Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

PSV – Feyenoord wedtips: hoge odds winst + beide teams scoren

Voorspellingen Eredivisie. Zondag wordt de topper PSV – Feyenoord gespeeld. De nummer 1 tegen de nummer 3 van de Eredivisie. Het belooft een spektakel te worden. PSV heeft wat goed te maken en Feyenoord heeft de punten hard nodig, maar laat vaak steken vallen in uitwedstrijden.

Natuurlijk gaan we wedden op Eredivisie dit weekend! Wie gaan de 3 punten pakken? Lees verder voor de voorbeschouwing en check mijn wedtips PSV – Feyenoord. Bij de bookmakers heb ik drie prima weddenschappen met hoge odds voor je gevonden.

Winst voor PSV een must

PSV draait natuurlijk weer een uitstekend seizoen. Ze staan netjes op de 1e plek en zo willen ze uiteraard ook graag eindigen. Ajax staat met vier punten verschil tweede en zit PSV flink op de huid.

PSV heeft in de laatste twee wedstrijden punten gemorst. Ze kwamen niet verder dan een gelijkspel. Dit keer krijgen ze Feyenoord op bezoek en daarmee hebben ze nog een appeltje te schillen. In december ging PSV met 2-1 in de Kuip onderuit tegen Feyenoord, het was de eerste nederlaag in de Eredivisie dit seizoen. Ze zullen erop gebrand zijn om Feyenoord een lesje te leren.

Feyenoord uit niet best

Feyenoord kwakkelt toch al een tijdje. Ze staan weliswaar derde op de ranglijst, maar het gat met Ajax en PSV bedraagt 11 en 14 punten en dat is teveel.

Feyenoord is na PSV en Ajax ‘best of the rest’. Ze hebben een goede ploeg, maar op één of andere manier lukt het ze maar niet om in uitwedstrijden punten te pakken. De laatste drie uitduels werden verloren. Toch is dit een wedstrijd op zich; vaak kunnen  spelers zich beter opladen voor een topwedstrijd – ook al zouden ze dat voor iedere wedstrijd moeten doen.

Gewonnen van PSV én Ajax

Feyenoord heeft de kwaliteit in zich om PSV pijn te doen. Thuis hebben ze gewonnen met 2-1 en Feyenoord wist onlangs zelfs met 6-2 te winnen van Ajax. Dat zegt genoeg. Toch komt het er niet altijd uit. Het is aan de trainer om alle neuzen de goede kant op te krijgen en keihard te knocken voor een goed resultaat.

Gokken op PSV – Feyenoord

Ons doel is altijd om de bookmakers te verslaan. Deze wedstrijd is zeer interessant om op te gokken. Gezien de vorm waarin beide ploegen verkeren kunnen we zeggen dat PSV deze wedstrijd gaat winnen. PSV is in thuiswedstrijden nagenoeg niet te verslaan terwijl Feyenoord juist in uitwedstrijden worstelt met punten te pakken.

PSV weddenschap met hoge odds

Toch denk ik niet dat dit een makkelijke wedstrijd wordt voor PSV. Ik verwacht dat Feyenoord een doelpunt mee zal pikken en als PSV deze wedstrijd wil winnen moeten ze minimaal 2 keer scoren. Dus de eerste PSV – Feyenoord weddenschap die we gaan spelen is de ‘PSV Winst + Both Teams to Score’ voor 2.70 x je inleg. Hoge odds, en gezien de statistieken is de kans groot dat deze bet binnenkomt.

Wedden op goal Luuk de Jong

Mijn tweede betting tip is ‘Luuk de Jong to Score Anytime’ met een quotering van 1.80 bij bookmaker Mr Green. De Jong draait weer als vanouds en staat bovenaan de ranglijst met doelpunten. Als er iemand gaat scoren bij PSV dan is het Luuk de Jong.

Doelpunt in beide helften

De laatste mooie weddenschap die er voor mij uitspringt is ‘PSV to Score Both Halves’ @2.00. Dit is een bet die lekker hoog genoteerd staat en die vaak is gewonnen in andere wedstrijden van PSV. Om de weddenschap te winnen moet PSV dus in beide helften minimaal 1 keer scoren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top