Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tottenham – Ajax Champions League: goede kans op finale

Tottenham – Ajax voorspellingen
Champions League wedden voetbal

Het Europese sprookje van Ajax gaat nog minimaal twee wedstrijden door. Deze week speelt Ajax in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Waar Ajax tot nog toe altijd de underdog was, worden ze door sommige media deze keer in de favorietenrol geduwd.

Gokken op winst Ajax voor 3.00 x je inleg

Tottenham – Ajax Champions League

De coach van Tottenham Hotspur was deze week niet blij met de KNVB, hij was behoorlijk boos dat Ajax meer rust heeft gekregen dan zijn club. Afgelopen weekend speelde Tottenham namelijk wel. Er werd verloren van West Ham United met 1-0.

De Spurs staan op de derde plek in de Premier League, maar kunnen zeker niet spreken van een goed seizoen. Het is behoorlijk wisselvallig; van de afgelopen drie wedstrijden wonnen ze er maar één. Daarvoor wonnen ze twee wedstrijden op rij, maar daarvoor wonnen ze vijf keer op rij niet.

Blessure Harry Kane, Son geschorst

Een enorme domper voor Tottenham is de blessure van Harry Kane. Hij is waarschijnlijk in beide wedstrijden tegen Ajax niet inzetbaar. Daarnaast is zijn vervanger Son ook nog eens geschorst voor de eerste wedstrijd.

Ook Sissoko ontbreekt

Naast de twee spitsen is ook Sissoko niet aanwezig, ook hij is geblesseerd. Sissoko is de laatste tijd een vaste waarde op het middenveld. Met hem heeft Tottenham Hotspur een echte sloper op het middenveld die het Frenkie de Jong en Lasse Schöne ongetwijfeld moeilijk had gemaakt.

Tottenham Hotspur zeker niet de beste

Tottenham had in het tweeluik tegen Manchester City al het geluk van de wereld dat ze door zijn gegaan. In de tweede wedstrijd waren ze echt veel minder dan City, maar verdedigend was City verschrikkelijk waardoor Son een paar keer kon scoren. In de laatste seconde scoorde City nog, maar die goal werd afgekeurd door de VAR. Ook in de heenwedstrijd tegen City was Tottenham zeker niet de beste.

Champions League Ajax voorspellingen bookmakers | Getty

Rust gunstig voor Ajax

De spelers van Ajax zijn allemaal fit en waren dan ook blij met de rust die ze kregen. Meerdere spelers gaven aan wel toe te zijn aan een vrij weekend, omdat er toch wat pijntjes ontstonden.

Ajax staat nog steeds eerste in de Eredivisie. De afgelopen weken hebben ze twee moeilijke hordes genomen: de uitwedstrijd bij FC Groningen en thuis tegen Vitesse. De sfeer is nog steeds super goed bij Ajax. Door de rust die ontstond door de beslissing van de KNVB heeft de ploeg al een tijdje kunnen toeleven naar de wedstrijd tegen Tottenham. Dat is iets wat zeker in het voordeel kan zijn voor Ajax.

Erik ten Hag tactisch sterk

De technische staf onder leiding van Erik ten Hag heeft dit seizoen laten zien tactisch ontzettend sterk te zijn. Met kleine tactische aanpassingen kan Ten Hag de wedstrijd naar z’n hand zetten. Dat zag je ook in de wedstrijd tegen Juve, in de tweede helft speelde Ajax net anders en overrompelden ze Juventus.

Ajax geweldig in Europa

Ajax speelt dit seizoen geweldig in Europa en met name in uitwedstrijden. Ze zullen ook in deze wedstrijd weer het eigen spel spelen en dat werkt vaak goed tegen Engelse ploegen. De bewegelijkheid van de voorhoede en de diepgang van bijvoorbeeld Donny van de Beek, kan Tottenham echt pijn doen.

Wedden op Tottenham – Ajax

De afwezigen bij Tottenham Hotspur hebben ook een grote invloed op de wedstrijd. Als je kijkt naar de wedstrijden van Ajax en Tottenham in de Champions League dan is Ajax zeker de favoriet in het tweeluik.

Wil je wedden op Champions League deze week, zet dan je geld in op een overwinning van Ajax. Als ze net zo spelen als tegen Real Madrid en Juventus maken ze echt een goede kans op de finale. Zeker nu Tottenham een aantal essentiële spelers mist. De quotering bij de bookmakers is prima:

Wedden op Ajax voor 3.00 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top