Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League: inzetten op Arsenal – Napoli en Benfica – Frankfurt

Voorbeschouwing Europa League
Wedden Tips voetbal 11 april 2019

Aangekomen bij de kwartfinales is het deze week prima wedden op Europa League voetbal! Er staan donderdag een paar mooie affiches op het programma. Wat zeg je van Arsenal – Napoli? Dat lijkt me al een finale op zich. Maar we hebben ook Benfica – Eintracht Frankfurt, Slavia Praag tegen Chelsea en niet te vergeten Villarreal – Valencia. Lees hieronder welke Europa League weddenschappen er bij de bookmakers bovenuit steken in deze ronde.

Arsenal – Napoli Europa League

Arsenal zat in een goede flow totdat de afgelopen wedstrijd met 1-0 verloren werd. Daarvoor hebben ze vier wedstrijden op rij gewonnen. Arsenal doet nog volop mee in de strijd om in de top 4 van de Premier League te eindigen. Mocht dat niet lukken dan hebben ze nog altijd kans om via de Europa League een ticket te bemachtigen, maar dan moeten ze wel dit toernooi winnen.

Napoli doet het ook prima in de eigen competitie. Ze zijn dit seizoen na Juventus Best of the Rest. Ze staan netjes op de tweede plek en het ziet ernaar uit dat ze ook op de tweede plek eindigen. Toch zal het voor Napoli ook mooi zijn om de Europa League te winnen. Arsenal en Napoli zijn aan elkaar gewaagd.

Beste weddenschap Arsenal – Napoli

Arsenal is thuis lastig te kloppen. Ze scoren er graag op los, maar krijgen zo nu en dan ook wat doelpunten tegen. Napoli ligt altijd op de loer en scoort er ook vaak op los. Ik zie het dan ook niet anders dan dat er doelpunten vallen – ook al gaat het er meestal de eerste wedstrijd voorzichtig aan toe.

Ik verwacht een snelle goal tijdens deze wedstrijd en dan ligt het spel helemaal open. We gaan voor de weddenschap Over 2.5 Doelpunten met een quotering van 1.80 bij bookmaker Mr Green.
Arsenal krijgt van mij een lichte voorkeur tijdens deze eerste wedstrijd. Als tweede pick gaan we spelen voor Arsenal Draw no Bet @1.75. Mocht het een gelijkspel blijven krijgen we met het spelen van deze bet onze inzet terug.

Over 2.5 goals voor 1.80 x je inleg

Draw no Bet voor 1.75 x je inzet

Live wedden Asian Handicaps

Benfica en Frankfurt doen het goed

Benfica kan vrijuit voetballen in deze wedstrijd. In de eigen competitie gaat het heel erg goed. Ze staan samen met Porto op de eerste plek, alleen heeft Benfica een beter doelsaldo. Het ziet ernaar uit dat ze volgend jaar verzekerd zijn van Champions League voetbal en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat.

Frankfurt is op stoom in de Duitse Bundesliga maar ze zijn er nog lang niet van verzekerd dat ze volgend jaar Champions League voetbal spelen. Op dit moment staan ze op de vierde plek, maar met nog zes wedstrijden te gaan is nog van alles mogelijk. Vandaar dat ze de Europa League serieus moeten nemen om de cup te winnen. De laatste vijf wedstrijden van Eintracht Frankfurt werden gewonnen. Dat is zeer knap, zeker als je je bedenkt dat ze dit kalenderjaar zelfs nog helemaal niet hebben verloren.

Beste weddenschap Benfica – Eintracht Frankfurt

Als we gaan kijken naar de beste bet in deze wedstrijd dan kom ik uit op Both Teams to Score met odds van 1.70. We weten dat beide teams het prima doen in hun eigen competitie en ik verwacht dan ook dat beide teams zullen scoren. Of er in deze eerste wedstrijd een winnaar uitkomt dat betwijfel ik, maar ze gaan beide scoren.

BTS voor 1.70 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top