Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weekend voetbal tips: inzetten op grote uitslag Ajax voor hoge odds

Voetbal wedden tips
Weddenschappen 24 en 25 november 2018

Na de voor Oranje fantastisch verlopen interlandweek gaan we dit weekend gelukkig weer verder met competitievoetbal. Ik heb een aantal mooie weddenschappen voor je geselecteerd. Drie stuks voor Eredivisie wedstrijden en ook een prima bet op Liverpool in de Engelse competitie.

Lees verder en ontdek de beste betting tips voor NAC – Ajax, FC Emmen – Excelsior en Watford – Liverpool. $ucces!

Weekend betting tips voetbal

Zaterdag 24/11. In de eerste wedstrijd gaan we wedden op Premier League voetbal. Watford neemt het in eigen huis op tegen Liverpool. Watford doet het met de zevende plaats uitstekend. Voor Liverpool kan hetzelfde gezegd worden met een tweede plek.

Watford begon goed aan het seizoen met vier overwinningen op een rij. Daarna wisten ze vijf keer niet te winnen. Toen kwamen er weer twee overwinningen op rij, maar de afgelopen twee wedstrijden werd er weer niet gewonnen. Er kan dus zeker gesteld worden dat Watford wisselvallig is dit seizoen. In thuiswedstrijden krijgt de ploeg overigens opvallend meer goals tegen dan in uitwedstrijden.

Liverpool lijkt niet in topvorm

Liverpool is nog ongeslagen, ze wonnen negen wedstrijden en speelden er drie gelijk. In de Premier League doet Liverpool het dus prima, maar in de Champions League gaat het toch een stuk minder. Voor de interlandbreak verloor Liverpool met 2-0 van Rode Ster Belgrado, daarna wonnen ze wel met 2-0 van Fulham.

Verdedigend lijkt Liverpool wat meer ruimte en kansen weg te geven. Al is het aan de cijfers nog niet af te zien, met 5 tegengoals in 12 wedstrijden.

De beste weddenschap

Beide ploegen doen het voor hun doen erg goed. Liverpool heeft natuurlijk het betere team, maar lijkt niet in topvorm. Watford doet het thuis goed, maar geeft wel meer goals weg.

Ik verwacht een open wedstrijd met genoeg kansen voor beide ploegen. Liverpool moet deze wedstrijd gewoon winnen, maar ik verwacht wel dat Watford een goal gaat maken. De betting tip Watford – Liverpool is dan ook de 3.00 op Liverpool wint & Beide Teams Scoren bij bookmaker Mr Green.

Tip NAC Breda – Ajax Eredivisie

Zaterdag 24-11. In de tweede wedstrijd gaan we wedden op Eredivisie. In onze eigen competitie maakt NAC Breda zich op voor een wedstrijd tegen Ajax. Waar NAC onderaan staat met maar liefst 27 goals tegen, staat Ajax tweede en ze scoorden al 37 keer.

NAC verloor voor de interlandbreak van FC Emmen, waardoor ze weer naar de laatste plek zijn gezakt. Bij de Brabanders lijkt er helemaal geen voetbal in te zitten, ze lijken geen plan te hebben en ook maar weinig talent. Verdedigend is het zeker de slechtste ploeg van de Eredivisie, ze geven ontzettend veel ruimte weg en zijn vaak totaal niet scherp.

Doelsaldo Ajax belangrijk

Ajax doet het prima afgezien van de wedstrijd tegen Heracles in het begin van het seizoen en het duel tegen PSV, wisten ze alles heel eenvoudig te winnen.

De wedstrijd voor de interlandbreak werd met 1-7 gewonnen van Excelsior. Dat was pas de eerste grote uitslag van het seizoen, in eerdere wedstrijden nam Ajax duidelijk gas terug. De spelers roepen het hele seizoen al dat dat niet mag gebeuren, omdat het doelsaldo belangrijk kan worden, maar daar kwam dus pas tegen Excelsior echt wat van.

Gokken op grote uitslag Ajax

Ajax steekt er in de Eredivisie samen met PSV met kop en schouders bovenuit. Ik verwacht wederom een grote overwinning voor Ajax.
NAC is slecht in vorm en heeft een slecht team. Met name de verdediging is erg zwak. Dat tegenover de spelers van Ajax moet wel een grote overwinning opleveren. Net zoals vorig seizoen overigens toen het 0-8 werd voor Ajax.

Om de beste odds te pakken gaan we inzetten met een handicap. En wel met een zogenaamde 3-way handicap. We geven Ajax een virtuele achterstand van 3-0 bij aanvang van de wedstrijd. Winnen ze desondanks het duel, dan is de weddenschap gewonnen en pak jij 2.80 x je inleg.

Zelf vind ik de -4 goals ook erg interessant (de quotering hierop is 4.90 bij bookmaker Mr Green), maar dat is natuurlijk iets meer risico.

FC Emmen – Excelsior: goals

Zondag 25-11. De laatste wedstrijd is een kraker uit de degradatiezone van de Eredivisie. FC Emmen neemt het in eigen huis op tegen Excelsior. We gaan dus nog een keer gokken op de Eredivisie!

FC Emmen won in de vorige speelronde de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie ooit. Ze speelden, met name de tweede helft, ook een prima wedstrijd. In de wedstrijden tegen VVV en Fortuna hadden ze eigenlijk ook al moeten winnen, maar door late goals was dat niet het geval.

In de laatste wedstrijd gaf FC Emmen weinig kansen weg en in de tweede helft hadden ze de wedstrijd volledig onder controle en wisten ze dan ook twee keer te scoren.

Veel goals in wedstrijden Excelsior

Excelsior heeft de laatste drie wedstrijden verloren. In die drie duels kregen ze maar liefst 15 goals tegen (7 natuurlijk in de wedstrijd tegen Ajax). Zelf scoorden ze vier keer. De wedstrijden van Excelsior lijken dus garant te staan voor goals.

Excelsior kreeg tot nu toe de meeste goals tegen in de Eredivisie, maar scoorde zeker niet de minste goals. Excelsior wist nog maar één uitwedstrijd te winnen en er werd er één gelijk gespeeld. In de vijf uitduels wisten ze vijf keer te scoren en kregen ze elf goals tegen.

Wedden op doelpunten

Ik verwacht dat FC Emmen de goede vorm doorzet en dit weekend de tweede thuisoverwinning ooit gaat boeken. Als ze net zo spelen als tegen NAC, dan zijn ze zeker in staat om Excelsior te verslaan. Excelsior is ook niet goed in vorm buitenshuis, maar scoort wel aardig wat.

Ik heb twee wedtips voor deze wedstrijd. Ten eerste raad ik je aan te wedden op FC Emmen voor 2.00 x je inleg en mijn tweede betting tip is inzetten op ‘over 3.5 goals’. Je wint de weddenschap als er minstens 4 doelpunten vallen, ongeacht welke ploeg ze scoort.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top