Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League wedtips: hoge odds Arsenal, United en meer

Voetbal: Premier League betting tips

Deze week betting tips voor de wedstrijden Fulham – Manchester United, Huddersfield – Arsenal, Watford – Everton en
Brighton – Burnley. Mijn tip is sowieso zoveel mogelijk tegen Huddersfield wedden zolang ze nog in de Premier League spelen… 😉

Fulham – Manchester United

Zaterdag 13.30 uur. We trappen af met de wedstrijd Fulham tegen Manchester United. Het contrast tussen deze twee teams is heel erg groot. Fulham is nog altijd aan het vechten tegen degradatie terwijl Manchester United al een hele tijd bezig is met een prachtige win-reeks, om alsnog in de top vier te eindigen.

Weddenschap met hoge odd

We gaan voor een bet spelen die iets meer risico met zich meebrengt, maar het is naar mijn mening (en zeker volgens de statistieken) wel een weddenschap die grote kans heeft om binnen te komen: Manchester United Winst + Both Teams to Score met een quotering van 3.00. Een heerlijk hoge odd om te spelen!

Fulham scoort zeer gemakkelijk en vooral in thuiswedstrijden. United heeft de kracht om wedstrijden met drie à vier doelpunten verschil te winnen. In de vorige ontmoeting is het 4-1 voor United geworden. Ik verwacht zo’n zelfde uitslag. Manchester United for the Win!

Huddersfield – Arsenal

Zaterdag 16.00 uur. Ik heb al vaak gewed tegen Huddersfield en dat doe ik zoveel mogelijk nu ze nog in de Premier League voetballen. Ze hebben pas elf punten behaald en zijn ook nog eens de laagst scorende ploeg in de Premier League.

Hoge odds winst Arsenal

Arsenal is zijn 5e plek kwijt geraakt aan Manchester United en mag op dit moment geen punt meer verspelen. Dit is dan ook een uitgelezen kans voor Arsenal om overtuigend te gaan winnen. Ik vind de odds bij de bookmakers op Winst Arsenal best aan de hoge kant voor zo’n zwakke tegenstander als Huddersfield.

We gaan dus zeker gokken op Winst Arsenal. Het levert 1.68 per ingezette euro op. Als tweede weddenschap met een iets lagere stake kan je zelfs spelen voor Arsenal -1 Asian Handicap @2.05. De voorspelling is juist als Arsenal wint ondanks een virtuele achterstand bij aanvang van 1 goal.

Watford – Everton BTTS

Zaterdag 16.00 uur. Everton heeft een midweeks programma gehad en een zware wedstrijd gespeeld tegen Manchester
City. Deze wedstrijd hebben ze met 2-0 verloren. Natuurlijk is dat geen schande, maar Everton is dit seizoen niet constant genoeg.
Ze hebben een gevaarlijk goede selectie, maar vaak wordt er verloren of krijgen ze doelpunten tegen wat totaal niet nodig is. Voorin loopt er genoeg kwaliteit rond om wedstrijden te winnen.

Watford doet het prima. Ze staan netjes op de 8e plek. Thuis wordt er makkelijk gescoord, maar ze krijgen ook genoeg goals tegen. Met deze wedstrijd gaan we spelen voor de weddenschap Beide Teams Scoren @1.70. Ik verwacht dat beide teams het net zullen vinden, maar of er een winnaar uitkomt?

Brighton – Burnley

Zaterdag 18.30 uur. Als laatste wedstrijd voor het wedden op voetbal deze week, heb ik gekozen voor Brighton tegen Burnley op zaterdagavond. Beide teams kunnen de punten gebruiken en dan met name Burnley die op de 17e plek staat.
Toch is dit een moeilijke wedstrijd voor Burnley. Brighton is in thuiswedstrijden vaak lastig te verslaan. Ze scoren thuis  behoorlijk vaak en ik verwacht goals met deze wedstrijd.

Prima odd met Over 2 Goal Line

We gaan er een zekerheid inbouwen voor het geval er maar twee goals vallen en dat doen we met een Goal Lines bet. We gaan voor de weddenschap Over 2 Asian goal line voor 1.85 x je inleg. Dat betekent dat er meer dan 2 doelpunten gescoord moeten worden wil je de weddenschap winnen. Als er maar 2 doelpunten vallen krijg je je geld terug. Vallen er minder dan 2 doelpunten, dan is de weddenschap verloren.

Aangezien beide ploegen wel moeten verwacht ik dat het een leuke wedstrijd wordt en dat er flink gescoord kan worden.​ $ucces!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top