Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken op Feyenoord – Ajax: Tips wedden Klassieker Eredivisie

Gokken op Feyenoord – Ajax
Wedden Klassieker voetbal Eredivisie 27-01

Zondag staat de Eredivisie Klassieker Feyenoord – Ajax weer op het programma. Om half drie trappen Feyenoord en Ajax af voor ongetwijfeld wederom een spectaculaire wedstrijd.

Onderaan mijn wedden tips voetbal voor deze wedstrijd. $ucces!

Feyenoord – Ajax wedden Klassieker

Feyenoord staat derde in de Eredivisie en lijkt vrij kansloos om een plek te gaan stijgen, maar ook een plek dalen zit er bijna niet in. Afgelopen week won Feyenoord in de beker thuis van Fortuna met 4-1.

De uitslag doet vermoeden dat het een makkelijke avond was voor Feyenoord, maar dat was het zeker niet. Met name de eerste helft deed Fortuna goed mee en kreeg Feyenoord maar weinig
kansen.

Feyenoord wisselvallig

Vorig weekend verloor Feyenoord uit bij PEC Zwolle tijdens de hervatting van het Eredivisie seizoen. Feyenoord is dit seizoen erg wisselvallig. Toen PSV thuis op bezoek kwam speelden ze geweldig en wonnen ze dan ook verdiend. Maar tegen de kleinere tegenstanders gaat het vaak mis.

In de uitwedstrijd tegen Ajax kreeg Feyenoord al in de vijfde minuut een rode kaart. Die wedstrijd kunnen we dus niet gebruiken als graadmeter.

Ajax stelt teleur

Ajax begon de tweede seizoenshelft teleurstellend. Omdat PSV punten verloor uit bij FC Emmen kon Ajax de koppositie in de Eredivisie overnemen. Echter speelde ook Ajax gelijk, tegen sc Heerenveen. Afgelopen week hebben ze in de beker revanche kunnen nemen. Ze wonnen daar namelijk wel van Heerenveen met 3-1.

Winnen met Onana op doel

Ajax heeft dit seizoen nog maar één wedstrijd verloren, dat was de uitwedstrijd tegen PSV. Ajax kan zich daardoor geen puntverlies meer veroorloven. In de wedstrijd tegen Heerenveen in de competitie, speelde Onana niet en Lamprou wel. Dit was echt een aderlating, bijna iedereen is het er over eens dat als Onana had gespeeld dat ze wél hadden gewonnen.

Instelling Feyenoord bepalend

Ajax is de betere ploeg, maar alles heeft te maken met de instelling van Feyenoord. Als ze net zo spelen als tegen PSV, dan wordt het moeilijk voor Ajax. Maar Feyenoord heeft na die wedstrijd tegen PSV nooit meer dat niveau bereikt.

Voorspellingen Feyenoord – Ajax

Wedden op Eredivisie? Ik verwacht dat Ajax deze wedstrijd gaat winnen. Verdedigend is Feyenoord echt matig, Fortuna kreeg ontzettend veel kansen op meer goals en PEC scoorde zelfs drie keer. Ajax scoort ook makkelijk en als Onana keept dan kan er niet veel misgaan. Inzetten op winst Ajax levert je 1.80 x je inleg op bij een goede voorspelling.

Tip 2: Rode kaart in de wedstrijd voor 3.60 x je inleg. Naast winst voor de Amsterdammers verwacht ik ook dat er wederom een rode kaart gaat vallen. Feyenoord zal weer fel beginnen en met het opzwepende publiek erbij zal het vast weer een hete wedstrijd worden, met genoeg felle tackles aan beide kanten.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top