Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips Chelsea – Arsenal en voorspellingen Watford en Brighton

Deze week staan er in de Premier League wedstrijden op het programma die zich lenen voor uitstekende weddenschappen. Absolute topper is Chelsea – Arsenal waarbij gokken op Arsenal hoge odds krijgt van de bookmakers. Check de voorspellingen voor dinsdag 21 januari 2020:

Brentford - Tottenham en Arsenal - Man United voorspellen

Aston Villa – Watford: wie overleeft in Premier League?

Dinsdag, 20.30 uur. Aston Villa heeft zijn vorige wedstrijd gelijk weten te spelen tegen Brighton. De laatste wedstrijd die The Villans wonnen is te lang geleden – vijf wedstrijden om precies te zijn. Zou het op dit moment de eindstand zijn, dan zou Aston Villa gedegradeerd zijn uit de Premier League en dus zullen er nu punten gepakt moeten worden. Watford komt op bezoek en dat wordt geen gemakkelijke opgave.

Troy Deeney weer terug

Watford doet het uitstekend sinds de komst van de nieuwe trainer. Er is zelfs geen wedstrijd meer verloren gegaan en dat is zeer knap. Watford heeft belangrijke punten weten te pakken van onder meer Manchester United, Tottenham en Wolves. Nu moeten ze op deze manier doorgaan en dan gaan ze het wel overleven in de Premier League. Wat natuurlijk ook van belang voor ze is, is dat Troy Deeney terug is. Zeer belangrijk in de spits.

Zeer goede en safe bet Watford

De Premier League weddenschap die we gaan spelen, en waar we niet om heen kunnen, is Watford Draw No Bet @1.80. Gezien de uitstekende vorm waarin ze verkeren en het feit dat Aston Villa nogal wisselvallig presteert is dit een zeer goede en safe bet. De verwachting is dat Watford gaat winnen, maar voor de zekerheid spelen we de Draw No Bet en krijgen we onze inzet terug mocht het een gelijkspel worden.

DNB Watford voor 1.80 x de inleg

Wedden op Bournemouth – Brighton

Dinsdag, 20.30 uur. Als er bij een club crisis is, dan is het wel bij Bournemouth. Er wordt keer op keer verloren en nu bevinden ze zich zelfs in de gevarenzone. Vorige wedstrijd werd er duur puntenverlies geleden bij Norwich City. Als dit op deze manier door blijft gaan dan is het na dit seizoen voor Bournemouth afgelopen in de Premier League.

Brighton is nog altijd goed bezig. Er wordt weleens gewonnen en weleens gelijk gespeeld en als er al verloren wordt dan is het nooit met grote cijfers. Ze blijven ervoor knokken en tot nu toe gaat dat goed. Dit keer zullen ze proberen om Bournemouth te verslaan en ik zie hier wel kansen liggen.

Beste weddenschap: Brighton DNB

Wederom voor deze wedstrijd geven we de uitploeg het voordeel. We gaan spelen voor de weddenschap Brighton Draw No Bet @1.82. Bournemouth heeft nog altijd last van veel ontbrekende belangrijke spelers en Brighton doet het op het moment een stuk beter. De verwachting is dan ook dat Brighton hier gaat winnen. Ook bij deze wedstrijd spelen we de Draw No Bet en dat betekent dat we onze inzet terugkrijgen bij een gelijkspel.

Brighton DNB voor 1.82 x de inleg

Wedtips Chelsea – Arsenal

Dinsdag, 21.15 uur. De laatste wedstrijd die op dinsdag in de Premier League gespeeld wordt is niets minder dan Chelsea tegen Arsenal. Arsenal heeft wat goed te maken aangezien ze thuis op het laatste moment van Chelsea verloren met 1-2. Arsenal zal op het bot gemotiveerd zijn om deze pot niet te verliezen.

Chelsea is in zijn vorige wedstrijd onderuitgegaan uit bij Newcastle United. Daar werd in de laatste seconde een goal geïncasseerd terwijl Chelsea de hele wedstrijd domineerde. Chelsea zal (vooral) tegen Arsenal nog creatiever moeten zijn wil het deze wedstrijd winnen.

Gokken op Arsenal

Wat bet tips voor Chelsea – Arsenal betreft kan ik eigenlijk heel kort zijn. Arsenal krijgt van mij het voordeel aangezien ze het een stuk beter doen sinds de komst van trainer Arteta. Chelsea presteert wat mij betreft te wisselvallig om dit keer Arsenal pijn te doen. We gaan spelen voor de weddenschap Arsenal Double Chance X2 @2.20. Dat is een behoorlijk hoge notering, maar als Arsenal een verlies weet te vermijden dan is deze bet gewonnen! Meer over de Double Chance lees je in de handleiding Single Bet.

Arsenal Double Chance (X2) voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top