Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Champions League Ajax – Real Madrid en Man United – PSG

Ajax – Real Madrid Champions League wedtips 
Tips beste voetbalweddenschappen

Deze week staan de achtste finales op het Champions League programma met onder meer Manchester United – PSG en natuurlijk Ajax – Real Madrid.

Dinsdagavond Roma – Porto en Man United – Paris Saint-Germain. PSG, dat flink gehavend is in de voorste linie, zal de schade in de heenwedstrijd beperkt willen houden. Op woensdagavond is het de beurt aan Tottenham – Dortmund en Ajax. Kunnen de Amsterdammers zich revancheren na de domper van afgelopen weekend? Check onderstaand de CL betting tips voor deze week. $ucces!

Champions League Ajax – Real Madrid

Dé wedstrijd die ik graag met jullie wil bespreken is natuurlijk Ajax tegen Real Madrid. De Ajacieden, die vorig weekend onderuit gingen tegen Heracles, zullen zich nu volledig moeten opladen voor het duel tegen de Spaanse grootmacht.

De afgelopen tijd verliep het voor Ajax niet helemaal zoals gepland. Zo verspeelden ze tegen Heerenveen, Feyenoord en vorig weekend dus tegen Heracles punten, waardoor het kampioenschap nu ver weg is (zie wedden op Eredivisie voor de odds). Als Ajax al punten verspeeld tegen deze clubs, dan zullen zij zeker tegen Real Madrid hun uiterste best moeten doen om het ze zo lastig mogelijk te maken.

Real Madrid in goede vorm

Na de slechte competitiestart presteert Real Madrid weer zoals van ze wordt verwacht. Waar ze in La Liga eerst nog vierde stonden, bemoeien zij zich nu weer met het kampioenschap. Inmiddels staan ze namelijk alweer tweede met maar 6 punten achterstand op koploper FC Barcelona. Overigens is het volgens de bookmakers vrijwel uitgesloten is dat Real nog kampioen wordt dit seizoen. Barca is dik favoriet voor de titel.

De Koninklijke heeft zich dus prima gerevancheerd en verkeert ook nu nog in goede doen: ze zijn op dit moment​ al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Afgelopen weekend werd er bovendien knap met 1-3 van Atletico Madrid gewonnen. Het wordt kortom een lastig verhaal voor Ajax…

Wedden op Ajax – Real Madrid

Real beschikt natuurlijk over meer kwaliteit, wat niet altijd veel hoeft te zeggen. Zeker in de Champions League kunnen er gekke dingen gebeuren, dus waarom niet in de wedstrijd tegen Ajax. Toch raad ik jullie voor het wedden op Champions League voetbal aan om Real Madrid op winst te zetten. Ajax kan zich helemaal opladen voor z’n wedstrijd als tegen Real, maar ik verwacht toch dat zij tekort gaan komen.

Hoge odds

De volwassenheid en slimmigheidjes van Real, waar Ajax nog niet over beschikt, zal ze de das om doen. Real Madrid gaat dus woensdagavond in de Johan Cruijff Arena winnen van Ajax. Deze voorspelling levert je bij de bookmakers 1.85 x je inleg op. Uitstekende odds als je het mij vraagt.

Manchester United – PSG

United verkeert dit moment in een uitstekende vorm en de vraag is of zij deze vorm kunnen voortzetten in de Champions League. In de eigen competitie gaat het in ieder geval erg goed en zijn zij al negen wedstrijden – waarvan zelfs acht keer winst – ongeslagen. Daarnaast wisten zij in de beker met 1-3 te winnen van Arsenal.

Na het ontslag van trainer Jose Mourinho in december, doet Manchester United het met Solskjaer aan het roer dus uitstekend. Voor wat betreft het wedden op Premier League kun je nog overwegen om te gokken op een top 4 plaats. Het noteert 4.00 bij bookmaker Mr Green.

PSG wordt kampioen

PSG doet het ook niet slecht en staat in de Franse competitie stijf bovenaan. Met 10 punten voorsprong op de nummer twee lijkt die strijd in Ligue 1 al gestreden. Vorige week werd er echter wel een misstap begaan met het verlies tegen Lyon. Gezien de riante voorsprong is dat niet het einde van de wereld voor de regerend kampioen van Frankrijk. De ploeg is bij de bookmakers nog altijd dik favoriet voor de titel.

Blessure Neymar en Cavani

Wat wel een aderlating is voor PSG, is de blessure van topspeler Neymar. Hij liep eind januari een voetblessure op waardoor hij beide Champions League wedstrijden tegen Manchester United moet missen.

En dat is niet de enige teleurstelling… Spits Cavani viel vorig weekend geblesseerd uit in de wedstrijd tegen Bordeaux. Ook hij kan niet starten tegen United.

Gokken op Man United DNB

Beide blessuregevallen zijn ideaal voor United, aangezien Cavani en Neymar voor erg veel doelpunten zorgen. Door het gemis van deze twee spelers zal PSG flink aan kwaliteit moeten inboeten en mijn voorspelling is dan ook dat United in deze vorm niet gaat verliezen.

De beste weddenschap in mijn ogen is Manchester United Draw no Bet met een quotering van 1.68 bij de bookmakers. Je wint de bet indien United de wedstrijd wint maar mocht het toch gelijk worden, dan krijg je je geld ieder geval terug.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top