Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Frankrijk Nations League voorspelling: ook Oranje scoort

Wedden op Nederland – Frankrijk
Voorspellingen Nations League voetbal 16.11.2018

Het Nederlands elftal gaat deze week verder met de Nations League. Vrijdag spelen ze tegen Frankrijk en maandag tegen Duitsland. Voor Nederland staat er veel op het spel in deze wedstrijden.

Voor het gokken op deze wedstrijd heb ik 1 tip die erboven uit steekt. Win je met deze weddenschap, dan pak je 4.20 x je inleg! Lees verder…

Oranje in de Nations League

Oranje staat op dit moment tweede in de groep, maar er kan nog van alles veranderen. Nederland kan nog eerste worden, maar ook laatste.

In het geval dat ze eerste worden zullen ze een play off wedstrijd moeten spelen, met kans op een ticket voor het EK voetbal. Als ze derde worden zullen ze degraderen uit divisie A. Voor Frankrijk en Duitsland geldt dus hetzelfde, ze kunnen nog eerste worden, maar ook laatste.

Nederland – Frankrijk Nations League

Nederland neemt het vrijdag 16 november dus als eerste op in De Kuip tegen Frankrijk. De laatste keer dat beide landen tegen elkaar speelden won Frankrijk met 2-1. De Fransen waren toen zeker de betere partij, maar eigenlijk had Nederland wel meer verdiend.

Na die wedstrijd tegen Frankrijk won Oranje met 3-0 van de Duitsers en ze speelden 1-1 gelijk tegen België. Er hangt een veel positievere sfeer om het Nederlands elftal heen dan een paar maanden geleden. De komst van grote talenten als De Jong, Bergwijn en Dumfries hebben het team een impuls gegeven. Daarnaast zijn de grote spelers opgestaan. Mannen als Wijnaldum, Depay en Van Dijk spelen allen een stuk beter in het shirt van Oranje dan voorheen.

Frankrijk heeft haar eerste twee wedstrijden in de Nations League gewonnen. Naast de winst op Nederland, werd ook Duitsland met 2-1 verslagen. Bij nog een overwinning is Frankrijk zeker van de groepswinst.

De kansen van het Nederlands elftal

De wereldkampioen voetbal is uitstekend in vorm, ze zijn al vijftien wedstrijden op rij ongeslagen. Van die vijftien wedstrijden wonnen ze er dertien en speelden ze er dus twee gelijk. De Fransen hebben natuurlijk een geweldig team, met meer kwaliteiten dan Nederland. Maar de ploeg lijkt wat laks geworden te zijn. Zo speelden ze tegen Duitsland zeker niet groots, net als tegen Nederland in de vorige wedstrijd.

Als Nederland scherp is en spelers als Depay en De Jong samen met de verdediging hun goede vorm laten zien, geef ik Nederland zeker een kans om te winnen.

Voorspelling Nederland – Frankrijk

Wanneer de Fransen volledig gefocust zijn en de wedstrijd in gaan met de echte wil om te winnen, denk ik dat Nederland kansloos verliest. Ik verwacht een spannende wedstrijd, waarbij beide teams genoeg kansen krijgen.

Uiteindelijk denk ik dat Frankrijk de wedstrijd toch zal winnen. Mijn tip voor het wedden op Nations League is gokken op ‘Frankrijk wint en beide teams scoren’ voor 4.20 x je inleg bij bookmaker Mr Green. De Fransen hebben nog één overwinning nodig om de groep te winnen en ze weten wel dat ze makkelijker winnen van Nederland dan van Duitsland. Wel verwacht ik een goal voor Nederland.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top