden maar weinig grote kansen gecreëerd, maar ze gaven ook niet veel weg. Barcelona moet beter gaan spelen om dit seizoen prijzen te pakken.

Wedden op FC Barcelona en kaarten

Barcelona staat op doelsaldo boven Real Madrid en kan zich dus geen misstap veroorloven. Valencia zal de rug willen rechten na de twee slechte resultaten na de winterstop. Wij verwachten een felle wedstrijd, met aardig wat overtredingen en kaarten. Daarnaast denken wij dat FC Barcelona deze wedstrijd toch gaat winnen. Ze hebben een goed team en Setien heeft nu wat meer tijd gehad om zijn spelwijze erin te krijgen.

Valencia lijkt het kwijt te zijn na de winterstop en heeft moeite met het tegenhouden van aanvallende ploegen. Voor het wedden op deze La Liga wedstrijd hebben we een ‘bet-builder’ gemaakt. Dat houdt in dat je binnen een wedstrijd bets selecteert waarmee je een combinatie weddenschap wilt maken. Wij voegen voor deze wedstrijd de picks ‘FC Barcelona wint’ en ‘Over 3.5 kaarten’ samen voor een totale odd van 2.50.

Bet-Builder voor 2.50 x de inleg

Voorspelling Willem II – PEC Zwolle

Zondag 26-01. De laatste wedstrijd die wij hebben gekozen komt uit de eigen Eredivisie.
Willem II doet het fantastisch dit seizoen, ze staan derde en doen tot nu toe echt mee om direct Europees voetbal. Willem II is in de competitie al zeven wedstrijden ongeslagen. Ze wonnen onder andere van AZ, PSV en Ajax. Het is een ploeg die goed kan voetballen en keihard werkt. De sfeer in het stadion lijkt ook per wedstrijd te groeien en fanatieker te worden. Willem II is de revelatie van het seizoen en ze lijken nog lang niet te stoppen (9.00 x de inleg bij bookmakers op top 3 eindklassering Willem II!)

PEC maakt lastig seizoen door

PEC Zwolle staat maar één punt boven de nacompetitieplek. Van de negentien wedstrijden wisten ze er maar vijf te winnen en twee keer werd er gelijk gespeeld. In uitwedstrijden doen ze het nog minder, acht van de tien wedstrijden werden verloren.

De wedstrijd na de winterstop zal qua uitslag wat hoop geven aan de PEC supporters. Ze speelden met 3-3 gelijk tegen FC Utrecht. Het was een enerverende wedstrijd, in de 86e minuut pakte Utrecht de voorsprong en in de 89e minuut werd het nog gelijk. PEC Zwolle speelde echter niet goed en dankte een deel van de kansen en goals met name aan fouten van Utrecht spelers.

Gokken op Willem II

Wij verwachten dat Willem II gewoon doordendert dit weekend. Ze hebben een betere ploeg, zitten in een geweldige flow en zullen daarom ook winnen van PEC. PEC Zwolle heeft het daarentegen ontzettend lastig dit seizoen. Met name in uitwedstrijden maken ze eigenlijk geen schijn van kans. Ze kregen al 22 goals tegen en scoorden maar acht keer in tien uitwedstrijden. Daarom zetten wij in op een -1 handicap overwinning van Willem II. Weten ze ondanks een fictieve achterstand van 1 goal toch te winnen dan pak je bij de bookmakers een prima quotering:

Willem II -1 goal voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top