Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Hoge odds Atletico – Real Madrid, FC Utrecht – PSV en NAC – AZ

Tips weddenschappen voetbal dit weekend
Wedstrijden met hoge odds bij de bookmakers

Dit weekend zit weer vol met topvoetbal. In Spanje speelt bijvoorbeeld de Madrileense derby tussen Atletico Madrid – Real Madrid. Voor die wedstrijd heb ik twee uitstekende betting tips voor je!

Verder is het inzetten op Eredivisie interessant. Ik heb wedtips voor de wedstrijden NAC – AZ en FC Utrecht – PSV. Twee zekerheidjes als je het mij vraagt…. $ucces!

Wedden NAC Breda – AZ Alkmaar

Vrijdag 08-02. De eerste wedden op voetbal tip komt uit onze eigen Eredivisie. NAC Breda neemt het thuis op tegen AZ. NAC heeft het zwaar dit seizoen, ze staan op de laatste plek en wonnen nog maar vier wedstrijden. AZ is wat wisselvallig maar de tweede seizoenshelft zijn ze goed begonnen.

Grote zorgen NAC

NAC won in de tweede helft van de Eredivisie nog niet. Ze speelden één wedstrijd gelijk en de andere twee wedstrijden verloren ze. Deze drie wedstrijden waren alle drie tegen concurrenten als het gaat om de degradatieplekken. Verlies was er tegen Willem II en De Graafschap, gelijkspel tegen ADO. NAC Breda kreeg zes goals tegen in die drie wedstrijden.

AZ gaat de wedstrijd dik winnen

AZ had een wisselvallige eerste seizoenshelft en ook de in de oefenduels tijdens de winterstop werd er niet gewonnen. Maar ze hebben het seizoen prima herstart met drie overwinningen op rij, plus een overwinning in de beker. AZ won overtuigend van FC Utrecht, SC Heerenveen en FC Emmen. Ze scoorden maar liefst tien goals in die eerste drie wedstrijden.

Tip voor hoge odds AZ

AZ gaat deze wedstrijd dik winnen. Ze scoren makkelijk en geven weinig weg in de laatste wedstrijden. NAC aan de andere kant geeft heel veel ruimte weg en zal alle moeite hebben om AZ af te stoppen. Ik verwacht een ruime overwinning voor de Alkmaarders. De beste quotering pak je als je inzet met een 3 way handicap. We zetten in op AZ en geven ze een virtuele achterstand van 2 goals mee. Je wint maar liefst 4.25 x je inleg als AZ desondanks de handicap wint.

Atletico Madrid – Real Madrid tips

Zaterdag 09-02. De tweede wedstrijd in deze serie met voetbal wedtips komt uit de Spaanse competitie en is een echte derby. De Madrileense derby wel te verstaan tussen Atletico Madrid en Real Madrid. Atletico staat tweede in La Liga met maar twee punten meer dan Real Madrid.

Madrileense derby dé wedstrijd

Atletico doet het dit seizoen prima en lijkt alweer bijna zeker van Champions League voetbal. Voor Atleti is dit dé wedstrijd van het seizoen tegen de stadgenoot. Afgelopen weekend verloren ze verrassend van Real Betis maar daarvoor was de ploeg negentien wedstrijden op rij ongeslagen. Ook dit seizoen scoort Atletico niet veel, maar halen ze veel punten binnen doordat ze nog minder goals tegen krijgen.

Real Madrid krabbelt op

Real Madrid kende natuurlijk een zwak begin van het seizoen. Ondertussen zijn ze flink opgekrabbeld, ze wonnen vijf wedstrijden op rij. Bij Real lijkt het beter te klikken, spelers als Kroos, Modric en Benzema zijn veel beter in vorm dan aan het begin van het seizoen.

Tips wedden op Atletico – Real

Real Madrid nadert zijn topvorm en Atletico is nog steeds wat aan het kwakkelen. Ik verwacht een spannende wedstrijd, waarbij er weinig gescoord zal worden.

Atletico zal de ruimtes klein houden en Real Madrid de bal gunnen. Zelf zullen ze vanuit de counter gevaarlijk proberen te worden, maar ik verwacht dat dat niet vaak gaat gebeuren. Wat het wedden op La Liga betreft voorzie ik uiteindelijk een kleine overwinning voor Real Madrid. Zij zijn gewoon beter in vorm. De odd is prima: 3.10 bij bookmaker Mr Green. Atletico wordt door de bookmakers met 2.35 neergezet als favoriet.

Heb ik nog een tweede betting tip: inzetten op maximaal 2 goals noteert een mooie 1.80. Je vindt de weddenschap bij de bookmakers onder noemer ‘under 2,5 total goals’.

FC Utrecht – PSV Eredivisie bet

Zondag 10-02. De laatste wedstrijd die wij hebben uitgekozen is Utrecht tegen PSV. FC Utrecht heeft het PSV in het verleden nog wel eens lastig gemaakt in eigen huis. Maar de Eindhovenaren lijken dit seizoen maar moeilijk te kloppen.

Drama bij Utrecht

FC Utrecht verloor afgelopen weekend op een knotsgekke wijze van PEC Zwolle. Verdedigend was het drama. Ze gaven een 3-1 voorsprong in 10 minuten weg. Ondanks dat ze met een man minder stonden mag dat natuurlijk nooit gebeuren.

Utrecht mist in de Eredivisiewedstrijd tegen PSV ook nog eens twee spelers. Bazoer, die nog rood kreeg ná de wedstrijd, en Emanuelson, die toch echt een dragende kracht is geworden bij Utrecht.

Na de winterstop wist FC Utrecht nog niet te winnen. Alleen in de wedstrijd tegen PEC wisten ze te scoren. Tegen AZ en Willem II werd er niet gescoord en kregen ze in totaal vier goals tegen.

PSV ongeslagen

PSV is nog ongeslagen in de tweede seizoenshelft, al begon die wel met een valse start door een gelijkspel tegen FC Emmen. Gelukkig voor PSV wist Ajax daar niet van te profiteren.

De wedstrijd daarna, tegen Groningen, was het ook niet best. PSV kwam vroeg op voorsprong, maar uiteindelijk werd het toch billenknijpen voor de landskampioen. Tegen Fortuna was het weer als vanouds een simpele overwinning, 5-0.

Gokken op PSV

PSV is beter dan FC Utrecht. Ze hebben betere spelers en verkeren in een betere vorm. Utrecht verdedigt ontzettend zwak en krijgt veel goals tegen. Ik verwacht dat Utrecht een zware tweede seizoenshelft krijgt. In de drie wedstrijden die ze hebben gespeeld na de winterstop vielen ze ontzettend tegen.

Daarom verwacht ik dat PSV ook deze wedstrijd dik gaat winnen. Zeker nu Emanuelson en Bazoer ontbreken. Net als in de wedstrijd NAC – AZ gaan we ook in deze wedstrijd voor een weddenschap met een handicap. Een overwinning voor PSV voorspellen met een -1 goal handicap levert je 2.10 x je inleg op.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top