Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Europa League value bets deze week: Malmö en Galata-Benfica

Wedtips Europa League 14 februari 2019

Donderdag wordt de Europa League hervat. Genoeg wedstrijden op het programma waar we goede voorspellingen op kunnen doen. Mijn 4 betting tips voor deze week:

BATE – Arsenal: Gokken op goals

Voor Arsenal is de Europa League een zeer belangrijke competitie. Arsenal is namelijk totaal niet verzekerd dat ze in de top 4 eindigen van de Premier League. Door de Europa League te winnen krijgen ze alsnog een ticket voor de Champions League komend seizoen.

De eerste tegenstander in de play offs is BATE. Dit lijkt me dan ook een goede kans voor Arsenal om een ronde verder te komen. BATE is weliswaar netjes tweede geworden in de poule achter Chelsea, maar ik acht de kans vrij klein dat ze deze ronde overleven.

De beste weddenschap

Als we gaan kijken naar de beste wedtips voor deze wedstrijd dan kom ik uit op Arsenal Winst + Both Teams to Score voor 3.10 x je inleg. Arsenal heeft de kwaliteiten om er een paar te scoren, maar krijgt ze ook makkelijk tegen. Toch verwacht ik dat ze deze wedstrijd gaan winnen met een overvloed aan goals.

Arsenal + BTTS voor 3.10 x je inleg

Hoge odds Galatasaray – Benfica

Dit is een leuke wedstrijd om op te wedden met verrassend hoge odds. Ik sta verbaasd dat de weddenschap Beide Teams Scoren bij de bookmakers de quotering van 1.90 heeft. Galatasaray doet het prima in de competitie en is thuis heel erg sterk en scoort vrijwel altijd. Benfica heeft afgelopen weekend huisgehouden door met liefst 10-0 te winnen van Nacional.

Benfica zal dus met een flinke dosis zelfvertrouwen naar Turkije vliegen. Bovendien hebben ze ook genoeg kwaliteit in huis om tegen Galatasaray te scoren. Both Teams to Score @1.90 is dé weddenschap voor deze wedstrijd.

1.90 x je inleg als Beide Teams Scoren

Wedden op voetbal

Wedden op Celtic – Valencia

Celtic is natuurlijk oppermachtig als het gaat om thuisduels. Ze zijn haast niet te kloppen. Toch gaat het dit jaar wat moeizamer dan verwacht, maar ze staan alsnog aan kop in de competitie. Dit keer krijgen ze een behoorlijke tegenstander op bezoek en dat is Valencia.

Voorspelling: Zeker 3 goals

Ook Valencia kent een moeizaam seizoen maar de laatste tijd zijn ze weer een stuk beter aan het voetballen. Celtic en Valencia zijn aan elkaar gewaagd en ook in deze wedstrijd gaan er doelpunten vallen. Celtic – Valencia. Voor het wedden op Europa League is de pick voor deze wedstrijd de weddenschap Over 2.5 doelpunten @2.00. Een mooie hoge odd voor twee ploegen die graag aanvallen. Je wint de bet als er minimaal 3 goals gescoord worden.

2.00 x je inleg op Over 2.5 goals

Malmö – Chelsea voorspellen

De laatste wedstrijd die ik voor deze reeks Europa League wedtips heb uitgekozen is Malmö tegen Chelsea. Malmö is thuis heel erg sterk. De Zweedse competitie mag dan kwalitatief wat minder zijn, maar je mag ze zeker niet uitsluiten. Malmö heeft thuis al heel lang niet meer verloren.

Bij Chelsea heerst er onrust, vooral na het afgelopen weekend waarin ze met 6-0 onderuit zijn gegaan tegen Manchester City. Ook daarvoor liep het al een tijdje niet lekker. Ik verwacht dan ook een slecht gemotiveerd Chelsea – en dus liggen er kansen voor Malmö.

Hoge quotering op handicap

We gaan spelen voor de weddenschap Malmö +1 Asian Handicap voor 2.65 x je inleg. Deze pick staat veel te hoog als je het mij vraagt. Het is afwachten hoe gemotiveerd de mannen van Chelsea zijn, maar dit gaat een moeilijke wedstrijd voor ze worden.

Als Malmö de wedstrijd niet weet te verliezen dan is onze bet gewonnen. Gaan ze met 1 doelpunt verschil onderuit dan krijg je je geld terug. Verliest Malmö met meer als 1 doelpunt verschil dan is de weddenschap helaas verloren. ​

Malmö +1 AH voor 2.65 x je inzet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top