Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Premier League voetbal dit weekend: goals op agenda

Wedtips Premier League voetbal

De betting tips voor dit weekend komen uit de wedstrijden Leicester – Manchester United, Brighton – Watford, Burnley – Southampton en Cardiff – Bournemouth. Vier duels in de Engelse competitie waar ik bij de bookmakers interessante odds voor heb gevonden. $ucces!

Zekerheid met Brighton – Watford bet

Zaterdag 16.00 uur. Brighton heeft afgelopen wedstrijd punten laten liggen bij Fulham. Ze begonnen sterk en dat resulteerde in een 0-2 voorsprong. Daarna gaven ze het compleet weg en verloren ze de wedstrijd met 4-2.

Watford heeft met 2-1 verloren van Tottenham uit. Nou is dat natuurlijk geen ramp, maar zelf wisten ze wel te scoren. Aangezien beide ploegen makkelijk scoren geloof ik dat nu ze tegenover elkaar staan, er goals op de agenda staan. We gaan bij de bookmakers inzetten op de weddenschap Over 2 Asian Goal Line met een notering van 1.65.

Geld terug bij 2 goals

We bouwen met deze voorspelling een behoorlijke zekerheid in. Om de weddenschap te winnen moeten er meer dan 2 doelpunten gescoord worden. Als er maar 2 doelpunten vallen krijg je je geld terug. Als er 1 doelpunt of minder wordt gescoord is de bet helaas  verloren.

Burnley – Southampton voorspelling

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatievoetbal. Burnley staat op de 17e plek in de Premier League en Southampton op de 16e plek. Beide teams hebben de punten hard nodig en daarom is het voor beide belangrijk om deze pot te winnen.

Burnley heeft de afgelopen wedstrijd tegen Manchester United karakter getoond door met 2-2 gelijk te spelen. Southampton heeft ook gelijk gespeeld tegen Crystal Palace. Mijn tip voor het wedden op voetbal is in deze wedstrijd de Beide Teams Scoren bet. Aangezien deze wedstrijd zo belangrijk is geloof ik dat zowel Burnley als Southampton het net zal vinden. je pakt 1.80 x je inleg bij bookmaker Mr Green bij een juiste voorspelling.

Cardiff – Bournemouth: goals op agenda

Zaterdag 18.30 uur. Bournemouth staat altijd garant voor doelpunten. Cardiff staat op de Premier League ranglijst 3e van onder en heeft ieder punt wat ze kunnen winnen hard nodig.

Bournemouth is in uitwedstrijden niet best. Ze wisten de laatste 7 uitwedstrijden niet te winnen. Zelfs geen gelijkspel, dus gewoon keihard verloren. Dat zijn harde cijfers.

Gokken op minstens 3 doelpunten

Dit is een interessante voetbalwedstrijd om op te wedden. We gaan spelen voor Over 2.5 Goals voor 1.95 x je inzet. Waarom? Bournemouth heeft de vorige wedstrijd thuis met dik 4-0 verrassend gewonnen van Chelsea en gaat met veel zelfvertrouwen deze wedstrijd in. Ook in deze wedstrijd staan goals op de agenda!

Leicester – Manchester United betting

Zondag 15.05 uur. Als laatste wedstrijd voor deze serie voetbal wedtips heb ik gekozen voor het duel van Leicester tegen Manchester United. Leicester heeft vorige ronde knap 1-1 gelijk gespeeld tegen Liverpool. Manchester United heeft zijn eerste punten verloren onder de nieuwe trainer Solksjaer.

Wedden op goals

United zal gebrand zijn om de drie punten mee naar huis te nemen. Ze zitten immers in een geweldige flow en de Premier League top 4 is weer voor ze in zicht. Leicester is een lastige ploeg om te verslaan. Daarom gaan we spelen voor de weddenschap Manchester United Over 1.5 goals met een quotering van 1.95.

Sinds Solksjaer het heeft over genomen bij United wisten ze iedere wedstrijd, op die tegen Tottenham na, meer dan één doelpunt te scoren. Ik verwacht niks minder in deze wedstrijd. Ze krijgen nog weleens wat makkelijk doelpunten tegen vandaar dat we alleen gokken op doelpunten.

Ook Leicester gaat scoren

Ik verwacht zeker dat Manchester United gaat winnen, maar dat zal niet zomaar gebeuren. Mijn tweede betting tip is spelen voor Over 2.5 doelpunten met een odd van 1.80. Je wint de bet als er in de wedstrijd minstens drie goals vallen.

Leicester zal proberen een goal mee te pikken en als United zo scoort als in de laatste wedstrijden zal ook deze wedstrijd rijk zijn aan doelpunten. Kortom, twee weddenschappen die we zeker niet kunnen laten liggen tegen hele mooie odds.​ ​

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top