Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips voetbal voor dit weekend: Kohlenpott derby, Lyon en Sevilla

Dit weekend is er geen Eredivisie voetbal, maar gelukkig zijn er nog genoeg wedstrijden in andere landen om op te wedden. Onderstaand de tips voor de beste voetbalweddenschappen. $ucces!

Bordeaux – Olympique Lyon bet

Vrijdag 26-04. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen is een uit Frankrijk. Bordeaux krijgt Olympique Lyon op bezoek. Lyon maakt nog een kleine kans op directe Champions League plaatsing. Bordeaux staat tien punten boven de nacompetitiestreep en achttien achter op Europees voetbal.

Bordeaux is dus met nog vijf wedstrijden te gaan vrijwel zeker veilig. Europees voetbal halen lijkt niet meer te lukken en dus zweven ze in een niemandsland en voetballen ze alleen nog voor de eer. Van de laatste zeven wedstrijden wist Bordeaux er maar één te winnen, ze verloren de laatste twee wedstrijden op rij.

Alles op alles voor Champions League

Lyon was lang in een strijd verwikkeld met Lille om de tweede plek, die recht geeft op directe Champions League deelname. Maar door twee wedstrijden op rij verloren te hebben, staan ze nu dichterbij de Europa League plekken. Op dit moment staan ze dus derde wat zou betekenen dat ze één play off wedstrijd moeten spelen voor de Champions League.

Lyon is uitgeschakeld in Europa en de beker en kan dus alles op alles zetten om opnieuw Champions League plaatsing te bereiken. Van de laatste drie wedstrijden verloor Lyon er dus twee, maar de laatste wedstrijd werd weer gewonnen.

Wedden op winst Lyon

Lyon heeft een goed team, met spelers als Depay, Fekir, Cornet en Aouar. Terwijl Bordeaux een vrij matig team heeft. Daarnaast is Bordeaux niet goed in vorm én spelen ze nergens meer voor. Wij zetten ons geld dan ook in op Lyon. De odds zijn prima: 1.70 bij bookmaker Mr Green.

Lyon wint voor 1.70 x je inleg

Wedden tips voetbal bookmakers | Getty

Kohlenpott derby Dortmund – Schalke

Zaterdag 27-04. Dit weekend staat één van de mooiste wedstrijden in de Bundesliga op het programma, namelijk de Kohlenpott derby. Dortmund ontvangt FC Schalke 04 in eigen huis.

Borussia Dortmund strijd nog om titel

Borussia Dortmund is nog steeds verwikkeld in een strijd met Bayern München om de titel. Het verschil is maar 1 punt. Dortmund is ook geweldig in vorm dit seizoen. Van de laatste zes wedstrijden werd er maar één niet gewonnen. Helaas voor Dortmund was dit de wedstrijd tegen Bayern München (5-0). Daardoor nam Bayern München de koppositie over. In de laatste zes wedstrijden scoorde Dortmund maar liefst veertien goals. Ze kregen er acht tegen, waarvan dus vijf in één wedstrijd.

Geen angst meer voor degradatie Schalke

FC Schalke 04 was lange tijd nog in angst voor degradatie. Huub Stevens moest de club maar weer eens redden en die lijkt dat ook te gaan doen.

Schalke staat ondertussen zes punten voor op Stuttgart, die op een nacompetitie plek staan. Schalke won maar één van de laatste vijf competitieduels. Dit is alweer bijna een maand geleden tegen Hannover 96. In april werd er nog maar één punt gepakt, door een 1-1 gelijkspel tegen Nürnberg. De andere twee wedstrijden werden vrij kansloos verloren.

Weddenschap met handicap Dortmund

Borussia Dortmund is goed in vorm en moét winnen om nog kans te maken op de titel. De wedstrijd tegen Schalke is altijd speciaal, maar dit jaar ook nog eens heel belangrijk. Wij verwachten een goed Dortmund dat makkelijk zal winnen. Schalke krijgt veel goals tegen en Dortmund scoort ze ontzettend makkelijk, zeker in eigen huis. We gaan voor een handicap weddenschap met een uitstekende quotering. Je wint de bet als Dortmund ondanks de virtuele achterstand van 2 goals bij aanvang de wedstrijd wint:

Dortmund -2 goals voor 2.50 x je inleg

Gokken op Girona – Sevilla

Zondag 28-04. De laatste wedstrijd die wij hebben gekozen is Girona tegen Sevilla. Girona staat op dit moment één punt achter op een veilige plek en zit dus nog midden in de degradatiestress. Sevilla doet nog mee om de Champions League plekken, ze staan maar twee punten achter op de nummer vier.

Girona heeft met nog vier wedstrijden te gaan nog alle kans om in de Primera Division te blijven. Bij een overwinning zouden ze van de achttiende plek naar de vijftiende kunnen stijgen. Girona verloor echter de laatste zeven wedstrijden op rij. De sfeer is ongetwijfeld niet geweldig in het team. Ze stonden lange tijd “gewoon” veilig, maar door deze slechte reeks zakken ze hard op de ranglijst.

Verdediging Sevilla matig

Sevilla doet het dit seizoen wederom redelijk goed, ze maken nog steeds kans op Champions League voetbal. Wat al een hele prestatie is in een competitie met teams als FC Barcelona, Atletico en Real Madrid. Op dit moment staat Getafe op de vierde plek, maar Sevilla staat maar twee punten achter op Getafe. Van de laatste vijf wedstrijden won Sevilla er drie. Sevilla is na Barcelona en Real het team dat het meest scoort. De verdediging laat echter soms te wensen over, wat de plek op de ranglijst ook verklaard.

Hoge odd op winst Sevilla

Beide ploegen hebben nog genoeg om voor te spelen. Wij verwachten dat Sevilla deze wedstrijd “gewoon” weet te winnen. De odd voor Sevilla is eigenlijk verrassend hoog met 1.70. Girona won haar laatste zeven wedstrijden niet en scoorde ook bijna niet in deze wedstrijden. Sevilla is prima in vorm en scoort makkelijk. Wij zetten ons geld dus in op Sevilla.

Sevilla wint voor 1.70 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top