Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Manchester United – Chelsea Premier League kraker

Op zondagavond wordt de mooie wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea gespeeld. Deze wedstrijd wordt een absolute kraker want beide teams strijden nog altijd voor een plek in de top 4 van de Premier League.

Manchester United heeft de punten keihard nodig terwijl Chelsea er iets gunstiger voor staat, maar zich ook geen slippertje meer kan veroorloven. Wie o wie gaat deze wedstrijd winnen? Lees hieronder verder voor de voorbeschouwing en de beste weddenschappen bij de bookmakers voor deze wedstrijd.

Manchester United – Chelsea

Manchester United staat momenteel op een bedroevende 6e plek in de Premier League met 64 punten. Chelsea staat op de 4e plek in de ranglijst met 67 punten. Mocht United deze wedstrijd winnen komen ze op een gelijk aantal punten als Chelsea, alleen heeft Chelsea nog altijd een beter doelsaldo dan United. Voor beide teams een must win want Arsenal doet ook nog altijd mee in de strijd voor de top 4.

Manchester United is bezig aan een hele slechte reeks. Deze week werd er nog op eigen veld verloren van stadsgenoot City. Van de laatste 9 wedstrijden van United werd er maar liefst 7 verloren en dat is veel te veel voor een club als dit.

Spelers United niet in vorm

Waar het aan ligt is de grote vraag. In de groep lijkt er veel onenigheid te zitten, maar dat weten we nooit zeker. Zelfs de grote ster Paul Pogba speelt de laatste wedstrijden dramatisch. Zit Pogba nu al met zijn hoofd bij een transfer? We weten dat Real Madrid hem graag wil inlijven. Het is niet alleen Pogba die niet in vorm is, zo zijn er wel meerdere spelers. Ook keeper David de Gea keept totaal niet lekker en maakt veel onnodige fouten terwijl hij één van de beste keepers ter wereld is. Hoe gaan ze dit oppakken om weer terug in vorm te komen?

Alles draait bij Chelsea om Hazard

Chelsea heeft ook een zwaar seizoen. Veel ups en downs, maar doet het zeker niet verkeerd. Toch hangt er teveel af van sterspeler Hazard. Het hele team draait om hem. Als hij in bloedvorm is, en dat is hij vaak geweest dit seizoen, dan zie je dat dat Chelsea wedstrijden doet winnen.

Zonder Hazard in vorm word het al een stuk lastiger. Ik ben benieuwd hoe United deze speler gaat proberen af te stoppen. Met William en Pedro voorin hebben ze een gigantische snelheid lopen met als Higuain als een echte goalgetter – alhoewel Higuain zijn draai nog altijd moet vinden. Dat is niet makkelijk als je het eerste jaar in de Premier League speelt.

Wedden Manchester United – Chelsea

Alhoewel United totaal niet in vorm is, geloof ik toch dat ze deze wedstrijd niet gaan verliezen. United is het nu echt aan hun fans verplicht om punten te pakken en de laatste kans te pakken om in de top 4 te eindigen.

We gaan dan ook spelen voor de bet Manchester United Draw No Bet @1.92. De laatste wedstrijden zijn er behoorlijk hoge noteringen voor Manchester United en dat is natuurlijk niet geheel onlogisch. Toch denk ik dat deze wedstrijd voor United is, maar voor de zekerheid bouwen we een Draw no Bet in.

United DNB voor 1.92 x je inleg

Als tweede weddenschap gaan we spelen voor Manchester United Over 1.5 goals @2.40. We weten dat United het achterin vaak niet weet dicht te houden, maar ze kunnen zelf aardig scoren. Ik verwacht zeker dat ze 2 keer het net kunnen raken en dat is een behoorlijke notering. Let’s go United! Ready to Bounce Back!

United over 1.5 goals voor 2.40 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top