Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Duitsland – Nederland bet tips Nations League: gokken op Oranje!

Voorbeschouwing Duitsland – Nederland Nations League
Betting tips voetbal Nederlands elftal 19.11.2018

Het is alweer de laatste ronde van de eerste fase van de Nations League. Wie had van te voren gedacht dat Nederland er zo goed voor zou staan als ze nu doen? Oranje staat er zelfs zo goed voor dat als ze gelijkspelen in Duitsland, ze zelfs poulewinnaar zijn.

Lees hieronder verder voor de voorbeschouwing en beste weddenschappen voor de wedstrijd. Ik heb twee prima wedtips voor je. Eentje met wat meer risico dus zet daarop niet te hoog in. $ucces!

Duitsland moeizaam in Nations League

Bij de Duitsers loopt het nog steeds niet lekker. Tijdens het afgelopen WK voetbal wist Duitsland zich niet door de groepsfase van het toernooi heen te worstelen en sindsdien is het eigenlijk een beetje een rommeltje aan het worden. Tijdens dit Nations League toernooi hebben ze pas 1 punt weten te behalen en dat is voor Duitsland veel te weinig.

Ze speelden thuis tegen Frankrijk 0-0 gelijk terwijl ze in het uitduel met 2-1 verloren van de Fransen. Op bezoek bij het Nederlands elftal verloren ze met maar liefst 3-0. Nu mogen ze laten zien in het thuisduel tegen Nederland dat ze wat goed te maken hebben, maar of ze dat gaan doen?

Voetbal Nederland op de goede weg

Bij Nederland loopt het de laatste tijd steeds lekkerder. Ze zijn er nog lang niet, maar wat Ronald Koeman op dit moment neerzet en aan het bouwen is, is niet verkeerd en het oogt fris en sterk.

Tegen Frankrijk hebben we afgelopen vrijdag een prachtwedstrijd gezien. Zo spelen tegen de wereldkampioen voetbal is natuurlijk fantastisch. Als je iedere wedstrijd zo ingaat dan ben je niet te stoppen. Nederland was op iedere positie Frankrijk de baas. Nu is het noodzaak om deze lijn door te trekken. Ik geloof wel dat Ronald Koeman de juiste persoon is om dit voor elkaar te krijgen.

Selectie Nederlands elftal wordt een echt team

Er zitten in deze Oranje selectie een paar hele goede opkomende jongens die nog jarenlang mee kunnen. En dan heb ik het vooral over Frenkie de Jong en Mathijs de Ligt. Deze twee gaan een hele mooie toekomst tegemoet als ze op deze manier doorgaan. Maar we moeten ook zeker niet vergeten hoe Dumfries zich ontwikkelt en natuurlijk Bergwijn. Beide jongens zijn van PSV en doen het uitstekend.

Wat heel erg belangrijk is bij Nederland is dat het nu ook echt een team begint te worden en dat is terug te zien op het veld. Ze rennen voor elkaar die extra meters en gunnen elkaar de bal. Dat is voorheen nog wel eens anders geweest. Nu spelen ze maandag uit in Duitsland en ze zullen met heel veel zelfvertrouwen afreizen.

Duitsland – Nederland voorspellen

Voor het wedden op Nations League is dit is ook een hele interessante wedstrijd. Volgens de bookmakers is Duitsland favoriet en dat is natuurlijk op papier het juiste team. In de praktijk ligt het anders vind ik. Duitsland moet je natuurlijk niet helemaal uitvlakken, maar je kan op dit moment niet om de vorm van Nederland heen.

Wedden op Nederland

De eerste weddenschap die we gaan spelen is de Double Chance Nederland X2 voor 2.00 x je inleg bij bookmaker Mr Green. Deze quotering is in mijn ogen veel te hoog om niet te spelen.

We hebben gelezen dat Nederland genoeg heeft aan een gelijkspel om groepswinnaar te zijn. Natuurlijk zullen ze geen genoegen nemen met een gelijkspel en willen ze ook deze wedstrijd winnen. De bet houdt in dat Nederland moet winnen of gelijkspelen om de weddenschap te winnen. Verliest Nederland dan is de bet helaas verloren.

Gokken op Nederland wint + goals

Als tweede gaan we spelen voor Nederland Wint + Beide Teams Scoren @7.00. Hou de stake wel laag want deze weddenschap heeft iets meer risico – maar is zeker niet onmogelijk!
Duitsland zal terug willen slaan en daarom denk ik wel dat ze een doelpuntje mee kunnen pikken. Als Nederland de vorm houdt waarin ze nu verkeren, kunnen ze deze wedstrijd over de streep trekken. Vandaar deze weddenschap.

Onthoud goed dat wedtip 1 de main bet is en weddenschap 2 een bet voor een lage inzet. Veel kijkplezier en wederom $ucces met je Nations League voorspellingen!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top