Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weekend wedtips: Voorspelling FC Groningen – SC Heerenveen en meer

Voorspellingen en wedtips voetbal dit weekend

De voetbal wedden tips voor dit weekend komen uit onze eigen Eredivisie, de Bundesliga en de Spaanse La Liga. In Groningen speelt de Derby van het Noorden en ik raad je aan te wedden op winst voor de Friezen. Waarom? Dat lees je verderop.

In de Duitse competitie ligt er een odd klaar die je niet mag missen en in de Primera Division verwacht ik een makkelijke overwinning voor Atletico. Check de beste weddenschappen voor deze speelronde – $ucces!

Fortuna Düsseldorf – Hertha Berlin

Zaterdag 10 november 15.30 uur. Düsseldorf heeft het als promovendus moeilijk om uit de degradatiezone te blijven. Terwijl Hertha het ook dit seizoen weer prima doet.

Fortuna verloor al zes wedstrijden op rij, ze staan dan ook met maar vijf punten op de 17e plaats. In de laatste drie duels kregen ze 13 goals tegen en scoorden ze zelf maar één keer. Dit kwam mede door een zeer pijnlijke 7-1 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt. Fortuna Düsseldorf is in mijn ogen de grootste degradatiekandidaat van de Bundesliga.

Perfecte wedstrijd voor Hertha BSC

Hertha BSC doet het dus prima. Ze wonnen niet zo lang geleden nog van Bayern München, maar zitten de laatste weken in een mindere fase. De laatste drie duels wisten ze niet te winnen. Twee daarvan werden gelijkgespeeld en afgelopen weekend verloren ze met 3-0 van Leipzig.

Voor Hertha is dit een uitermate geschikte wedstrijd om de goede vorm weer te vinden. Met spelers als Kalou, Dilrosun en Duda hebben ze een mix van kracht en snelheid voorin. Daarmee kunnen ze het eigenlijk elke defensie moeilijk maken.

Hoge odd bij bookmakers winst Hertha

Fortuna doet het uitermate zwak, Hertha zit ook in een zwakke fase maar heeft simpelweg een veel beter team.

Door de slechte fase van Hertha Berlin is er bij de bookmakers wel een hele mooie odd van boven de 2.00 die we natuurlijk niet laten liggen. We gaan inzetten op winst Hertha voor 2.10 bij bookmaker Mr Green.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao

Zaterdag 10 november, 18.30 uur. In de tweede wedstrijd gaan we wedden op La Liga. Atletico doet het wel aardig dit seizoen, maar heeft al een paar keer nagelaten om de koppositie te pakken. Bilbao is één van de negatieve verrassingen. Ze staan namelijk nog maar 17e, terwijl ze de laatste jaren altijd streden om Europees voetbal (afgezien van vorig seizoen).

Atletico wisselvallig

Atletico Madrid won afgelopen week met 2-0 van Dortmund in de Champions League. De wedstrijd daarvoor werden ze nog dik ingemaakt door Dortmund, dus dat moet ze goed doen.

Atletico is wat wisselvallig dit seizoen. De wedstrijd van vorig weekend speelden ze gelijk tegen Leganes, een van de grote degradatiekandidaten. Daarvoor wonnen ze eenvoudig van Real Sociedad en weer daarvoor speelden ze gelijk tegen Villarreal, dat ook erg laag staat. Voor Atletico is het dus zaak om ook te winnen van de teams die laag staan op de ranglijst.

Athletic Bilbao speelt erg slecht

Athletic Bilbao is zo’n team dat erg laag staat op de ranglijst. Ze wonnen nog maar één wedstrijd en speelden er al zeven gelijk, drie wedstrijden werden verloren.

Athletic doet het gek genoeg in uitwedstrijden wel redelijk, ze speelden vier keer gelijk in vijf wedstrijden. Die andere wedstrijd verloren ze dan. Athletic speelde gelijk tegen Real en Barcelona. Dat zijn nog twee goede resultaten, maar verder speelt de ploeg erg slecht en verliezen ze dus punten tegen matige teams.

Tip: Gokken op Atletico Madrid

Atletico is prima in vorm en Athletic niet. Atletico is ook defensief weer enorm sterk, ze zijn met zes goals het minst gepasseerde team in La Liga.

Athletic scoort moeilijk en ik verwacht dan ook een saaie wedstrijd met weinig goals. Daarom zet ik in op Atletico Madrid wint en krijgt geen tegengoals. Je kunt deze weddenschap spelen voor 2.00 bij de bookies.

Groningen – Heerenveen Eredivisie

Zondag 11 november, 12.15 uur. In de laatste wedstrijd gaan we wedden op Eredivisie en wel op de Derby van het Noorden: FC Groningen tegen SC Heerenveen. Beide ploegen waren enkele seizoenen geleden nog echte subtoppers, terwijl ze nu af zijn gegleden.

FC Groningen is natuurlijk een stuk verder afgegleden dan Heerenveen, met name dit seizoen. Groningen staat namelijk op de laatste plek. Ze wonnen nog maar twee keer en verloren acht wedstrijden. Afgelopen weekend wonnen ze voor het eerst na zes wedstrijden zonder overwinning.

Opstelling FC Groningen veranderd

Trainer Danny Buijs heeft de opstelling omgegooid en dat gaf meteen resultaat. FC Groningen speelt nu 4-4-2 en houdt zich vast aan simpel voetbal en ook aan een vaste kern spelers. Het is moeilijk om te zeggen of ze vanaf nu de weg omhoog hebben ingezet. Het spel was nog steeds niet best, maar ze wisten de vorige wedstrijd wel eindelijk eens een paar keer te scoren.

Vorm SC Heerenveen steeds beter

SC Heerenveen is ook niet echt meer een subtopper in de Eredivisie, maar doet nog steeds wel mee om de play off plekken.

Heerenveen is erg wisselvallig dit seizoen. Een paar weken terug wonnen ze met 0-5 van De Graafschap, daarna wonnen ze ook knap uit bij AZ, maar ze verloren dik van Ajax en speelden ze onlangs gelijk tegen FC Emmen.

Heerenveen heeft met spelers als Zeneli, Sam Lammers, Vlap en Thorsby een erg leuke selectie met goede voetballers. Dit kwam er in het begin nog niet echt uit, maar ondanks de nederlaag tegen Ajax en het gelijke spel tegen Emmen, lijkt het er nu wel steeds meer uit te komen.

Voorspellingen Eredivisie: Heerenveen gaat winnen

FC Groningen won dus de vorige wedstrijd eindelijk weer eens en Heerenveen stelde teleur tegen Emmen. Maar deze wedstrijd staat vaak op zich en is een echte derby.

Toch verwacht ik dat SC Heerenveen hier gewoon de drie punten mee naar huis gaat nemen. Inzetten op winst Heerenveen levert je 3.10 x je inleg op bij een goede voorspelling. Ze hebben een beter team en lijken ook steeds beter in vorm te komen. Bij FC Groningen is het nog steeds crisis ondanks de overwinning. Verdedigend is Groningen ook erg zwak, terwijl Heerenveen makkelijk scoort.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top