Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Juventus – Ajax Champions League: gokken op goals en winst Juve

Wedden Juventus – Ajax Champions League
Voorspellingen Ajax

De Champions League gaat langzaam naar haar einde dit seizoen. Hoe mooi is het voor het Nederlandse voetbal dat Ajax nog steeds meedoet. Ze spelen dinsdag de return van de kwartfinale tegen Juventus. Wedden op Champions League? Onderaan de beste weddenschap voor deze wedstrijd.

Juventus – Ajax kwartfinale Champions League

Juventus kon dit weekend kampioen worden, maar doordat ze verloren van SPAL moesten ze het feest een week uitstellen. Juve speelde afgelopen weekend met een B-opstelling, er stonden maar liefst negen andere spelers in de basis. In Italië is Juventus al tijden alleenheerser, maar voor Juve geldt dit jaar eigenlijk alleen de Champions League.

Juve onder druk gezet door Ajax

Met het 1-1 gelijke spel tegen Ajax zal Juventus ongetwijfeld tevreden zijn over vorige week. Voetballend zal Juventus minder blij zijn. Ze werden namelijk grote delen van de wedstrijd flink onder druk gezet door Ajax, waardoor de Amsterdammers continu de bal snel terug hadden. Juventus kwam vaak maar moeilijk onder die druk uit.

Juve had in de eerste helft van de wedstrijd één kans, maar dat was genoeg voor Ronaldo. In de tweede helft werd Juventus wat sterker en aan het einde van de tweede helft kregen ze wel wat meer kansen. Mede door de inbreng van Douglas Costa, die na lange tijd weer fit is, ontstonden er gevaarlijke situaties.

Voetbal Ajax uitstekend

Ajax kan wederom terugkijken op een goede wedstrijd en kreeg weer complimenten vanuit heel Europa over het spel. Het is jammer dat Ajax de kansen niet wist te benutten, want ze hadden zeker kunnen winnen van Juventus.

Lastig karwei in Turijn

Het wordt nu ongetwijfeld een lastig karwei om in Turijn te winnen van Juventus. Echter heerst bij Ajax een sfeer dat alles mogelijk is, kijk ook naar de 1-4 in Bernabeu. De spelers lijken niet onder de indruk van grote stadions, of sterspelers als tegenstander. De trainer heeft vaak een goed tactisch plan om de tegenstander onder druk te krijgen en houden.

Frenkie de Jong fit om te spelen

Ajax mist in de return natuurlijk Nico Tagliafico, wat zeker een groot gemis is. Tagliafico gaat voorop in de strijd en kan zowel aanvallend als verdedigend ontzettend belangrijk zijn. Frenkie de Jong viel afgelopen weekend na 30 minuten nog uit, maar lijkt nu fit genoeg te zijn om te spelen.

Voorspellingen Ajax

Als Ajax wederom zo speelt als afgelopen week dan maken ze zeker een kans. Bij Juventus zullen ze de nul willen houden, maar dat gaat maar heel moeilijk tegen het meest scorende team van Europa.

Balen van absentie Tagliafico

Verdedigend zal Ajax het moeilijk krijgen verwachten wij. Tagliafico zal node gemist worden, waardoor er waarschijnlijk geschoven gaat worden. Daardoor ontstaat er een andere defensie dan de spelers gewend zijn, waardoor er ongetwijfeld af en toe misverstanden ontstaan.

De Italianen zijn meesters in het creëren en gebruiken van misverstanden. Ajax zal proberen de bal te houden en te blijven drukken op Juventus. Ajax zal zeker scoren, maar wij verwachten dat Juventus dat ook gaat doen.

Waarschijnlijk zal Douglas Costa starten, die had totaal geen moeite met Veltman in de eerste wedstrijd. Met spelers als Ronaldo en Mandzukic zal Juve ongetwijfeld wel een keer scoren.
Wij verwachten dinsdag een ontzettend spannende Champions League wedstrijd, waarin beide teams scoren. Uiteindelijk denken we dat Juventus te geslepen is en net iets meer kwaliteit heeft en gaat winnen. De quotering voor deze weddenschap is uitstekend:

Juventus wint & beide teams scoren voor 2.60 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top