Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips KNVB Beker voetbal deze week: 3 voorspellingen in een combi

Voorspellingen KNVB beker
Wedden tips voetbal deze week

Deze week staan er leuke bekerwedstrijden op het programma waarin amateurs waarschijnlijk weer gaan stunten. Ik heb voor het wedden op voetbal drie wedstrijden geselecteerd met m.i. vrij zekere weddenschappen. We gaan ze spelen in een combi bet voor een winst van 3 x je inleg!

KNVB Beker voorbeschouwing

De eerste wedstrijd in deze preview is de wedstrijd tussen Kozakken Boys en Almere City. Kozakken Boys die een divisie lager speelt, mag het tegen een Keuken Kampioen divisionist op gaan nemen – en niet zomaar een. Almere City draait namelijk mee in de bovenste vijf van het Eerste divisie klassement.

Twee Eredivisionisten

De tweede wedstrijd die ik graag met jullie wil bespreken is stukken interessanter en zal gaan tussen Heracles en Vitesse. Twee Eredivisionisten die het twee weken geleden ook al tegen elkaar opnamen. Toen in het voordeel van Vitesse maar in de beker gebeuren wel vaker rare dingen waardoor ik de outsider een goede kans geef.

Weddenschappen combineren

De laatste wedstrijd die de KNVB combo compleet zal maken, gaat tussen NEC en Fortuna Sittard. Ploegen die aan elkaar gewaagd zijn waardoor dit wel eens een leuke pot zou kunnen worden.

Hieronder van elke wedstrijd een korte voorbeschouwing. Per duel zie de beste weddenschap. We gaan zoals gezegd de drie KNVB Beker wedtips samenvoegen in een combinatie weddenschap om een betere quotering te pakken.

Kozakken Boys – Almere City wedden

Deze eerste wedstrijd mag zeker niet ontbreken in de combi bet aangezien hier in mijn ogen een te hoge quotering op staat. Almere City, die het uitstekend doet in de Keuken Kampioen divisie, reist dinsdagavond af naar Noord-Brabant. Kozakken Boys die een divisie lager speelt, doet het daar niet al te best en is terug te vinden op een teleurstellende 12de plek.

Almere gaat winnen

Almere City is naar mijn idee stukken beter dan zijn tegenstander van dinsdag en daarom raad ik jullie aan om Almere op winst te zetten. Ook al wist Almere de afgelopen twee competitieduels niet winnend af te sluiten, Kozakken Boys gaat ze niet in de weg staan. Voor een quotering van 1.45 kan je deze wedstrijd niet laten liggen en we voegen die tip dus toe aan de combo.

Heracles Almelo – Vitesse bet

Wat ik al eerder aangaf is dat de volgende wedstrijd hopelijk een stuk spannender wordt. Heracles mag het woensdagavond in eigen huis opnemen tegen Vitesse. Twee weken geleden waren de rollen omgedraaid en mochten de Heraclieden afreizen naar Arnhem – zonder succes.

Heracles Almelo werd zelfs opgerold en verliet het stadion met 4-0. Toch geef ik ze komende woensdag een goede kans.

Waarom?

Het is namelijk een wereld van verschil wanneer Heracles thuis of uit speelt en dit geldt ook voor Vitesse. Heracles wist in de Eredivisie in eigen huis alle wedstrijden nog winnend af te sluiten terwijl er uit pas één keer gewonnen werd. Vitesse kampt met hetzelfde probleem en wist van de vijf uitduels er maar één te winnen.

Daarnaast zal Heracles komende woensdag in de KNVB Beker ook willen laten zien dat zij Vitesse wel aankunnen en daarom verwacht ik in ieder geval geen verlies. Ik raad jullie aan om ‘winst Heracles of gelijk’ te spelen, wat wederom een redelijke quotering met zich meebrengt: 1.50 x je inleg bij bookmaker Mr Green. Inzetten bij de bookie doe je op de selectie 1X en je wint de weddenschap als Heracles dus wint of gelijkspeelt.

Gokken op NEC – Fortuna Sittard

Dit is de laatste wedstrijd die de KNVB weddenschap compleet zal maken. NEC, die niet slecht draait in de Eerste Divisie, mag het thuis opnemen tegen laagvlieger Fortuna, die in de Eredivisie uitkomt. Beide teams zullen dus aan elkaar gewaagd zijn waardoor ik verwacht dat beide teams wel gaan scoren.

Ook de afgelopen onderlinge duels waren beide teams altijd trefzeker en ik verwacht dat het daarom donderdagavond niet anders zal zijn.

Doelsaldo

Het doelsaldo van Fortuna liegt er ook niet om. In vijf uitduels wisten de Limburgers 9 keer te scoren en kregen zij er 11 tegen. Bij NEC is dat niet anders. Zij hebben een doelsaldo van 9 om 13 in zes thuiswedstrijden. Ik raad jullie dan ook aan om in te zetten op beide teams scoren met een quotering van 1.40 bij de bookmakers. Dit is de weddenschap die de KNVB combi bet afmaakt.

Combi weddenschap KNVB Beker

Mocht je alle drie de wedstrijden in een combo spelen, dan kom je op een totale quotering van 3.00 bij bookmaker Mr Green. Drie zekere wedstrijdjes in mijn ogen, wat je dus drie keer je inzet kan opleveren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top