Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Premier League doordeweeks: hoge odds gokken op Everton

Wedden tips voetbal Premier League

Afgelopen weekend werd er in Engeland gevoetbald voor de FA cup, waardoor er nu doordeweeks voor de competitie gevoetbald moet worden. Zo mag Everton het op nemen tegen Huddersfield, de hekkensluiter die thuis nog maar één keer wist te winnen dit seizoen, en neemt Fulham het in eigen huis op tegen Brighton.

Everton zal zijn fout van een paar dagen geleden goed willen maken want in de beker verloren zij van een ploeg die een divisie lager uitkomt. En Fulham zal nu zijn punten bij elkaar moeten gaan sprokkelen willen ze degradatie voorkomen. Hieronder de Premier League voorbeschouwing afsluitend met een paar goede betting tips.

Tips wedden Huddersfield – Everton

Zoals ik hierboven al even aangaf staat Huddersfield met 11 punten op de laatste plek in de Premier League. In de competitie wisten zij thuis nog maar één keer aan het langste eind te trekken, twee keer gelijk te spelen en werd er negen keer verloren. Vandaar dat zij dan ook op de laatste plek zijn terug te vinden.

Dat Huddersfield dit seizoen niet zo lekker draait is dus wel duidelijk. Het voordeel wat zij dinsdag hebben, is dat hun tegenstander ook niet in hele goede doen is de afgelopen weken.

Everton stelt teleur

Everton verloor afgelopen weekend van Millwall in de beker. Een club die n.b. in de Championship voetbalt. Daarnaast weet Everton in de uitwedstrijden hun stempel ook niet vaak te drukken. Nog maar twee keer werd er dit seizoen op onbekend terrein gewonnen. Een teleurstellend resultaat voor een ploeg als Everton.

Toch denk ik dat Everton over iets meer kwaliteit beschikt dan Huddersfield, wat ook te zien is aan de posities op de ranglijst. Huddersfield zal vanaf nu wel alles moeten geven om degradatie proberen te ontkomen maar ik verwacht dat zij gewoon te kort komen in wedstrijden als deze.

Hoge odds bookmakers winst Everton

Van Everton verwacht ik dat zij hun fout van afgelopen weekend in de beker willen goed maken en dat zij deze wedstrijd zullen winnen. Daarom raad ik jullie aan om Everton op winst te zetten en dat levert je een goede quotering op! 2.02 x je inleg bij bookmaker Mr Green.

Gokken op Fulham – Brighton

Ook Fulham bevindt zich in de onderste regionen van de Premier League. De ploeg heeft zelfs maar 3 punten meer dan de hekkensluiter en zijn op de één na laatste plek te vinden.

Brighton daarentegen staat op een keurige 13 de plek. Echter zijn zij nog niet veilig wat betreft degradatie aangezien alle teams dicht op elkaar staan.

Inzetten op doelpunten

Zowel Brighton als Fulham zijn erg wisselvallig waardoor het moeilijk wordt om een winnaar op voorhand aan te wijzen. Dit risico nemen we dan ook niet – we kunnen voor het wedden op Premier League in dit geval beter focussen op doelpunten. Zo heeft Fulham dit seizoen al 51 doelpunten om de oren gekregen waarvan 21 in eigen huis. Gemiddeld krijgen zij twee doelpunten tegen wanneer zij op eigen bodem spelen.

Daarnaast weet Fulham ook altijd wel een doelpunt te maken, zeker in thuiswedstrijden. Zo wisten zij ook tegen Arsenal en Tottenham één doelpunt te maken. Fulham krijgt ze dus makkelijk om de oren maar weet ook altijd wat terug te doen.

Wedtip: Beide teams gaan scoren

Brighton daarentegen lijkt wel een kopie van Fulham als het gaat om goals. Wanneer zij uit spelen, krijgen zij er gemiddeld twee tegen. Maar ook zij weten dan vaak nog wat terug te doen waardoor zij het net weten te vinden.

Daarnaast weet Brighton ook tegen grote clubs te scoren dit seizoen. Zo scoorden ze dit seizoen tegen United, Arsenal en Chelsea. Beide teams weten ​dus wel wat een tegendoelpunt is en weten ook hoe zij er zelf een kunnen maken. Mijn betting tip is dan ook om op beide teams op scoren in te zetten, wat je een goede quotering oplevert bij bookmaker Mr Green Sport: 1.89 x je inleg.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top