Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Eredivisie dit weekend: voorspellingen Ajax – VVV en ADO – Heracles

Voetbal betting tips voor dit weekend
De beste weddenschappen 1, 2 en 3 februari 2019

We kunnen weer mooie voorspellingen doen dit weekend! Mijn wedtips komen dit keer uit de Eredivisie en de Duitse Bundesliga. Onderstaand de voorbeschouwing Ajax – VVV Venlo, ADO – Heracles en Hannover – Leipzig. Winnen gaan we deze ronde met handicap bets en met gokken op goals voor beide teams. $ucces!

Hannover – Leipzig handicap bet

01-02. In de eerste wedstrijd gaan we wedden op Bundesliga. Hannover krijgt in eigen huis bezoek van RB Leipzig. Hannover strijdt tegen degradatie, terwijl Leipzig meedoet om de Champions League plekken.

Hannover staat op de 17e plaats en wist dit seizoen nog maar twee wedstrijden te winnen. De laatste drie wedstrijden werden allemaal verloren. Hannover pakt bijna geen punten, maar ze pakken zeker geen punten tegen ploegen uit de top van de Duitse competitie. Hannover kreeg al 41 goals tegen en maakte er
zelf maar 18.

Leipzig doet het prima

RB Leipzig staat vierde in de Bundesliga en lijkt ook dit seizoen een goede kans te maken op een plek in de Champions League. Leipzig won drie van de laatste vijf wedstrijden, ze verloren twee keer van Bayern en van Dortmund. Leipzig heeft over het algemeen weinig moeite met teams laag op de ranglijst. Ze weten makkelijk te scoren en creëren veel kansen in de meeste wedstrijden.

Gokken op winst zekerheidje

Leipzig hoort deze wedstrijd makkelijk te winnen. Ze scoren makkelijk en krijgen weinig goals tegen. Hannover is bijzonder slecht, krijgt veel goals tegen en scoort lang niet elke wedstrijd. Daarom zet ik in op RB Leipzig -1 goal handicap. Weten ze ondanks deze virtuele achterstand van 1 goal toch te winnen dan pak je bij de bookmakers 2.30 x je inleg met deze voorspelling.

Ajax – VVV Venlo

02-02. De tweede wedstrijd die ik voor deze serie betting tips heb gekozen is die van Ajax tegen VVV. Ajax begon niet goed aan de tweede seizoenshelft; een gelijkspel tegen Heerenveen en een pijnlijke nederlaag tegen Feyenoord. VVV begon de tweede seizoenshelft wel redelijk. Ze wonnen uit bij ADO, maar verloren thuis van FC Emmen.

Vormdipje Ajax defensie

Ajax kreeg in de eerste seizoenshelft maar acht goals tegen. Na twee wedstrijden in de tweede seizoenshelft staat de teller al op 18 tegengoals in totaal. Door het verlies tegen Feyenoord staat Ajax vijf punten achter op PSV. De ploeg kan zich dus geen fouten meer permitteren. Ajax heeft nog steeds een geweldig team en creëert ontzettend veel kansen. De verdediging lijkt alleen even minder in vorm te zijn.

Meer tegengoals VVV

VVV Venlo begon het Eredivisie seizoen goed en staat op de zevende plek. De ploeg lijkt vrijuit te kunnen voetballen, ze hebben degradatie al bijna ontlopen. VVV had net als Ajax in het begin van het seizoen weinig tegengoals maar de laatste wedstrijden krijgen ze er steeds meer om de oren. Tegen ADO twee stuks tegen en tegen Emmen maar liefst drie.

Wedden op Ajax – VVV

Ajax moét deze wedstrijd winnen, als het nu misgaat dan is er sprake van een enorme crisis bij de club. VVV hoeft helemaal niet meer te winnen lijkt het. De Limburgers kunnen vrijuit voetballen, maar de laatste weken gaat het niet geweldig. Met name verdedigend is het niet goed genoeg.

De twee beste wedtips

Als VVV Venlo net zo gaat verdedigen als tegen Emmen en ADO dan gaat Ajax heel wat goals maken. Aan de andere kant is de verdediging van Ajax ook niet best de laatste wedstrijden en scoort VVV gemakkelijk.

Ik verwacht dan ook een groot aantal goals. Ik heb twee wedtips voor je: beide teams scoren voor 2.18 x je inleg en winst Ajax -3 goal handicap voor 2.10 x je inleg. Ajax moet dan in de eigen Arena winnen ondanks de virtuele achterstand van 3 goals bij aanvang.

ADO Den Haag – Heracles Almelo

03-02. In de laatste wedstrijd gaan we wederom wedden op Eredivisie voetbal. ADO neemt het in eigen huis op tegen Heracles. ADO speelde vorige week gelijk uit bij NAC. Heracles verloor al twee keer in de tweede seizoenshelft.

ADO gaf een voorsprong en een gelijkspel weg tegen VVV en tegen NAC gaven ze de 1-0 voorsprong ook weg. ADO begon ontzettend goed aan dit Eredivisie seizoen, maar staat nu op de 13e plek. Ze staan maar drie punten voor op FC Groningen dat zestiende staat. ADO weet makkelijk te scoren dit seizoen, maar
krijgt nog veel meer goals tegen.

Tegengoals Heracles

Heracles Almelo verloor de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen en er heerst zeker geen goede sfeer. Ze verloren van PEC Zwolle en van Groningen. Twee clubs waarvan je gewoon moet winnen als Heracles zijnde. In beide wedstrijden kregen ze goede kansen maar wisten ze niet te scoren. Verdedigend is het ook niet best. Heracles kreeg dit seizoen al 40 goals tegen, daarmee horen ze bij de slechtste defensies van de Eredivisie.

Gokken op gelijkspel

ADO scoort dus veel maar krijgt er ook veel tegen. Heracles scoorde nog niet in de tweede seizoenshelft en krijgt ook veel goals tegen. Ik verwacht wel dat Heracles met de kwaliteiten die ze hebben deze wedstrijd weer gaan scoren. Ze hebben genoeg spelers die dat makkelijk kunnen, het kwam er alleen de afgelopen twee wedstrijden niet uit.

Aan de andere kant verwacht ik dat ADO Den Haag ook gaat scoren, omdat zij wat creëren van kansen betreft goed in vorm zijn. In mijn ogen is dit een wedstrijd die een gelijkspel ademt. Beide teams verdedigen slecht en spelen rommelig. Mijn betting tips zijn: gokken op beide teams scoren voor 1.52 x je inleg en inzetten op gelijkspel met een quotering van 3.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top