Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Benfica – Ajax Champions League tips bookmakers: gokken op Ajax

Benfica – Ajax voorspellingen Champions League
Voetbal wedden tips Ajax

Ajax kan deze week een hele grote stap zetten in het kampioenenbal maar dan zal er wel gewonnen moeten worden van Benfica. Twee weken terug wisten de Amsterdammers in de laatste minuut de wedstrijd nog naar zich toe te trekken waardoor zij nog steeds gedeeld eerste staan in de poule.

Winnen ze woensdag weer van Benfica, dan zijn zij nagenoeg zeker van de volgende ronde Champions League. Of dit gaat lukken is natuurlijk de vraag… Hieronder de voorbeschouwing Benfica – Ajax met tips voor de beste weddenschappen voor deze wedstrijd.

Benfica – Ajax Champions League

Beide teams stonden dus twee weken geleden tegenover elkaar in Amsterdam. Toen wist Ajax in de extra tijd de 1-0 te maken waardoor het nu samen met Bayern München bovenaan staat in de poule.

Benfica en Ajax deden niet veel voor elkaar onder waardoor een gelijkspel eigenlijk wel op zijn plaats was. Echter was het geluk dit keer aan de zijde van Ajax en kon na afloop van de wedstrijd toch nog een feestje gevierd worden. Ik verwacht woensdag een zelfde soort wedstrijd – beide teams zullen weer aan elkaar gewaagd zijn.

Benfica wint niet meer

Na de verloren wedstrijd in Amsterdam wist Benfica niet meer te winnen, wat niet vanzelfsprekend is voor de titelkandidaat uit Portugal. Zo verloren ze niet alleen vorig weekend maar ook dat weekend daarvoor. Inmiddels hebben ze drie wedstrijden op rij niet gewonnen.

Ajax presteert prima

Dat zal Ajax vertrouwen moeten geven en een tweede overwinning hoeft daarom ook zeker niet uitgesloten te worden. Bovendien presteert Ajax wel zoals van ze verwacht wordt. Niet alleen werd in de Eredivisie Feyenoord van het veld geveegd, maar werden ook Willem II en Go Ahead Eagles (Beker) met nul punten en nul goals naar huis gestuurd. Ajax is momenteel bezig met een uitstekende reeks waarin zij al acht wedstrijden op rij ongeslagen zijn.

De Amsterdammers laten goed voetbal zien en dat werpt zijn vruchten af. Ajax zal dan ook een goede kans maken om de Champions League wedstrijd woensdag te winnen, zeker nu Benfica de weg even kwijt lijkt te zijn.

Voordeel Ajax

Buiten dat Benfica de draad even kwijt is, is er ook niet al te veel tijd om zich te herstellen. Ze moeten zich gelijk woensdag revancheren willen ze nog wat bereiken in de Champions League. Deze gedachte zal hoogstwaarschijnlijk in de koppies van de spelers omgaan, wat misschien als een voordeel voor Ajax kan uitpakken.

Wedden op Benfica – Ajax

De ene ploeg verkeert in de vorm van zijn leven terwijl de andere ploeg juist moet proberen om die vorm weer te pakken te krijgen. Ajax is natuurlijk het team dat in vorm is en ik ben geneigd ze op winst te zetten.
Toch raad ik jullie aan om niet volledig te gokken op Ajax, ook al laten de cijfers maar één winnaar zien. Er gebeuren namelijk rare dingen in de Champions League – een winstpartij voor de Amsterdammers is niet geheel vanzelfsprekend.

Dubbele kans

Desondanks denk ik dat de ploeg van Erik ten Hag niet gaat verliezen in Portugal. Mijn eerste tip voor het wedden op voetbal is om Ajax op Double Chance te zetten met een quotering van 1.60 bij de bookmakers. Dat betekent dat je twee kansen hebt om de weddenschap te winnen: indien Ajax wint of in geval van gelijkspel. Zet voor deze voorspelling in op de ‘X2’ optie bij bookmaker Mr Green.

Gokken op kaarten Benfica

Naast deze mooie betting tip heb ik ook nog een andere weddenschap gevonden met een redelijke quotering van 1.40, die je zo kan toevoegen in je combinatie weddenschap.

De afgelopen paar wedstrijden wist Benfica, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, niet te winnen waardoor er hier en daar nog wat frustratie heerst onder de spelers. Zo is Benfica niet vies van een gele kaart – in de afgelopen zes wedstrijden pakten ze er  minimaal twee per duel.

Zeker weer 2 stuks

In de Champions League zijn de Portugezen helemaal niet bang om een kaart te ontvangen. Zowel in de vorige wedstrijd tegen Ajax als tegen AEK Athene werden er zelfs vier spelers gestraft met een kaart. Daarom raad ik jullie aan om Benfica op ‘over 1,5 kaart’ te zetten. Een zekere tip in mijn ogen die je prima in een combi bet kan verwerken. Je wint de weddenschap indien er minstens 2 kaarten uitgedeeld worden.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top