Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips gokken Champions League deze week: beste odds bookmakers

Voorspellingen Champions League
Beste weddenschappen 19 en 20 februari

Op dinsdag staan de wedstrijden Lyon – Barcelona en Liverpool – Bayern op het Champions League programma. Woensdag spelen Atletico Madrid – Juventus en Schalke – Manchester City. Met het oog op wedden op Champions League vind je hieronder onze voorbeschouwing. Ons gaat het puur om de beste bets!

Liverpool – Bayern München bet

Misschien wel de mooiste wedstrijd in de Champions League deze week is Liverpool tegen Bayern München. Twee absolute topploegen die zeker kanshebber zijn op de titel.

Liverpool zit niet in de beste fase van het seizoen. Van de laatste vijf duels wonnen ze er drie en werd er twee keer gelijkgespeeld. Door het puntverlies is de voorsprong op City in de Premier League op dit moment weg en staan ze tweede op doelsaldo – maar Liverpool heeft een wedstrijd minder gespeeld. Benieuwd naar de odds? Check wedden op Premier League wat gokken op Liverpool momenteel doet.

Kans op titel bij hervinden vorm

Vorig jaar haalde Liverpool nog de finale van de Champions League, die uiteindelijk verloren werd tegen Real Madrid. Als Liverpool de vorm van het begin van het seizoen en vorig seizoen weer kan vinden dan maken ze zeker kans op de titel.

Bayern München in topvorm

Bayern München begon het seizoen dramatisch, maar lijkt ondertussen de topvorm gevonden te hebben. Ze wonnen vier van de laatste vijf duels en scoren regelmatig. Wat opvallend is, is dat de ploeg in elk van de laatste zes wedstrijden minimaal één tegengoal kreeg.

Bayern is ondertussen terug te vinden op de tweede plek in de Bundesliga met nog maar drie punten achterstand op Dortmund. Bij de bookmakers is Bayern München favoriet voor de Duitse titel.

Voorspelling Liverpool gaat winnen

Bayern is op dit moment beter in vorm, maar in mijn ogen heeft Liverpool het betere team. Daarnaast heeft thuis spelen voor Liverpool een enorm voordeel, zeker in Europese wedstrijden.

Ajax heeft al laten zien hoe je het Bayern moeilijk maakt. Wanneer ze fel onder druk worden gezet, krijgen ze het lastig. Laat dat nou net iets zijn waar Klopp vaak op hamert. Ik verwacht daarom ook dat Liverpool deze wedstrijd gaat winnen. Het levert je bij de bookmakers 2.20 x je inleg op.

Gokken op Lyon – FC Barcelona

De andere Champions League wedstrijd op dinsdagavond is Lyon tegen FC Barcelona. Waar Barcelona vier aan kop gaat in de eigen competitie, strijdt Lyon voor een Champions League ticket.

Olympique Lyon heeft indruk gemaakt in de Champions League dit seizoen. In de poulefase speelden ze twee uitstekende wedstrijden tegen Manchester City. In de uitwedstrijd wonnen ze van City en thuis werd het een 2-2 gelijkspel.

In de andere Champions League wedstrijden ging het wat minder, met name verdedigend was het niet geweldig. Ze kregen dan ook elf goals tegen in zes wedstrijden. In de eigen competitie is Lyon goed in vorm op dit moment. Van de laatste vijf duels werd er één verloren en de rest werd gewonnen.

Barcelona wat minder

In La Liga staat FC Barcelona maar liefst zeven punten voor op Atletico. In de Champions League wonnen ze vier van de zes wedstrijden en de andere twee werden gelijk gespeeld. Al met al is het een goed seizoen voor Barca, maar de laatste weken lijkt het wat minder te gaan.

Ze speelden met 0-0 gelijk tegen Athletic Bilbao en het werd 2-2 gelijk tegen Sevilla. Afgelopen weekend won Barca wel, maar wel met slechts 1-0 van Real Valladolid.

Wedden op Barca + goals

Ik verwacht een spectaculaire wedstrijd met zeker een aantal goals. Lyon zal wederom aanvallend spelen met veel druk, wat natuurlijke ruimte geeft aan Barca.

Mijn betting tip voor deze wedstrijd is gokken op ‘winst Barcelona wint en beide teams scoren’ met een quotering van 2.80 bij bookmaker Mr Green. De verdediging van beide ploegen is niet het sterkste punt. Ik verwacht uiteindelijk dat Barca wel gaat winnen, ze hebben simpelweg meer klasse.

Atletico Madrid – Juventus betting

Atletico Madrid tegen Juventus klinkt vooraf als een mooi affiche tussen twee ploegen die het de laatste jaren goed doen in de Champions League.

Atletico staat tweede in La Liga en lijkt eigenlijk al zeker van een Champions League ticket. De titel zullen ze niet meer winnen, dus gaat de focus op de Europese campagne. Dit seizoen wordt de finale in het Wanda Metropolitano gespeeld, de thuishaven van Atleti. Nog een reden om alles op alles te zetten om die finale te halen.

Wisselvallig in La Liga

In de Spaanse competitie presteert Atletico nog wat wisselvallig. Ze verloren onlangs nog van Real Betis en dik van Real Madrid. In de Champions League behaalden ze vrij eenvoudig de tweede plek in de groep.

Wint Juventus de Champions League?

Juventus staat wederom op eenzame hoogte in de Serie A. Met de komst van Ronaldo verwacht men in Italië dit jaar toch eindelijk de Champions League zege. Ze haalden afgelopen jaren meerdere keren de finale, maar die werd telkens verloren.

Van de laatste vijf duels won Juve er vier en werd er één gelijkgespeeld. De laatste twee duels is Juve weer goed op schot, met beide keren een 3-0 overwinning.

Wedtips: gelijkspel en weinig goals

Beide ploegen zijn defensief ijzersterk en willen vooral geen goals weggeven. Ik verwacht dan ook geen spectaculaire wedstrijd qua doelpunten.

Het zal een spannende wedstrijd worden, met weinig kansen. Wat mij betreft ademt deze wedstrijd een gelijkspel. Juventus zal zeker de nul willen houden en Atletico lijkt de laatste wedstrijden niet in staat een verdediging echt kapot te spelen.

Ik raad je aan te wedden op maximaal 1 goal met odds van 2.00 bij Mr Green Sport. Die weddenschap win je dus ook als het 0-0 blijft. Gokken op gelijkspel noteert 2.95, winst Altetico 2.90 en winst Juventus 2.80.

Schalke – Manchester City tips

Schalke tegen City lijkt op voorhand een eenvoudige wedstrijd te worden voor City. Schalke doet het namelijk maar matig in de Bundesliga, terwijl City gewoon weer de topvorm lijkt gevonden te hebben.

FC Schalke won maar één van de laatste vijf duels in de Bundesliga. Twee gingen er verloren en er werden dus ook twee wedstrijden gelijk gespeeld. Ze staan dan ook op de veertiende plek met eigenlijk geen uitzicht op Europees voetbal: acht punten boven de degradatiestreep en twaalf punten achter de nummer zes, wat recht geeft op Europees voetbal.

Schalke heeft vooral moeite met het scoren van doelpunten, maar ook verdedigend is het niet geweldig. Met 25 goals voor en 32 tegen, horen ze bij de onderste zes teams op het gebied van goals scoren.

City goed in vorm

Manchester City staat dus even op de eerste plek in de Premier League, al is dat op doelsaldo en met een wedstrijd meer gespeeld. City won vier van de laatste vijf wedstrijden in de Premier League, één werd er verloren. Vorig weekend wonnen ze nog met 6-0 van Chelsea.

In de Champions League verloren ze dit seizoen één keer en speelden ze één keer gelijk. In de groepsfase hadden ze een ongekend doelsaldo van 16 voor en 6 tegen. In de laatste vijf Premier League wedstrijden scoorden ze 15 goals.

Laatste Champions League wedden tip

Manchester City is torenhoge favoriet voor deze Champions League wedstrijd. De nummer één van de Premier League tegen de nummer veertien van de Bundesliga. Ik verwacht weinig problemen voor City en een dikke overwinning. Ze creëren ontzettend makkelijk kansen.

Mijn laatste tip voor het gokken op Champions League is dan ook inzetten met een goals handicap. Geef je City een virtuele achterstand van 2-0 dan pak je odds van 2.88 indien ze wedstrijd desondanks winnen.
Voor City geldt ook dat het winnen van de Champions League misschien nog wel meer betekent dan wederom een Premier League titel.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top