Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips FA Cup Arsenal – Manchester United: prima odds op goals

Wedtips voetbal: tips FA Cup weddenschappen

Dit weekend zijn er helaas geen Premier League wedstrijden, maar er wordt toch gevoetbald in Engeland. Dit keer gaan de Engelse clubs spelen voor de FA Cup. Laten we eens kijken welke wedstrijden interessant zijn om op te wedden.

Arsenal – Manchester United betting

Vrijdag 20.55 uur. Laten we beginnen met de wedstrijd Arsenal tegen Manchester United, een prachtig affiche in de vierde ronde van de FA Cup. Er zullen natuurlijk een paar wisselingen plaatsvinden, maar beide teams zullen deze wedstrijd niet willen verliezen. Je hebt grote kans dat aan de kant van Arsenal na lange tijd Özil gaat starten en aan de kant van United zal Alexis Sanchez starten gezien zijn verleden bij Arsenal.

Wedden op goals

De eerste weddenschap waar we voor gaan spelen is Over 2.5 doelpunten voor 1.70 x je inleg. Deze bet is prima speelbaar. Als je kijkt naar de statistieken, staan beide teams garant voor doelpunten – en zeker met deze wedstrijd aangezien zich een paar spelers zich willen bewijzen.

Gokken op Manchester United

Mijn tweede wedtip is gokken dat Manchester United door gaat naar de volgende ronde voor 1.80 bij bookmaker Mr Green. Je kan gewoonweg niet om de vorm van United heen op dit moment en ze zullen doordenderen als je het mij vraagt. Het zal moeilijk worden, maar ze zullen deze wedstrijd over de streep trekken.

Brighton – Westbrom FA Cup bet

Zaterdag 16.00 uur. Brighton is een ploeg die vaak het net weet te vinden. Vooral in thuiswedstrijden scoren ze nagenoeg altijd. Westbrom verkeert in goede vorm en is erop gebrand om weer  terug te keren op het hoogste niveau.

Tijdens deze Cup wedstrijd mag Westbrom het opnemen tegen Brighton. Een prima wedstrijd om te laten zien waar ze staan. Ik geloof dat beide ploegen in deze wedstrijd het net zullen vinden. De weddenschap Both Teams to Score levert je bij de bookies 1.75 per ingezette euro op.

Wedden op FA Cup: Millwall – Everton

Zaterdag 18.30 uur. Millwall is aan het vechten om dit seizoen in de Championship te blijven. Ze staan er nog goed voor maar zullen tot het gaatje moeten gaan.

Everton zal hoogstwaarschijnlijk ook wisselen tijdens deze FA Cup wedstrijd maar zullen zeker niet willen verliezen. Millwall uit is een pittige wedstrijd. Daarom denk ik dan ook dat beide teams scoren. Er gaat een lichte voorkeur uit naar Everton winst, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Millwall zal een doelpuntje meepikken. Both Teams to score kan je spelen tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Mr Green Sport.

Gokken op Wimbledon – Westham

Zaterdag 20.45 uur. Als laatste FA Cup wedstrijd voor het wedden op voetbal dit weekend heb ik gekozen voor Wimbledon tegen Westham United. Wimbledon doet het in de competitie niet goed. Ze staan keihard laatste in de League One en ze zullen dan ook spelers rust gaan geven voor de wedstrijd tegen Westham. Proberen om niet te degraderen uit de League One heeft prioriteit nummer één.

Westham staat netjes tiende in de Premier League en doet het vrij aardig. Deze wedstrijd zullen ze zeker moeten winnen en daarom gaan we wedden op Westham United met een -1 Asian Handicap @1.75. Dat betekent dat Westham met minimaal 1 goal verschil moet winnen om de weddenschap goed te hebben. Winnen ze maar met 1 doelpunt verschil dan krijg je je geld terug. Speelt westham gelijk of verliezen ze dat is de bet helaas verloren. Go for it Westham!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top