Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Manchester City – Manchester United: handicap United beste bet

Wedden Manchester City – Manchester United
Voorbeschouwing Premier League derby

Zondag om 17.30 uur wordt de laatste Premier League wedstrijd gespeeld tussen Man City en Man United, de Derby van Manchester. Deze wedstrijd wil niemand missen.

Er staat veel op het spel voor beide teams. Manchester United is langzaam weer aan het opkrabbelen terwijl Manchester City niet te stoppen is op het moment. Wie zal er met de zege vandoor gaan?

Ik heb voor deze wedstrijd vier prima betting tips waaronder een United handicap bet en twee weddenschappen betreffende kaarten. $ucces!

Boost Manchester City richting Derby

Manchester City is weer bezig aan een ijzersterk seizoen. Ze staan op dit moment eerste in de Premier League met 2 punten los van Chelsea en Liverpool. Dit jaar zal het nog tot het einde van de competitie spannend blijven wie er kampioen wordt.

Manchester City heeft zich ook goed kunnen herpakken in de Champions League. In de eerste wedstrijd gingen ze thuis onderuit tegen Lyon maar nu na vier wedstrijden staan ze bovenaan (check wedden op Champions League voor de actuele odds). Deze week hebben ze uitgehaald tegen Shakhtar, het werd maar liefst 6-0. Dat zal City een flinke boost geven in de wedstrijd tegen aartsrivaal United.

Hoe zet Guardialo zijn selectie neer?

De selectie van Manchester City is breed genoeg om de geblesseerde De Bruyne op te vangen. Kevin de Bruyne is weliswaar uitgegroeid tot één van de topspelers bij City, maar er loopt genoeg kwaliteit rond om hem te vervangen.

Voor de rest zijn er geen bijzonderheden met de selectie. Het is altijd maar de vraag hoe Pep Guardiola zijn selectie gaat neerzetten tegen United. Ik verwacht zelf dat City gaat beginnen met de twee snelle buitenspelers Sterling en Sané en met Aquero als diepe spits. Op papier een 4-3-3 formatie. Deze twee snelle buitenspelers kunnen United pijn gaan doen als ze op hun best zijn.

Manchester United krabbelt op in Premier League

Manchester United heeft goede zaken gedaan deze week door uit in de Champions League Juventus te verslaan met 1-2. Dat zag niemand aankomen. Het waren drie zeer belangrijke punten voor United. Nu staan ze netjes tweede in de Champions League in plaats van derde.

Manchester United heeft de afgelopen drie wedstrijden weten te winnen. Dat was ook wel nodig want Mourinho’s baan staat nog altijd op het spel indien zijn resultaten niet goed zijn met kerst.

Er staat veel op het spel voor United

United kent een valste start in de Premier League maar is langzamerhand op aan het krabbelen en staat nu op de zevende plek. Dat is natuurlijk onacceptabel voor een club als United, maar het seizoen duurt nog lang en er is nog niks verloren gegaan.
Als Manchester Unit nu weet te winnen van Manchester City dan lopen ze goed in, zijn ze te terug van weggeweest en snoeren ze iedere criticaster de mond. Er staat veel op het spel.

Selectie Mourinho onzeker

Bij de selectie van Mourinho is iets meer onzekerheid. Van Lukaku, Valencia en Sanchez is het alle drie onzeker of ze hersteld zijn van blessure. De nieuwe aanwinst Dalot is nog altijd uit de running.

Voor de rest moeten de spelers op hun best zijn vooral bij deze wedstrijd. De derby Manchester City – Manchester United blijft altijd een wedstrijd op zich. Dat duel wil niemand verliezen, anders word je er op afgerekend.

Manchester City – Manchester United betting

Bij de bookmakers staat Manchester City natuurlijk als topfavoriet genoteerd om de wedstrijd te winnen. Geen verkeerde gedachte als je kijkt naar de vorm waarin ze verkeren. Toch zijn dit de wedstrijden voor Mourinho om te laten zien dat hij het nog altijd in zich heeft.

Het spel dat hij Manchester United laat spelen is niet om aan te zien en naar mijn mening is het ook niet de stijl die United nodig heeft. Maar zolang Mourinho aan het roer blijft wil hij op zijn manier de wedstrijden winnen.

City gaat niet zomaar winnen

Ik verwacht dezelfde stijl en opstelling als in de wedstrijd tegen Juventus: Laat City maar aan de bal en wij wachten wel op de counter of die ‘enkele kans’ die we gaan krijgen. Vorig seizoen wist Manchester United op City terrein te winnen met maar liefst 2-3. Wedden op Premier League? Niet klakkeloos inzetten dus op City.

Wedden op United met handicap

Mijn eerste betting tip voor dit duel is de weddenschap Manchester United +1.5 Asian Handicap voor 1.87 x je inleg. Dat wil zeggen dat Manchester United mag winnen, gelijkspelen of zelfs met 1 goal verschil mag verliezen wilt de bet goed zijn.

Als tweede bet gaan we spelen voor Both Teams to Score voor 1.70. Het zal een lastige klus voor City worden om te winnen. Ik denk dat United zich niet zonder slag of stoot zal overgeven en zeker een doelpuntje mee kan pikken.

Gokken op kaart Herrera en Fernandinho

Het is afwachten met welke opstelling beide teams gaan spelen, maar er zullen kaarten gaan vallen. De eerste speler die we een kaart gaan geven is Ander Herrera voor 2.40 x je inzet. Deze speler is dol op kaarten. Zijn vorige wedstrijd tegen Juventus heeft hij er ook een gepakt en in de Manchester Derby zal hij zich niet gaan inhouden.

Aan de kant van City gaan we Fernandinho een kaart geven. Bookmaker Mr Green noteert hiervoor 3.00. Fernandinho is de stopper bij City en is meestal een zekerheidje voor kaarten.

Laat deze wedstrijd niet aan je voorbij gaan. Het is een top affiche om de zondag mee af te sluiten. $ucces en veel kijkplezier!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top