Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Eredivisie betting: handicap Ajax – NAC en ADO – PEC

Tips voor de beste voetbal weddenschappen 15-17 feb

Hieronder mijn voetbal wedtips voor dit weekend waaronder twee Eredivisie voorspellingen. Als we gokken op Ajax – NAC met een handicap, dan pakken we een prima quotering. En dat Ajax gaat winnen staat wel vast…. Verder een weddenschap voor PEC – ADO en nog een bet voor een wedstrijd uit de Duitse competitie. De odds zijn allemaal minimaal 2.00. $ucces!

ADO – PEC voorspellingen

15-02. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen betreft het wedden op Eredivisie: ADO – PEC. Deze wedstrijd kan worden gezien als degradatiekraker. ADO Den Haag staat namelijk maar twee punten voor op de nummer vijftien en PEC Zwolle drie.

ADO begon het seizoen goed, maar liet daarna toch wat steekjes vallen. Ze zijn dit seizoen erg wisselvallig, van stunten tegen Feyenoord naar verliezen van FC Emmen. Na de winterstop heeft ADO nog maar één van de vier wedstrijden gewonnen. Dat was met 2-0 van Heracles, ze speelden één keer gelijk en verloren dus twee keer.

PEC Zwolle wint weer

PEC Zwolle is onder Jaap Stam bezig aan een wederopstanding. Waar ze bij de vorige trainer bezig waren met punten sprokkelen, hebben ze nu het puntentotaal na vier wedstrijden al bijna verdubbeld.

Sinds na de winterstop staat er een andere ploeg. Een ploeg die ontzettend goed kan voetballen, maar die ook strijd levert en hun kansen afmaakt. PEC won drie van de laatste vier duels en de vierde werd gelijkgespeeld. Gewonnen werd van ploegen als FC Utrecht en Feyenoord, teams waar ze in de eerste seizoenshelft waarschijnlijk kansloos van zouden verliezen.

Hoge odds winst PEC

Het echte PEC Zwolle is weer terug, met goed combinatievoetbal. Ze creëren veel kansen en maken die ook af. ADO speelt niet zo goed en verdedigt met name niet zo sterk. Daarom verwacht ik dat PEC ook deze wedstrijd gaat winnen. De quotering bij de bookmakers is prima: 2.90 x je inleg bij een goede voorspelling.

VfB Stuttgart – RB Leipzig bet

16-02. De tweede wedstrijd uit deze serie voetbal betting tips komt uit de Bundesliga. Degradatiekandidaat Stuttgart neemt het op tegen Leipzig, dat voor een Champions League ticket strijdt.

Stuttgart heeft dit seizoen 14 van de 21 wedstrijden verloren, ze wonnen maar vier keer en speelden drie keer gelijk. Van de laatste vijf wedstrijden werden er ook vier verloren en één keer werd gelijk gespeeld. Stuttgart heeft de minste goals voor en de meeste tegen tot nu toe.

Leipzig goed bezig

RB Leipzig doet het dit seizoen weer prima. Ze staan in de Duitse competitie op de vierde plek, met vijf punten voorsprong op de nummer vijf. Van de laatste zes duels won Leipzig er vier, één wedstrijd werd verloren en één gelijk gespeeld. Ze verloren met 1-0 van Dortmund, daarna wonnen ze vier keer op rij zonder tegengoal en afgelopen weekend werd er met 0-0 gelijk gespeeld.

De beste weddenschap

Stuttgart wist nog maar 17 keer te scoren in 21 wedstrijden en kreeg er al 47 tegen. RB Leipzig kreeg nog maar 18 goals tegen en heeft daarmee de minst gepasseerde verdediging. Ik verwacht dan ook dat Leipzig deze wedstrijd eenvoudig zal winnen, zonder tegengoal. De quotering voor deze pick is 2.10 bij bookmaker Mr Green.

Wedden op Ajax – NAC Breda

Zondag 17-02. In de laatste wedstrijd gaan we weer gokken op  Eredivisie voetbal. Ajax krijgt in de Arena bezoek van NAC Breda. In de tweede seizoenshelft heeft Ajax al heel wat punten laten liggen maar liet deze week tegen Real Madrid zien hoe goed ze kunnen voetballen. NAC staat laatste op de ranglijst en moet zich echt zorgen gaan maken over degradatie.

Dubbele cijfers Ajax tegen NAC

Ajax speelde een fantastische wedstrijd tegen Real en had zeker verdiend te winnen. Maar ze pakten zelf de kansen niet en gaven twee grote kansen weg tegen Real, die ze wel afmaakten.

Al met al zullen de spelers er best een goed gevoel aan over hebben gehouden. Maar ook een gevoel van waarom kunnen we het nu wel en tegen Heracles niet? Tegen NAC Breda zullen ze wat willen laten zien. De wedstrijd tegen Real zit er voor nu op, dus de focus kan ook echt op NAC. Als Ajax ook maar een beetje zo speelt als tegen Real dan gaat NAC eraf met dubbele cijfers.

Ongunstige voorspellingen NAC

NAC sloot de eerste seizoenshelft af met twee overwinningen en een gelijkspel in de laatste drie duels. Maar na de winterstop is er nog niet gewonnen en is er maar één punt gepakt. Daardoor zijn ze afgezakt naar de laatste plek, met maar liefst zeven punten achterstand op de nummer 15. Met 47 goals tegen hoort NAC bij de slechtste defensies van de Eredivisie. In de laatste vier duels kregen ze al negen goals tegen en scoorden ze zelf één keer.

Handicap voor hoge quotering Ajax

Mijn voorspelling is een dikke overwinning voor Ajax. Ze hebben wat recht te zetten na de debacles tegen Feyenoord en Heracles. Met de wedstrijd tegen Real heeft iedereen gezien hoe goed ze kunnen spelen. De spelers zullen het nu ook in de Eredivisie willen laten zien. NAC heeft sowieso al weinig in te brengen tegen Ajax, maar dit is wel een heel ongunstig moment om ze tegen te komen.

Om hogere odds te pakken is mijn wedtip voor deze wedstrijd inzetten met een handicap. Geven we Ajax een -3 goal handicap mee dan pakken we bij de bookmakers een quotering van 2.00. De weddenschap is gewonnen als Ajax wint ondanks de virtuele achterstand van 3 goals bij aanvang.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top