Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Tottenham – PSV Champions League: de 2 beste weddenschappen

Gokken Tottenham – PSV 6 november 2018
Voorspellingen PSV Champions League

In deze voorbeschouwing lichten we de wedstrijd Tottenham Hotspur tegen PSV uit. De vorige ontmoeting was sensationeel om naar te kijken, zal het in deze tweede wedstrijd net zo’n kraker worden?

Lees hieronder verder voor de Champions League voorspellingen en de beste weddenschappen voor de wedstrijd van PSV. Ik heb bij de bookies twee prima bets voor je gevonden.

Tottenham – PSV Champions League

Tottenham heeft zich weer goed herpakt na het gelijkspel tegen PSV. In de eigen competitie hebben ze tegen Wolves moeten voetballen. Dat is een stugge tegenstander en daar hebben de Spurs knap met 2-3 van gewonnen. Tegen PSV heeft Tottenham Hotspur ook prima gevoetbald, maar de kansen werden niet benut.

Harry Kane, die normaal weinig nodig heeft om zijn kansen af te maken, liet het dit keer liggen. Als de einduitslag 2-4 was geworden dan had PSV niks te klagen gehad, maar dat is het niet geworden en beide teams hebben er 1 punt uit weten te halen.

PSV kan nog gaan voor Europa League

PSV heeft na de zware bevochten wedstrijd tegen Tottenham in de Eredivisie thuis mogen spelen tegen Vitesse. Dat werd 1-0 en PSV blijft ongeslagen in de competitie. PSV staat bovenaan met 5 punten voorsprong op Ajax (woensdag speelt Benfica – Ajax in de Champions League) en is aan een heel goed seizoen bezig, alleen in Europa wilt het maar niet lukken om een stempel te drukken. PSV heeft een zeer sterk team, maar toch zie je het klasseverschil goed in de Champions League.

Zowel Tottenham als PSV hebben na 3 groepswedstrijden in de Champions League 1 punten weten te halen en dat is te weinig. Toch bestaat er nog een kleine kans om door te komen, en dat moet je niet uit het oog verliezen.

Ook al is de tweede plek niet haalbaar dan is het wel verstandig om voor de derde plek te gaan zodat je alsnog Europa League kan gaan spelen. Dus al met al is er nog genoeg om voor te spelen, maar het wordt niet makkelijk. Voor beide teams niet.

Wedden op Tottenham – PSV tips

Tottenham Hotspur speelt zijn thuiswedstrijden nog altijd niet in het eigen stadion. Het is van groot belang dat dit niet te lang gaat duren – voordat het echt zijn tol gaat eisen. Toch halen ze goede resultaten in het Wembley stadion en ik verwacht niets minder in de wedstrijd tegen PSV.

Gokken op winst Spurs met >1 goal verschil

En dan nu mijn tips voor het wedden op Champions League. De eerste bet die we gaan spelen is Tottenham -1 Asian Handicap voor 1.65 x je inleg. PSV is zoals we weten een maatje te klein voor de Champions League en ik verwacht dat ze totaal geen resultaat behalen tegen Tottenham.
De bet -1 Asian Handicap betekent dat Tottenham met meer dan 1 goal verschil moet winnen wilt de weddenschap goed zijn. Wint Tottenham met maar 1 goal verschil dan krijg je je geld terug. Speelt Tottenham gelijk of verliezen ze dan is helaas de weddenschap verloren.

Voorspelling met iets meer risico

Als tweede bet gaan we voor iets meer risico, maar wel tegen hoge odds en dat is Tottenham ‘Win to Nil’ @2.60. Tottenham Hotspur zal zich van zijn sterkste kant laten zien. De verdediging zal dus top moeten zijn en dat verwacht ik ook.

PSV heeft weliswaar genoeg aanvallende kwaliteiten, maar dat is nog altijd niet te zien in de Champions League vandaar de voorspelling Win to Nil. Je wint deze weddenschap als de Spurs winnen zonder tegendoelpunt.

Dit zijn mijn twee beste picks voor dit duel en helaas valt er niks te halen voor PSV… $ucces met het wedden op de wedstrijd Tottenham – PSV en veel kijkplezier!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top