Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Feyenoord – AZ voorspellen en tips wedstrijden Bundesliga

Wedtips voetbal dit weekend

Zaterdagavond wordt er in de eredivisie gevochten om de derde plek. Feyenoord ontvangt AZ en wie deze wedstrijd wint, is haast zeker van de derde plek.

Naast deze mooie wedstrijd, wordt er in Duitsland ook een leuk duel gespeeld op zaterdag. Regerend kampioen Bayern München ontvangt Werder Bremen dat nog kans maakt op Europees voetbal. Daarnaast is Bayern nog niet zeker van het kampioenschap waardoor ze vol op de aanval zullen gaan zoals altijd.

De laatste wedstrijd die ik onder de aandacht wil brengen, is de wedstrijd tussen Schalke en Hoffenheim. Schalke bevindt zich in de onderste regionen, terwijl Hoffenheim nog Europees voetbal kan veiligstellen. Drie interessante wedstrijden, waar goed op gewed kan worden. Hieronder de voorbeschouwingen van deze drie wedstrijden, afsluitend met een paar goede weddenschappen.

Feyenoord – AZ: strijd om derde plek

We beginnen de reeks tips met met wedden op Eredivisie. Twee weken geleden was AZ nog de gelukkige en stonden zij op de derde plek. Momenteel zijn de rollen weer omgedraaid en mag Feyenoord zich volgend seizoen proberen te kwalificeren voor de Europa League. Echter bedraagt het puntenverschil slechts 4 punten, er is dus nog van alles mogelijk met nog vier wedstrijden op het programma.

Waar AZ het de afgelopen weken een beetje laat liggen, is het Feyenoord die zijn vorm weer een beetje terug weet te vinden. Zo wisten de Alkmaarders de afgelopen drie wedstrijden niet te winnen, terwijl Feyenoord dit juist wel deed.

Feyenoord raakt weer in vorm

AZ kwam twee weken geleden niet verder dan een gelijkspel bij de Superboeren en verloren vorig weekend zelfs in eigen huis van ADO. Feyenoord daarentegen wist in eigen huis te winnen van Heracles en Heerenveen, en was uit bij VVV ook met 0-3 te sterk. De vorm is dus in het voordeel van de Rotterdammers en zullen maar al te graag de derde plek willen veilig stellen dit weekend, net als AZ natuurlijk.

Opvallend is dat beide teams het net wel weten te vinden. Zo scoort Feyenoord dit seizoen gemiddeld drie doelpunten in eigen huis en scoort AZ gemiddeld twee keer in zijn uitwedstrijden. Dat beide teams aankomende zaterdag het net dan ook weten te vinden, is vrij logisch. Zeker vanwege het feit dat de derde positie op het spel staat. De beste weddenschap voor deze wedstrijd:

Beide teams scoren voor 1.41 x je inleg

Bayern München – Werder Bremen

Met nog vier wedstrijden te gaan is het nog steeds niet beslist in de Duitse Bundesliga. Dit is ook wel eens anders geweest aangezien Bayern vaak de enige club is die zijn goede prestaties enige tijd weet vast te houden.

Dit jaar is het dus anders en maakt Dortmund het Bayern eindelijk eens moeilijk. Het puntenverschil bedraagt momenteel 1 punt, waardoor Dortmund nog niet is afgeschreven voor het kampioenschap. Wil Bayern eveneens dit seizoen voetbalkampioen worden, zal er komende zaterdag wel gewonnen moeten worden van Werder Bremen.

Voorspelling: goals

Dit is geen makkelijke opgave aangezien Werder op een zevende positie op de ranglijst is terug te vinden en nog kans maakt om volgend jaar Europees voetbal te spelen. Beide teams zullen er dus vol voor gaan dit weekend, waardoor ik verwacht dat beide teams gaan scoren. Zo wist Bayern dit seizoen al 78 keer het net te vinden, terwijl Werder ook al 52 keer wist te scoren. Eerder dit seizoen kwamen beide teams elkaar ook al eens tegen en eindigde de wedstrijd in 1-2 in het voordeel van de regerend kampioen. De quotering voor deze wedden tip is prima:

Beide teams scoren voor 1.78 x je inleg

Prima odds Schalke 04 – Hoffenheim

De laatste wedstrijd die ik met jullie wil bespreken betreft weer het wedden op Bundesliga: Schalke – Hoffenheim. Schalke staat momenteel één plek boven de degradatiestreep – waar ze eigenlijk niet horen te staan – en draait dit seizoen extreem slecht. Handhaving is niet helemaal zeker en strikt genomen kan Stuttgart met nog 5 wedstrijden te gaan nog 15 punten halen. Mocht Schalke van die resterende wedstrijden niet meer dan 9 punten bij elkaar sprokkelen, zullen zij volgend seizoen een divisie lager moeten spelen.
Het seizoen voor Schalke is dus nog niet gespeeld, waardoor deze wedstrijd nog wel eens een erg leuk kan worden.

Hoffenheim gaat winnen

Voor Hoffenheim geldt hetzelfde, aangezien zij momenteel op plek 6 terug te vinden zijn op de ranglijst. Deze plek op de ranglijst geeft recht op kwalificatie voor de Europa League. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om nog een plek te stijgen, aangezien het puntenverschil met nummer 5 maar vier punten bedraagt. Hoffenheim zal dit weekend dus zeker willen winnen van het slecht draaiende Schalke, wat ik eigenlijk wel verwacht want ook in de Champions League hebben zij bewezen niet veel onder te doen voor clubs als Manchester City.

Hoffenheim beschikt dit seizoen dus over een erg goed team, dat ook nog in vorm is. Daardoor verwacht ik niet dat Schalke een vuist kan maken tegen en Hoffenheim aan het langste eind trekt. De odds bij de bookmakers zijn uitstekend:

Hoffenheim wint voor 1.84 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top