Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing Nations League + tips: de beste interlands bets

Tips voetbal wedden interlands
Voorspellingen Nations League

Deze week staan de laatste poulewedstrijden in de Nations League op het programma, waaronder natuurlijk ons Oranje. Maar naast wedden op Nederland – Frankrijk zijn er nog genoeg andere wedstrijden waar vandaag goed op ingezet kan worden.

Zo mag Oekraïne het vanavond op gaan nemen tegen de nummer laatst in de poule, Slowakije. Oekraïne, dat eigenlijk al zeker is van de volgende ronde, zal zich niet zomaar gewonnen willen geven tegen de zwakke Slowaken. In league C wordt er een gelijkwaardige strijd uitgevochten tussen Slovenië en Noorwegen.

De laatste wedstrijd in deze voorbeschouwing is Wales – Denemarken. Hieronder van elke wedstrijd een korte preview, afsluitend met mijn tip voor de beste weddenschap. De drie tips samen vormen een uitstekende combi bet!

Wedden tips Nations League voetbal

Slowakije – Oekraïne, de wedstrijd tussen de nummer laatst en de koploper in groep 1 van league B. Oekraïne is een stugge ploeg dat vaak met een goal verschil wint. Dit deden ze tijdens dit UEFA Nations League toernooi al driemaal en daardoor staan zij met 9 punten bovenaan.

Aangezien nummer twee Tsjechië maar drie punten heeft, met alleen deze wedstrijd nog te gaan, zijn de Oekraïners al verzekerd van de volgende ronde. Slowakije daarentegen is al uitgevoetbald en zou alleen het toernooi nog goed kunnen afsluiten met een overwinning.

Beste bet: Oekraïne verliest niet

Dat Slowakije gaat winnen zie ik echter niet zo gauw gebeuren en is in mijn ogen Oekraïne dan ook de favoriet. De bookmakers denken daar anders over en keren een quotering uit van 3.40 voor een overwinning in het voordeel van de uitploeg.

Mijn betting tip voor deze wedstrijd is inzetten op ‘Oekraïne of gelijk’ voor 1.64 bij bookmaker Mr Green. Ik verwacht dat Oekraïne deze wedstrijd niet gaat verliezen, zeker met het oog op de volgende ronde willen zij deze vorm natuurlijk vasthouden. Daarnaast is Oekraïne z’n stugge ploeg die je niet zo makkelijk verslaat. Kijkend naar hun vorm en kwaliteit is Slowakije in mijn ogen helemaal niet in staat om zo’n ploeg te verslaan.

Je vindt de weddenschap bij Mr Green onder de Double Chance bets. Kies daar voor de optie X2. Je hebt twee kansen om de  weddenschap te winnen: indien Oekraïne gelijkspeelt of wint.

Slovenië – Noorwegen bet

De volgende wedstrijd zal gaan tussen Slovenië en Noorwegen, wederom de nummer laatst en de koploper. Alleen is in dit geval de koploper nog niet zeker van de volgende ronde waardoor er bij deze wedstrijd nog wel alles gegeven zal worden.

Bovendien is Slovenië ook zeker nog niet uitgevoetbald en kan het nog een plek stijgen waardoor zij niet naar een lagere divisie degraderen.

De koploper is favoriet in deze wedstrijd. Noorwegen wil vanzelfsprekend de koppositie blijven houden en het team beschikt over een paar bekende namen die in staat moeten zijn de wedstrijd te beslissen. Zo kunnen de twee Elyounoussi’s en spits King aardig voetballen en zij vormen samen de voorhoede. Slovenië daarentegen beschikt over geen enkele bekende naam – het is niet zo verwonderlijk dat zij in de poule onderaan staan.

Veilige weddenschap

Tip twee voor het wedden op Nations League. Aangezien Slovenië wel in eigen huis mag aantreden raad ik jullie aan om niet volledig op de Noren in te zetten. Mocht Noorwegen een slechte dag hebben of worden verrast door de Slovenen, dan kan het zomaar een gelijkspel worden.

Daarom raad ik jullie aan om Noorwegen op Draw no Bet te zetten dat een quotering heeft van 1.61 bij Mr Green. Je wint de weddenschap als Noorwegen wint, maar in geval van gelijkspel krijg je je geld terug.

Wedden op Wales – Denemarken

De laatste wedstrijd die de combinatie weddenschap van de vrijdagavond compleet gaat maken zal gaan tussen Wales en Denemarken. Wales is op dit moment de koploper in deze poule en heeft alleen deze wedstrijd nog op het Nations League programma. Weet het team van sterspeler Bale deze wedstrijd te winnen, dan zijn ze zeker van de volgende ronde.

Denemarken staat twee punten verwijderd van de koploper en mag na deze wedstrijd nog een keer tegen aantreden tegen Ierland. Beide landen zullen dus vanavond alles geven om te promoveren naar een divisie hoger.

Gareth Bale en Christian Eriksen

Tijdens deze wedstrijd hoef je eigenlijk maar twee namen in de gaten te houden. De ene is natuurlijk Gareth Bale, die in de voorhoede van Wales speelt. De sterspeler is echter niet heel erg in vorm en hij wist in dit toernooi nog maar één keer te scoren.

De ander is natuurlijk Eriksen die normaal gesproken voor Tottenham uitkomt maar nu zal functioneren op het middenveld van Denemarken. Denemarken heeft tot nu toe twee keer gescoord in de Nations League en beide goals kwamen op naam van Eriksen.

Wales is gewaarschuwd en zal alle zeilen moeten bijstellen om Eriksen in de hand te houden. Dat zal geen hele makkelijke klus zijn en ik verwacht dan ook niet dat Denemarken gaat verliezen tegen Wales. Ik raad jullie aan om ook Denemarken op Draw no Bet te zetten vrijdagavond. De odd is met 1.92 prima.

Wanneer je deze drie wedden tips samenvoegt zal je op een totale quotering komen van 5.07. Een lekkere combo om het weekend mee te beginnen en bovendien een weddenschap die naar mijn mening goed is ingedekt.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top