Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Premier League: gokken goals wedstrijd Man United en meer

Voorbeschouwing Premier League dit weekend
Tips en voorspellingen Premier League betting

Ik heb vier wedtips voor de Engelse competitie dit weekend. En wel betting tips voor de wedstrijden Bournemouth – Manchester United, Cardiff – Leicester City en Huddersfield – Fulham. $ucces!

Premier League betting tips

Bournemouth – Manchester United, 3 november 13.30 uur. Zaterdag wordt in de eerste Premier League wedstrijd afgetrapt met Bournemouth tegen Manchester United. Als je kijkt naar de ranglijst dan zie je Bournemouth boven Manchester United staan en dat is eigenlijk onmogelijk.

Voor United is dit een een heel moeilijk seizoen. Vanaf het begin zijn ze al aan het worstelen met hun vorm en ze zullen punten moeten pakken aangezien ze al teveel gemorst hebben.

Bournemouth daarentegen draait een heerlijk seizoen. Ze staan op de zesde plek van de Premier League ranglijst en hebben niks te vrezen. Ik geloof dat ze met een flinke boost zelfvertrouwen deze wedstrijd in gaan.

Wedden op goals

Bournemouth scoort aan de lopende band, maar ze krijgen ook de nodige doelpunten tegen. Manchester United is normaal sterk om de nul te houden, maar niet in dit seizoen. Na 10 wedstrijden te hebben gespeeld, hebben ze al 17 doelpunten tegen gehad.

Waarschijnlijk weet je al waar ik naar toe ga… De beste wedtip voor deze wedstrijd is inzetten op GOALS! Ook in deze wedstrijd verwacht ik de nodige doelpunten. Een winnaar durf ik niet te voorspellen, want het kan zomaar een knotsgekke wedstrijd worden.

Bournemouth – Manchester United bet

Als Manchester United goed voor de dag komt kunnen ze deze wedstrijd zeker winnen. Bournemouth heeft niks te vrezen en kan vrijuit voetballen. We gaan daarom ook de bet Over 2.5 goals spelen met een quotering van 1.80 bij bookmaker Mr Green.

Cardiff – Leicester City betting

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een leuke wedstrijd om op te betten. Cardiff speelt voor degradatievoetbal en heeft grote moeite om te scoren en wedstrijden te winnen. De laatste wedstrijd ging met maar liefst 4-1 verloren tegen Liverpool.

Leicester City staat twaalfde op de ranglijst en heeft een overwinning hard nodig. De laatste drie wedstrijden werden niet gewonnen terwijl ze een goed elftal hebben. Ik denk dat deze wedstrijd een uitgelezen kans is voor Leicester City om punten te pakken.

Twee wedtips

Het zal zeker niet makkelijk worden voor Leicester City, maar ik verwacht niets minder dan een overwinning. Ze hebben een goed elftal met veel scorend vermogen en creativiteit. Cardiff heeft het moeilijk, maar ze zullen het Leicester City lastig maken.

We gaan twee keer wedden op Premier League in deze wedstrijd. Mijn eerste tip is de weddenschap ‘Leicester -0.25 AH’ met een quotering van 1.95. Dat betekent dat de weddenschap gewonnen is als Leicester wint. Spelen ze gelijk dan is de Asian Handicap weddenschap half verloren en krijg je je inzet voor de helft terug. Verliest Leicester City dan is de bet helaas verloren.

De tweede wedtip is Leicester over 1.5 teamgoals @2.35. Je wint de weddenschap als Leicester twee of meer goals scoort.

Wedden op Huddersfield – Fulham

Maandag 21.00 uur. Als laatste wedstrijd heb ik gekozen voor Huddersfield tegen Fulham. Beide teams hebben het hartstikke moeilijk dit seizoen. Huddersfield staat laatste op de ranglijst en Fulham staat op de 18e plek in de Premier League.

Als de stand zo blijft dan zijn beide teams gedegradeerd. Er staat dus veel op het spel in deze wedstrijd. Fulham is volgens de bookmakers de underdog bij dit duel, maar ik zie toch kansen voor ze. Ze krijgen weliswaar teveel doelpunten tegen, maar ze hebben wel genoeg scorend vermogen. Deze wedstrijd is hartstikke belangrijk willen ze volgens jaar ook nog in de Premier League spelen.

Gokken op Fulham

De beste weddenschap voor deze wedstrijd is de Fulham Draw No Bet @2.30. Genoeg value om te spelen naar mijn mening. Huddersfield heeft gewoonweg te weinig kwaliteit lopen voor de Premier League terwijl Fulham nog steeds zoekende is naar hun niveau en eigen spel.

Kwaliteit is er genoeg en ik denk dat ze het met deze wedstrijd laten zien waarom ze in de Premier League willen blijven.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top