Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Europa League returns: bookmakers odds minimaal 2.00

In de Europa League zijn we alweer toe aan de returns van de eerst knock-out wedstrijden. Donderdag 21 februari staan er vijftien wedstrijden op het programma. Wij hebben voor het wedden op Europa League deze week de leukste en meest winstgevende wedstrijden uitgekozen.

De odds in deze reeks wedtips zijn minimaal 2.00 en komen van bookmaker Mr Green. $ucces!

Wedtips Europa League

Bayer Leverkusen – FK Krasnodar 21:00 uur. De eerste wedstrijd die we hebben uitgekozen is eentje met een Nederlands tintje. Peter Bosz is sinds kort trainer bij Leverkusen. De vorige wedstrijd uit bij FK Krasnodar eindigde met 0-0.

Peter Bosz doet het goed bij Leverkusen

Peter Bosz heeft het aardig op de rit bij Bayer Leverkusen. Onlangs wonnen ze bijvoorbeeld nog 3-1 van Bayern München. Ze staan ondertussen op de vijfde plek met nog maar vijf punten achterstand op RB Leipzig. Leverkusen heeft een team met een aantal toptalenten zoals Kai Havertz, Leon Bailey en Julian Brandt. Daarnaast staan er meer ervaren spelers die ook zeker van hoog niveau zijn. Leverkusen is goed in vorm en scoort ontzettend veel, zeker sinds ze onder Bosz spelen.

Lange winterstop FK Krasnodar

FK Krasnodar staat tweede in de Russische competitie, één punt achter Zenit. Krasnodar is bezig aan een opmars in het Russische voetbal. Vorig jaar behaalden ze knap Europees voetbal en dit jaar doen ze echt mee om de titel.

De Russische competitie is al een tijdje bezig met een winterslaap, de laatste wedstrijd was op 9 december. Daarna speelden ze op 13 december de laatste groepswedstrijd in de Europa League die met 3-0 verloren werd. Sindsdien hebben ze geen officiële wedstrijd meer gespeeld.

Hoge odds gokken op Leverkusen

Bayer Leverkusen is goed in vorm en lijkt met vertrouwen deze wedstrijd tegemoet te kunnen gaan. In de groepsfase van de Europa League werd duidelijk dat Krasnodar het vooral moest hebben van de thuiswedstrijden. Nu ze al een tijd geen officiële wedstrijd hebben gespeeld, zijn ze natuurlijk minder fit en zullen ze toch de wedstrijdritme missen. Ik verwacht daarom dat Leverkusen zijn kwaliteiten gaat benutten en een aantal keer gaat scoren en makkelijk wint.

Mijn betting tip is inzetten met een 3-way handicap voor hogere odds. We geven de Duitsers een virtuele 1-0 achterstand mee en weten ze desondanks te winnen dan pakken we 2.20 per ingezette euro.

Arsenal – Bate Borisov

18:55 uur. De vorige ontmoeting eindigde in een verrassende 1-0 voor Bate. Arsenal doet in de Premier League nog mee om de vierde plek, die recht geeft op Champions League voetbal. Op dit moment staan ze maar één punt achter de nummer vier,  Manchester United. De rest van de topploegen zijn wel allang uit zicht. Voor Arsenal is het winnen van de Europa League dus ook zeker een kans om de Champions League te halen.

De laatste weken wisselt Arsenal winstpartijen af met verliezen, al negen wedstrijden werd er om en om verloren en gewonnen. Dit zou betekenen dat Arsenal de komende wedstrijd weer gaat winnen.

Oppassen geblazen

Arsenal heeft natuurlijk veel meer klasse dan Bate, maar ze zullen wel op hun top moeten zijn. Bate Borisov staat eerste in de Wit-Russische competitie. Net als in Rusland ligt deze competitie al een tijdje stil. Ze speelden hun laatste wedstrijd op 2 december en gaan 29 maart pas verder.

Toch wist Bate in de vorige wedstrijd dus te winnen van Arsenal. Bate had maar 23% balbezit en drie schoten op doel, maar dat was in die wedstrijd genoeg.

Arsenal wil Europa League winnen

Arsenal zal de Europa League willen winnen, de laatste jaren is het qua prijzen niet veel en Unai Emery moet daar verandering in brengen. In Engeland gaan ze geen prijs pakken, dus dan moet het ​maar de Europa League worden.

De beste weddenschap

Als ze net zo spelen als in de uitwedstrijd tegen Bate, maar dan af en toe een kans wel afmaken, dan wordt het een dikke overwinning. Emery zal dit keer misschien ook kiezen voor een iets sterkere opstelling. Ze zullen wederom veel balbezit hebben en Bate weinig kansen geven. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is inzetten op 0 goals voor Bate. Het levert je 2.20 x je inleg op bij bookmaker Mr Green.

Real Betis – Stade Rennais

De laatste wedstrijd die we hebben uitgekozen is Real Betis tegen Stade Rennais. Vorige week werd het maar liefst 3-3. Dat betekent dat Real Betis de beste papieren heeft om door te gaan.

Real Betis deed het lange tijd verrassend goed in de Spaanse competitie. Ondertussen zijn ze afgezakt naar de achtste plek, drie punten achter de eerste plek voor Europees voetbal. Van de laatste vijf wedstrijden in alle competities won Betis er maar één. Drie werden er gelijk gespeeld en één verloren.

Betis was in de vorige wedstrijd zeker de betere ploeg. Ze hadden maar liefst 75% balbezit, negen schoten op doel en raakte twee keer de paal/lat.

Rennais redelijk in vorm

Stade Rennais staat elfde in de Franse competitie, die vijfde plek van vorig seizoen lijkt allang uit zicht.

De laatste tijd is Rennais wel redelijk in vorm. Van de laatste vijf voetbalwedstrijden werden er drie gewonnen. Met name de overwinning op Lille was erg knap, aangezien zij op de tweede plek staan. Afgelopen weekend verloren ze wel weer met 2-0 van Stade Reims.

Wedden op winst Betis

Real Betis heeft in mijn ogen een betere ploeg en had in de vorige Europa League wedstrijd ook recht op meer. Alleen verdedigden ze in die wedstrijd bizar slecht. Iets wat over het algemeen juist wel goed gaat. In de Europa League groepsfase kregen ze maar twee goals tegen en in de Spaanse competitie 30 stuks in 24 wedstrijden.

Ik verwacht dat Betis deze wedstrijd iets minder aanvallend zal spelen omdat 0-0 goed genoeg is. Echter is het niks voor zo’n aanvallende ploeg om echt op de nul te spelen. Betis zal weer veel de bal hebben, maar op moeten passen voor de counter van Stade Rennais. Om te wedden raad ik je in te zetten op winst Betis voor 2.00 x je inleg. Ik verwacht dat Betis deze wedstrijd gewoon weet te winnen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top