Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden tips Premier League: goal Son Tottenham en 1-0 Newcastle

Wedden tips Premier League
Voorspellingen en beste weddenschappen

De Premier League gaat al op vrijdagavond van start en er staan de nodige mooie wedstrijden op het programma. Lees hieronder verder voor de wedstrijden waar we de beste wedtips voor hebben gevonden en waar we de bookmakers mee kunnen verslaan!

Tips gokken Premier League

Vrijdag 20.45 uur. We trappen onze wedden op Premier League tips af met de wedstrijd Westham – Fulham. Fulham heeft de punten hard nodig en ze zullen het nu toch echt moeten laten zien. Ze staan op de 19e plek met maar liefst 7 punten minder dan de nummer 18. Er begint een gat te vallen en ze zullen moeten inhalen willen ze degradatie ontlopen.

Westham United doet het redelijk. Ze zijn niet constant genoeg;  er wordt vaak onnodig verloren.

Wedden op goals

Dit wordt een wedstrijd waarin we doelpunten kunnen verwachten. Fulham is de ploeg met de meeste tegendoelpunten in de Premier League, maar voorin hebben ze genoeg goede spelers lopen die zelf ook een doelpuntje mee kunnen pikken. Westham heeft ook de nodige kwaliteit om te scoren. De pick voor deze wedstrijd is dan ook de weddenschap ‘Over 2.5 doelpunten’ met een quotering van 1.75 bij bookmaker Mr Green.

Burnley – Tottenham betting tip

Zaterdag 13.30 uur. Burnley doet de laatste tijd goede zaken. Er worden belangrijke punten gepakt en daardoor staan ze nu netjes op de 15e plek in de Premier League. Dit keer komt Tottenham op bezoek. The Spurs zijn naar mijn mening de underdog van het seizoen, ze staan 3e op de ranglijst met maar 5 punten minder dan de nummer twee Manchester City.

Zonder of met Harry Kane?

Tottenham Hotspur moest het een tijdje doen zonder Harry Kane en dat is natuurlijk een flinke klap. Toch zijn de berichten positief. Kane is eerder terug dan verwacht en zou voor deze wedstrijd zelfs weer bij de selectie zitten. Of hij gaat spelen of invallen is nog maar de vraag.

De absentie van Harry Kane heeft Tottenham goed op weten te vangen en dat komt mede door het goede spel van Son. Deze man is in topvorm de laatste tijd en weet zo goed als iedere wedstrijd te scoren.

Voorspellingen Tottenham

De beste weddenschap voor deze Premier League wedstrijd is dan ook ‘Tottenham Winst @1.75’. Als tweede pick gaan we spelen voor ‘Son Scores Anytime’ dat bij de bookies 2.50 noteert.

Burnley is zeker in goede vorm, maar ik geloof dat Tottenham een maatje te groot is. Son in deze vorm kan je niet negeren vandaar mijn tweede pick.

Newcastle United – Huddersfield bet

Zaterdag 16.00 uur. Huddersfield is bijna al zo goed als zeker gedegradeerd. Er zal een wonder moeten gebeuren willen ze dit voorkomen.

Ook Newcastle United heeft alle punten keihard nodig, zo ver van de degradatiestreep staan ze niet af. Toch loopt er duidelijk meer kwaliteit rond bij Newcastle. Voorin hebben ze een goede spits lopen en dat is Rondon. Dit is een goaltjesdief en als er een is die scoort bij Newcastle dan is hij het wel.

Tegen Huddersfield betten

Deze wedstrijd gaat gewonnen worden door Newcastle. Dit seizoen in de Premier League doe je er goed aan om zoveel mogelijk te wedden TEGEN Huddersfield. Winst Newcastle United staat genoteerd op 1.85. Lekkere odds om te spelen.

Eindscore voorspellen

De tweede weddenschap waar we voor gaan spelen betreft een ‘Correct Score’. Er zijn al de nodige wedstrijden door Newcastle United gewonnen met 1-0. Huddersfield daarentegen heeft de nodige wedstrijden al verloren of gewonnen met 0-1. Je zult begrijpen waar ik naar toe wil; dat is Newcastle United gaat winnen met 1-0. Deze pick staat bij de bookmakers genoteerd op maar liefst 5.70.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top