Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League voorspellen: gaat Watford winnen van Tottenham?

Voorspellingen Premier League dit weekend

De drie beste tips voor Premier League voorspellingen komen uit de wedstrijden Watford – Tottenham, Arsenal – Sheffield en West Ham – Everton. Alle drie worden gespeeld op zaterdag 18 januari 2020. Check hoe je met wedden op voetbal dit weekend kunt scoren:

Watford – Tottenham: geen vrees voor Spurs

Zaterdag 13.30 uur. Watford is de laatste wedstrijden in zeer goede doen. In de laatste zes duels werd er niet meer verloren en dat werd ook eens hoog tijd. Nu dat ze knap punten hebben weten te pakken staan ze niet meer laatste. Ze staan net één plek boven de degradatiestreep en als ze zo doorvoetballen dan hebben ze grote kans om in de Premier League te blijven komend seizoen.

Wat is de oplossing van Mourinho?

Dit weekend komt Tottenham Hotspur op bezoek. Een zeer grote uitdaging voor de ploeg uit Watford, maar eigenlijk hebben ze niks te vrezen. Watford zit op dit moment beter in zijn vel dan de Spurs.
Tottenham kampt met een paar belangrijke spelers die momenteel geblesseerd, o.a. Harry Kane, Ben Davies, Lloris, Sissoko en Ndombele. Dat zijn niet de minste en Mourinho zal met een oplossing moeten komen. Hopelijk blijven de beschikbare jongens wel fit genoeg om de wedstrijden te spelen en te winnen.

Wedden op goals Watford – Tottenham

Watford hoeft zeker niet bang te zijn voor Tottenham, maar toch durf ik niet op winst (@3.25) te spelen ondanks het feit dat Watford in een heerlijke flow zit. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is dan ook goals. We gaan wedden op de bet Over 2.5 Goals met een quotering van 1.80. Dat zijn behoorlijk hoge odds als je weet dat er bij beide ploegen vaak wordt gescoord. En dat verwacht ik ook met deze wedstrijd: een open wedstrijd met veel doelpunten. De weddenschap is gewonnen indien er minstens drie goals vallen.

Over 2.5 voor 1.80 x de inleg is de pick!

Premier League voorspellen bij bookmakers: gaat Watford winnen van Tottenham?

Arsenal – Sheffield voorspellen

Zaterdag 16.00 uur. Het nieuwe Arsenal ziet er goed verzorgd uit. Toch is er nog veel werk aan de winkel voor de nieuwe trainer. Vorige week werd er 1-1 gelijk gespeeld uit bij Crystal Palace. Dat kwam mede doordat Aubameyang rood kreeg van de scheids. Er is nog genoeg ruimte voor verbetering, maar toch is Arsenal een stuk meer georganiseerd.

Sheffield sensatie van de Premier League

Sheffield Utd is eigenlijk de sensatie van de ‘promoted teams’ van dit seizoen. Ze staan op de zesde plek in de Premier League met slechts 2 punten minder dan Manchester United. Ongelooflijk knap en hopelijk kunnen ze dit volhouden tot het eind van het seizoen.

De laatste twee uitwedstrijden van Sheffield gingen tegen City en Liverpool en daar werd in beide gevallen verloren met 2-0. Dat is zeker geen schande want ze werden ook weer niet overlopen. Sheffield Utd heeft laten zien een stugge ploeg te zijn dat goed is in verdedigen, maar dat ook nog zelf kan scoren en wedstrijden kan winnen. Arsenal zal een zware krijgen aan ze.

Gokken op maximaal 2 doelpunten

De bet die we bij deze Premier League wedstrijd gaan spelen is Under 2.5 Goals @1.90. Veel wedstrijden van Sheffield zijn niet boven de twee goals uitgekomen en dat gaat ook bij deze wedstrijd niet gebeuren. Arsenal kan geen beroep doen op Aubameyang en dat is de topscoorder van de ploeg. Tuurlijk hebben ze nog andere topspelers die kunnen scoren maar ik verwacht dat als Arsenal al gaat winnen, het een kleine overwinning zal zijn van  1-0 of hooguit een 2-0. De Under 2.5 Goals weddenschap ligt hier het meest voor de hand.

Under 2.5 goals voor 1.90 x de inleg

West Ham – Everton: strijd om de punten

Zaterdag 16.00 uur. Als laatste wedstrijd hebben we gekozen voor West Ham tegen Everton. Beide ploegen hebben nieuwe trainers gekregen en voor Everton is dit zeker een goede zaak. Bij West Ham is het nog even afwachten hoe de nieuwe trainer zich gaat vormen met het team. Dit is een interessante wedstrijd met twee ploegen die keihard de punten nodig hebben.

West Ham heeft geen slecht team en ik verwacht dan ook dat ze gaan scoren in dit thuisduel. Everton lijkt onder de nieuwe trainer er weer vol voor te gaan en met de snelle jongens voorin verwacht ik ook een doelpunt van Everton.

Voorspelling: beide teams scoren

De beste bet voor deze wedstrijd is dan ook Beide Teams Scoren @1.70. Het voordeel is voor Everton. Ik geloof niet dat ze gaan verliezen, maar een winst voorspellen wordt ook knap lastig aangezien we nog niet precies weten hoe West Ham gaat spelen. Ook bij deze wedstrijd staan goals op de agenda.

Beide Teams Scoren voor 1.70 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top