Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League tips: weddenschappen Liverpool en Man United

Premier League betting tips

Met het einde in zicht voor de Premier League is het nog altijd zowel boven- als onderin de competitie superspannend. Er wordt nog volop genokt voor een plaatsje in de top 4 of in de strijd tegen degradatie. Lees hieronder verder voor welke wedstrijden de beste weddenschappen te vinden zijn.

Gokken op Premier League | Getty

Bournemouth – Fulham bet

Zaterdag 16.00 uur. Helaas heeft Fulham het niet weten te redden in de Premier League. Ze zijn officieel gedegradeerd en zullen komend seizoen in de Championship te vinden zijn. De ploeg zal de laatste wedstrijden in de Premier League proberen nog zo goed mogelijk uit te voetballen. En laat nu net de afgelopen wedstrijd knap gewonnen zijn van Everton (2-0). Zeer knappe prestatie. Nu zullen ze het opnemen tegen Bournemouth, dat flink heeft huisgehouden tegen Brighton door met maar liefst 0-5 te winnen.

Wedden dat er goals vallen

Een ding is zeker en dat is dat deze wedstrijd garant staat voor doelpunten. Beide ploegen hebben niks meer om te voetballen. Fulham is gedegradeerd en Bournemouth heeft zich veilig gespeeld.

De beste bet voor deze wedstrijd is dan ook Over 3 Asian Goal Line met een quotering van 2.00. Dat betekent dat er meer dan 3 doelpunten moet worden gescoord wilt de weddenschap goed zijn. Worden er maar 3 goals gescoord dan krijg je je inzet terug. Worden er maar 2 goals of minder gescoord dan is de bet helaas verloren.

Over 3 Asian Goal Line voor 2.00 x je inleg

Everton – Manchester United

Zondag 14.30 uur. Everton is dus bij Fulham onderuit gegaan met 2-0. Ze zullen zich dan ook moeten herpakken, en dat tegen Manchester United. United is flink aan het knokken om een plaatsje in de top 4 te bemachtigen. Ze mogen dan ook geen punten verspelen want dat kan in de slotfase van de competitie funest zijn. Everton heeft zich helaas niet kunnen plaatsten voor de Europa League. Daarvoor liggen ze te ver achterop.

Voorspellen dat Manchester United wint

Manchester United zal bij deze wedstrijd meer de drive hebben om te winnen en we gaan dan ook spelen voor de weddenschap Manchester United Draw No Bet @1.65. Ze hebben weliswaar een zware midweekse wedstrijd gespeeld tegen Barcelona, maar ik geloof dat ze deze wedstrijd over de streep kunnen trekken.

Manchester United DNB voor 1.65 x je inleg

En dat Lukaku scoort

Als tweede bet gaan we spelen voor ‘Lukaku to Score Anytime’ @2.70. Dit is een leuke fun-bet als je weet dat Everton de vorige club was van Lukaku en dat ze natuurlijk altijd gebrand zijn om juist tegen hun vorige club te scoren. Stake laag voor de fun-bet graag. De voornaamste weddenschap is de Manchester United Draw no Bet.

Goal Lukaku voor 2.70 x je inleg

Cardiff – Liverpool betting

Zondag 17.00 uur. Als laatste voor het wedden op Premier League deze week hebben we gekozen voor de wedstrijd Cardiff tegen Liverpool. Cardiff is nog aan het strijden tegen degradatie, maar dat gaat knap lastig worden. Vooral als je ook nog eens Liverpool op bezoek krijgt. Over Liverpool hoeven we niet veel uit te leggen, die gaan natuurlijk vol voor de winst en hopen dat Manchester City ergens punten zal laten gaan liggen.

Snelle goals voorspellen

De beste weddenschap voor Cardiff – Liverpool is wat mij betreft ‘Half Time Full Time Liverpool’ voor 1.70 x je inleg. Dat houdt in dat Liverpool met de rust al voor moet staan en dat ze de wedstrijd winnend moeten eindigen. Is het tijdens de rust gelijk of staat Liverpool achter dan is de bet helaas verloren. Ik verwacht niets minder dan dat Liverpool een snelle goal of goals wil maken en dan lekker wil uitvoetballen. Cardiff moet op papier geen probleem voor ze zijn.

Half time, full time Liverpool voor 1.70 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top