Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips voetbal: opvallend hoge odds Excelsior en Sevilla

Voetbal weekend betting tips

Ik heb drie prima voetbal weddenschappen voor je dit weekend. Twee daarvan komen uit de Eredivisie; we gaan gokken op Excelsior – Groningen en Heerenveen – Emmen. Verder is er een mooie bet in de Spaanse La Liga voor de wedstrijd Real Sociedad – Sevilla.

Ik vind een paar odds verrassend hoog en daarvan gaan we profiteren. $ucces!

Excelsior – FC Groningen

Vrijdag 02-11 20.00 uur. Excelsior doet het ook dit seizoen weer prima, ze staan na tien wedstrijden op de tiende plek. De laatste weken is het wel erg wisselvallig wat ze laten zien. Thuis wisten ze wel punten te pakken maar buitenshuis leden ze grote nederlagen. Zo wonnen ze in Rotterdam knap van Vitesse en VVV, maar verloren ze kansloos bij De Graafschap met 4-1 en in Zwolle met 2-0.

Na die dikke nederlaag tegen De Graafschap zullen ze iets recht willen zetten.

Dramatisch seizoen FC Groningen

FC Groningen is bezig aan een rampzalig seizoen. Ze hebben nog maar vier punten en misschien nog wel erger: ze scoorden nog maar zes keer en kregen er al 21 tegen in de eerste tien wedstrijden.

Afgelopen weekend speelde Groningen tegen PSV. Het spel was ook tegen PSV grotendeels dramatisch, maar lange tijd had Groningen zicht op een punt. Uiteindelijk scoorde PSV in de 86e minuut de winnende goal.

FC Groningen heeft in de vijf uitwedstrijden die ze speelden één keer gewonnen, drie keer gescoord en maar liefst 15 goals tegen gekregen.

Gokken op winst Excelsior: hoge odds

Excelsior is thuis zeer goed in vorm, ze wonnen van teams die ver boven hun staan. Terwijl FC Groningen slecht in vorm is en zeker in uitwedstrijden. Excelsior hoort deze wedstrijd gewoon te winnen en ik verwacht ook zeker dat ze dat gaan doen. De odd voor Excelsior is in mijn ogen ook verrassend hoog. Bookmaker Mr Green noteert 2.20 op een overwinning van de Rotterdammers.

Real Sociedad – Sevilla bet

Zondag 04-11 18.30 uur. De tweede wedstrijd in deze editie met voetbal wedden tips komt uit de Spaanse competitie. Real Sociedad neemt het op tegen Sevilla.
Sociedad deed een aantal jaren terug altijd mee om de Europese plekken, maar lijkt nu weer af te zakken naar de middenmoot. Sevilla had een aantal slechte seizoenen maar deed het vorig seizoen uitstekend en ook dit seizoen zijn ze erg goed gestart.

Real Sociedad staat momenteel 12e in de Primera Division. Ze wisten nog maar drie van de tien wedstrijden te winnen. Wat nog teleurstellender is voor de supporters is dat er nog geen één thuiswedstrijd gewonnen is.
Van de laatste vijf duels won Sociedad er maar één. Dat was van Athletic, een andere club die het erg moeilijk heeft.

Sevilla goed in vorm

Sevilla staat derde met twee punten achterstand op FC Barcelona. Na een slecht begin van dit voetbalseizoen won Sevilla vier wedstrijden op rij, waaronder 3-0 van Real Madrid. Van Barcelona werd wel verloren, maar de wedstrijd daarna werd weer knap gewonnen.

Sevilla is dus goed in vorm. De komst van André Silva heeft daar zeker bij geholpen. De jonge spits scoorde al 7 keer in 10 wedstrijden. Maar ook routiniers als Banega, Ben Yedder en Sarabia spelen goed en scoren makkelijk. Sevilla is na Barca de meest scorende ploeg in Spanje.
Check wedden op La Liga voor de favorieten van de Spaanse competitie en de notering voor een top 4 plaats voor Sevilla.

Hoge odds wedden op winst Sevilla

Net als bij de eerste wedstrijd vind ik de odd voor Sevilla verrassend hoog: 2.50 bij bookmaker Mr Green. Sevilla is prima in vorm, zowel in thuis wedstrijden als buitenshuis. Met die vorm en een betere selectie hoort Sevilla gewoon te winnen van Real Sociedad.

SC Heerenveen – FC Emmen

Zondag 04-11 12.15 uur. In de laatste wedstrijd gaan we weer wedden op Eredivisie. Heerenveen speelt zondag tegen FC Emmen. De Friezen begonnen slecht aan het seizoen, maar ze lijken een beetje op te krabbelen.

Vorig weekend won Heerenveen knap uit bij AZ. De week ervoor werd er weliswaar kansloos van Ajax verloren, maar daarvoor wonnen ze dan weer dik uit bij De Graafschap. sc Heerenveen heeft laten zien veel kansen te kunnen creëren en makkelijk te kunnen voetballen. Met spelers als Lammers, Zeneli en Vlap hebben ze ook veel diepgang en individuele kwaliteiten.

Verdediging FC Emmen zwak

FC Emmen doet het als debutant wel aardig, al hadden ze een stuk meer punten kunnen hebben wanneer ze zichzelf wel hadden beloond. Zo speelden ze zowel tegen VVV als Fortuna ongelukkig gelijk, terwijl ze genoeg kansen hadden om meer te scoren.

Verdedigend is het vaak erg zwak bij Emmen. Er zijn wat spelers met genoeg kwaliteiten, maar er zijn er ook een paar die ondermaats presteren. Ondanks dat ze soms mooi voetbal laten zien is het met name verdedigend vaak toch wel erg matig.
FC Emmen is in mijn ogen samen met De Graafschap toch één van de grootste degradatiekandidaten van dit seizoen.

Voorspelling: veel goals sc Heerenveen

De aanvallende kwaliteiten van SC Heerenveen komen steeds beter op gang. Nu ze dit weekend tegen de matige verdediging van Emmen spelen verwacht ik net als tegen De Graafschap weer veel goals.

Inzetten met handicap

Van FC Emmen verwacht ik dat ze op de counter proberen gevaarlijk te worden, maar ik denk niet dat dat echt gaat lukken. Daarom zet ik in op een dikke overwinning van SC Heerenveen. We gaan inzetten met een handicap voor een uitstekende odd: Heerenveen -2 noteert 4.25 bij bookmaker Mr Green.
Je wint de weddenschap indien Heerenveen wint ondanks en virtuele achterstand van 0-2 bij aanvang van de wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top